#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

kesinlikle tüm söylediklerine katılıyorum. Mücadelesine eyvallah ve takdir ediyorum ama yetenegi bu kadar , kafası bu kadar çalışıyor. SAbri'ye benzetiyorum bir bakıma ancak mental kapasitesi ondan bile düşük bence

Hic bir dedigine katilmiyorum. Oncelikle Baris kanat oyuncusu degil ve belli gorevleri mevcut. Bunlarin genellemesi takima dinamizim katmak, sahanin her yerinde rakibe pres uygulayip top kapmak ve kaptigi toplari ileriye servislemek. Ama siz Galatasaray'da oynayan her orta saha oyuncusundan Maradona'lik beklediginizden Baris gibi gorev adamlari sizi asla kesmez. Conceicao gibi bir adami sizin gibi dusunenler yuzunden kacirdik. Keske sahada Baris gibi 11 oyuncu daha olsa.

Hic bir dedigine katilmiyorum. Oncelikle Baris kanat oyuncusu degil ve belli gorevleri mevcut. Bunlarin genellemesi takima dinamizim katmak, sahanin her yerinde rakibe pres uygulayip top kapmak ve kaptigi toplari ileriye servislemek. Ama siz Galatasaray'da oynayan her orta saha oyuncusundan Maradona'lik beklediginizden Baris gibi gorev adamlari sizi asla kesmez. Conceicao gibi bir adami sizin gibi dusunenler yuzunden kacirdik. Keske sahada Baris gibi 11 oyuncu daha olsa.

Kesinlikle haklısın renktaş. Yazık günah coçuğun emeğine kendini parçalıyor koşuyor çabalıyor. Yok tekniği yokmuş, yok mental özelliği zayıfmış. Ya hem orta sahada bu kadar mücadele eden hemde asist yapan adamın bizde ne işi var gider Arsenal a Milan a..

Yaşıda daha genç elbette kendini geliştirecek biraz daha ama biraz insaflı olun...

Hemen hemen o ayarda olan adamımız Ayhandır şuan için.

Dün Gördük Xavi Ayhanı yaptığı Pas Hatalarını sayan oldumu bilmem

Bir aralar Ligin en isabetli pas atan Oyuncusu Deniyordu Ayhan için Maldanadonunda Pas oranı yüksek

Bende aldığım Pası aynı adama tekrar versem bende Bu ligde oynarım o zaman

Herneyse Barışa Gelince Dün Güzel oynadı Golünüde attı Aynen Devam

Dün Gördük Xavi Ayhanı yaptığı Pas Hatalarını sayan oldumu bilmem

Bir aralar Ligin en isabetli pas atan Oyuncusu Deniyordu Ayhan için Maldanadonunda Pas oranı yüksek

Bende aldığım Pası aynı adama tekrar versem bende Bu ligde oynarım o zaman

Herneyse Barışa Gelince Dün Güzel oynadı Golünüde attı Aynen Devam

Ayhanı da eleştiriyosanız..

Futboldan zerre nasibini alamamışsın. Bence sen git pes oyna hep sanal dünyada kal...

Zoruna mı gitti mesajım,hazmedemiyorsan çiğneyeceksin lafları kimseye aşık atmaya gelmez sen futboldan anlamıyorsun ben anlıyorum böyle birşey yok,önce gözlerinizi açın kimin ne yaptığına bakın,Barıs Özbek gibi oyuncun olsun,onu çok büyük oyuncularla kıyaslıyorsunuz birisi demişti bir Essien'e bak bir Barıs'a bunu düşünen bir beyinden çıkan sözleri tii'ye almamak lazım!

Her zaman savundum her zaman savunacağım..Yürüyedur Barış.

Ne Barış ne de Ayhan Xavi ayarında oyuncular olamaz. Özellikle Barış'ın kendisi çok geliştirmesi gerekir.

Hız ve Fiziği çok iyi fakat tekniğini biraz daha artırması lazım.Hiç ara topu veya uzun top atamıyor.O yüzden kendini geliştirmeye baksın.

Ankaraspor macin ilk yarisin'da cok begendim Baris Özbeki, baktim ikinci yari'da kayip oldu :D

Bazılarının kafası almasada bu takımda 11 tane barış özbek gibi mücadeleci oyuncu görmek istiyorum..Her yere koşuyor dönen topları neredeyse hepsini o alıyor..

Bazıları ondan bunun yanında Messi gibi ofansı olsun istiyor..Yuhh diyorum sadece..

Bazılarının kafası almasada bu takımda 11 tane barış özbek gibi mücadeleci oyuncu görmek istiyorum..Her yere koşuyor dönen topları neredeyse hepsini o alıyor..

Bazıları ondan bunun yanında Messi gibi ofansı olsun istiyor..Yuhh diyorum sadece..

Messi gibi ofansı olsun istemiyoruz.Madem öyle bi ofansı yok öyleymiş gibi davranmasın,tamam süper mücadele ediyo ama gereksiz çalımlara kalkıyo isabetsiz paslar vs...

Messi gibi ofansı olsun istemiyoruz.Madem öyle bi ofansı yok öyleymiş gibi davranmasın,tamam süper mücadele ediyo ama gereksiz çalımlara kalkıyo isabetsiz paslar vs...

Yapma yahu bugün ne hatası oldu ne gereksiz çalımı geçen haftanında en iyisiydi..

Ayhan ondan daha fazla pas hatası ve top kaptırıyor..

Mehmet Topal'dan sonra takımın en iyisiydi bana göre. ama tekniğini daha da geliştirmesi lazım...

Iyi tamam mücadeleci hirsli ama bu macta kaleyi cok yokladi. Yapamadigi islere girmesini istemiyorum. Sinirliyken küfür ediyoruz arada oda kayniyor.

Ön libero oynadığı sürece takımda istediği kadar kalabilir ama kanat oynamasın artık Barış.Gösterdi herkese bi kanat oyuncusu olamayacağını,çalım yeteneği desen çok yok,orta desen açamıyo,hızlıda değil ama iyi top çalıyo ve mücadeleci,dolayısıyla ön libero oynamalı,sağ açık değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt