#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

BÖ8 stayla :asd:

1741.jpg

cankan klibinden fırlamış gibi tipik alaman apaçisi. telefondan müzik falan da çalıyordur bu :D

En fazla hazirlik maçi oynadigimiz takimlarda oynamayi hak ediyor. Gitsin Almanya bölgesel liglerinde falan takilsin.

Barış Özbek 'in yaşam tarzı. Bir de kendine özel web sayfası yaptırmış hey Allahım. Yorumlara dikkat:

Ziyaretçi Yorumları - Barış Özbek

Galatasaray`ın genç yıldızı Barış Özbek tam bir film tutukunu. Sinemaya gitmek ya da evde DVD izlemek onun en büyük zevki. Vizyona giren hiçbir korku filmini kaçırmayan Barış aksiyon filmlerini de izlemekten zevk alıyor. Favori filmiyse Matrix. Yeşil sahaların başarılı futbolcusu Play Station`da da bir o kadar başarılı. Boş zamanlarında arkadaşlarıyla Play Station oynamayı seven Barış bu konuda da rakip tanımıyor. Çoğu zaman arkadaşlarıyla vakit geçiren Barış kimi zaman da yalnız kalmayı tercih ediyor. Yalnız kaldığında ne yaparsın diye sorduğumuzda espirili bir dille yanıt veriyor ``Bir filozof gibi hayatın anlamını bulmaya çalışırım.``

Amerikan futbolu oyuncusu olacakmış yanlışlıkla ailesi futbola yazdırmış:o:lol:

Hayatın anlamını bulmak sana kaldıysa öldük biz be :asd:

Başka bir futbolcu izlemek için gitmiştim Almanya'ya. Hatta Ali Bilgin de oynuyordu Essen'de. İzlediğimiz oyuncuyu beğenmedim. Tam stattan çıkarken 'Bir Türk oyuna giriyor' dediler. 80. dakika filandı. Baktım doğumuna 1986'lı. Geri döndüm ve yerime oturdum. Barış'tı o futbolcu. İzledim ve beğendim. Sonra takibe başladım onu. Ogan Tarhan'ı gönderdim ve bir-iki maç izlettim. Sonra bir daha izlemeye gittim. Barış'a sonra Fenerbahçe de diğer takımlar da talip oldu. Bir ara bu transfer çıkmaza girdi ama sağolsun Feldkamp da araya girince hem Barış'ın hem de Serkan'ın işini bitirdik" şeklinde konuştu.
O ''Bir Türk oyuna giriyor'' diyen adamın...:sopa: :D

Ulan fenerin elinden kapmışız:D Yazık olmuş harbi Guiza ile Barışı aynı takımda görmek mükemmel olurdu:D

Resme bak ulan bildiğin Davut Güloğlu stili bu ya :D :D :D

sitesindeki yorumlarda acayip sansür var yanlız

1 tanemi eleştiri olmaz

birşeyler yazdım , onaylıcaklarmı bakalım :D

yemin ediyorum bayanlar dunya 20 yas alti futbol sampiyonasinda Baris'tan iyi futbolcular var

Barisin birak teknigine, top kontrolu vasatin altinda, son derece agir kaliyor vucudu odun gibi

1. sayfadaki yorumlara bakıyorumda gerçekten çok ilginç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt