#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Maça bugün hareketlilik getirdi. Önde bastı, arkadaşlarına yardıma gitti. İyidi bence.

M.Sarp'tan daha faydalı bu takıma ama tercih hep Sarp'tan yana

Ali Turan'a atmaya çalıştığı uzun top ile Tsubasa vari çektiği şut neydi öyle ya. :D :asd:

kanser çeşitlerinden biri olarak tıp tarihine geçecek.bu adamı gördüm mü tansiyonum fırlıyor ya arkadaş sen kaç tane uzaktan gol attınki 35-40 metreden şut çekiyorsun daha 2 metre ötedeki arkadaşına pas veremiyorsun.ayhan-m.sarp-barış+para verip selçuk inan ı alalım bari bu adam gittiği gün kurban keseceğim valla.cihan haspolatlının upgrade olmuş hali

Çakma Schweinsteiger. 50 metreden gol atarak tarihe geçmek istedi, olmadı. Daha da komiği topa vurmadan tahmin ettim bizimkinin şut çekeceğini.

Takımdaki ortasahalar içinde kötünün kötüsü konumunda olmasına rağmen, dün oyuna girdikten sonra takımda bi toparlanma oldu gibi ama bu Barış'la mı alakalıydı yoksa Serdar'ın çıkmasıyla mı kestiremedim hala.

Takım yuhalanırken takım yenikken 30 metreden şut attı kendisinin bile yuhalanacağını bile bile.M.sarp gibi protesto bana gelmesin diye kaçmadı toptan adamların arkasına kaçmadı bravo o kadar tepki verilirken 30 metreden şut çekmeyi herkes yapamaz ;)

Aynısı bunca senedir Sabri içinde geçerli deneyeceksin sorumluluk alacaksın kaleyi düşüneceksin.Gerçi barış kötü şut atar ama o şutu çekmesinde de bi hayır vardı dün

Bu arada orta saha oyuncularının en kötüsü Barış değildir.

Eskiden Lincoln'e özenip no-look pas atardı.Ama şimdi sadece kafa çevirerek değil ciddi ciddi no-look pas atıyor dün hiç bakmadan topu sağa gönderdi Ali'nin 20m gerisine düştü top.:D

Ama bu olay bir tarafa takıma dinamizm getirdiği gerçeğini değiştirmez.

Şu Barış'taki iyi niyet, oynama azmi ortalama tekniği olan bir orta sahada olsa inanılmaz bir adam çıkar ortaya. Televizyonda izlediklerini uygulamaya çalışıyor belli. Topu en sağa atıyor hemen oraya yanaşıyor, ortadakiyle tek pas yapıp sola atıyor. Sonra tekrar sola koşuyor. Xavi gibi. Ama değil tabii, olmuyor:D

Gerçekten çok kötü bir adam.

gercekten zerre yorumlayamiyorsun bu oyunu:)

hakan balta geyiklerine devam et:) bakiyorum bahsetmiyorsun

takimin acika ara en kotu adamina en iyi diyen taraftar ancak bariz bir hatasi olursa gozu aciliyor:)

diger korkaklarin yaninda elmas degerinde bu adam rakipten donen her topu aldi istatistiklere bak sen ama onlarida yorumlayabilecegini sanmiyoru

Hakan Balta kötü oynuyor ama kalitesi Barış'la kıyaslanmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt