#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

İlk geldiği sezonda ben de gayet başarılı buluyordum. İyiydi yani. :D

Barış bu sezon vazgeçemeceğimiz, teknik kalitesinin düşük olmasına rağmen yaptığı pres ile takıma büyük katkı sağlayan bir futbolcu. Sabri ve Arda'da rakibe girişip pres yapıyorlar ama onların saha içinde başka görevleri var.

Barış'tan vargeçemeyiz.

Barış soğukkanlı rakip kaleye dalabilen, verkaçlar yapabilen bir futbolcu. Bunu 2008-2009 sezonun son maçlarında gözlemledim. Savsak ama soğukkanlı vuruşlar yapıyor golde atabiliyor. Ama önemli olan pres yapması, rakibe dalan nadir oyunculardan. Pres yapan oyuncularımız artık iyice azaldı. 2000 yılında Hagi hariç tüm takım pres yapıyordu.

Barış bu sezon vazgeçemeceğimiz, teknik kalitesinin düşük olmasına rağmen yaptığı pres ile takıma büyük katkı sağlayan bir futbolcu. Sabri ve Arda'da rakibe girişip pres yapıyorlar ama onların saha içinde başka görevleri var.

Barış'tan vargeçemeyiz.

Barış soğukkanlı rakip kaleye dalabilen, verkaçlar yapabilen bir futbolcu. Bunu 2008-2009 sezonun son maçlarında gözlemledim. Savsak ama soğukkanlı vuruşlar yapıyor golde atabiliyor. Ama önemli olan pres yapması, rakibe dalan nadir oyunculardan. Pres yapan oyuncularımız artık iyice azaldı. 2000 yılında Hagi hariç tüm takım pres yapıyordu.

Vazgeçemezsek şampiyonluktan vazgeçeriz ne olacak ki..

Bu adamı futbolcu diye nasıl izleme işkencesini çektirirler bize anlamam ki,futbolun sadece kondisyondan ibaret olduğunu ispatlarcasına oynuyor,Galatasaray oyuncusu mevkisinin Ülkede en iyisi olması gerek,Murat Ceylan'ın Galatasaray'da,Barış'ın Antep'te olması gerek,terslik var.

Sozlesmesi bu yaz bitiyor, 2011 haziran. Ya sozlesme uzatalım ya da satalım veya takasta kullanalım. Bedavaya gitmesin sene sonu.

Barış'tan vargeçemeyiz.

Bİr tane top kapıyor da sadece ben mi görmüyorum bunu!!!! Insan düşünebilen bir hayvansa, Barış da sadece koşabilen bir futbolcu ... :)

Barış'ı Werder Bremen istiyormuş.

2 milyon euroya gitsin.

lan ne dion:D,2 euroya gitsin,yeterki gitsin:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt