#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Şu Cristian'ı görünce Barış'ın koşuyor olması bile onu iyi futbolcu yaptı gözümde. Sanırım yarın geçer bu etki..

Bugün bize yine bir resital sunacak.

Çok şükür bu adamı görmediğim zaman takımda huzurlu oluyorum

Hayat Barışsız güzel.

Galatasaray'ın elde kalan son savaşçı futbolcularından.

Kemal Belgin üç gün önce yazmış:

Barış Özbek’e karşı olanlara soru!

G.Saray’ın analizini yaparken önce Barış’ı hedef alan, sonrasında da “Palavra yıldızlara” dönük hücum sandalına binilmesini isteyenlere bir sorum olacak... Soru şu; “Son OFK maçında Barış, Serdar, Mehmet takımdayken, G.Saray kaç gol attı, kaç pozisyona girdi, rakip kaleci neler kurtardı, rakibe kaç pozisyon verdi, direklere hiç top çarptı mı? Devamla, yukarıda isimlerini saydıklarım oyundan alındıktan sonra G.Saray toplam kaç gol yedi, kaç pozisyona girdi?” Cevabı bilir de, içindeki ayrıntıları fark ederseniz, futbolu da öğrenmiş olursunuz. Bir de Rijkaard bilebilse, ne Polat’ın iktidarı sallanır, ne de Sezgin ve diğer sivil teknik direktörler hedefe oturtulur.

[video=youtube;snZQaNJcXqA]https://www.youtube.com/watch?v=snZQaNJcXqA[/video]

Ya Barış'ın olanı da olacağı da budur daha ileri gitmez bu adam çok fazla süredir gereksiz yere takımı işgal ediyor anlamış değilim ben bu adamı,faul pozisyonlarında tiyatro yapıyor yazık..

Bu adam futbolcuysa dünya üzerindeki 6 milyar insan birazcık antrenman ile futbolcu olabilir demektir.

4 senedir bizde şaka gibi.Feldkamp zamanı iyiydi gol falan atmıştı hatta.

stayla.jpg

Efsane bir saç stili var futbolcumuzun..

3.lig topçusu... ne işi var bu listede valla anlamak mümkün değil...

8 Numara Özel Bir Numaradır.Dikkat edin Tarihte Çoğu efsane futbolcu Bu formayı giymişlerdir.Hatta Metin Oktay'ın İlk Numarasıymış..Bence En az 10 ve 9 kadar özel bir numara bu.Barış Kusura bakmasın ama Bu Formayı Hakkını verecek biri taşısın Bence.

Saçlarına her baktığımda ergenlik dönemindeki saç stilim ve çok havalı olduğumu düşünmem aklıma geliyo..

8 Numara Özel Bir Numaradır.Dikkat edin Tarihte Çoğu efsane futbolcu Bu formayı giymişlerdir.Hatta Metin Oktay'ın İlk Numarasıymış..Bence En az 10 ve 9 kadar özel bir numara bu.Barış Kusura bakmasın ama Bu Formayı Hakkını verecek biri taşısın Bence.

ayrıca Prekazi'de 8 numara idi...

bu adam bizim kadroda ya hala yazıklar olsun böyle yeteneksiz bir adamın ne işi var bu takımda...

7 de çok önemli numara ama Aydın giyior :D

Bu basliga bir senedir yazmiyodum, yazmiycam demistim. Ama oyuna girsinde kizartsin topunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt