#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Hakan Balta kötü oynuyor ama kalitesi Barış'la kıyaslanmaz.

kalitesini napim golcu degil 10 numara degil

sahada ne yaptigina bakin

her neyse ben once yorum yapacagim 6 ay sonra serhat gorecek

yeni oyunumuz bu

madem taraftarda baslayacagiz duzeltmeye

olay budur

dun serkan ve baris macin donmesini sagladi

her gun dunku gibi oynayamaz tabi baris:)

ama dunku macta bile begenmeyen varsa art niyetlidir bu kadar basit

baltaya gelince 1 senedir boyle oynadigini farketmediginiz icin utanmasi gereken ben degilim:)

gercekten zerre yorumlayamiyorsun bu oyunu:)

hakan balta geyiklerine devam et:) bakiyorum bahsetmiyorsun

takimin acika ara en kotu adamina en iyi diyen taraftar ancak bariz bir hatasi olursa gozu aciliyor:)

diger korkaklarin yaninda elmas degerinde bu adam rakipten donen her topu aldi istatistiklere bak sen ama onlarida yorumlayabilecegini sanmiyoru

serdar abi barış ın bu maç fena oynamaması bişeyi değiştirmez barış aynı barış çünkü,kendini geliştiremeyeceği kesn:),hakan balta konusunda da haklısın çok kere belirttim bende.

kalitesini napim golcu degil 10 numara degil

sahada ne yaptigina bakin

her neyse ben once yorum yapacagim 6 ay sonra serhat gorecek

yeni oyunumuz bu

madem taraftarda baslayacagiz duzeltmeye

olay budur

dun serkan ve baris macin donmesini sagladi

her gun dunku gibi oynayamaz tabi baris:)

ama dunku macta bile begenmeyen varsa art niyetlidir bu kadar basit

baltaya gelince 1 senedir boyle oynadigini farketmediginiz icin utanmasi gereken ben degilim:)

Hakan Balta'nın performansı kötü daha iyi olabilir. Sabredilebilir. Ama Barış'ın maksimumu bu. Daha iyisi olamaz. Olay bu. Barış'ın gelişebileğini düşünenlerdendim, yanılmışım.

serdar abi barış ın bu maç fena oynamaması bişeyi değiştirmez barış aynı barış çünkü,kendini geliştiremeyeceği kesn:),hakan balta konusunda da haklısın çok kere belirttim bende.

neden degistirmesin?

her mac baska bir oyuncu iyi oynasa keske

onemli olan digerleri kuyrugundan korkarken cesur adami destekleyecek zihiniyette bir taraftar

bak bakalim hangisi eli belinde dolasiyor o zmn

sen canini disine takan adamla dalga gec sonra bunlar niye savasmiyor diye dovun mactan sonra

hakan 1 senedir yuruyerek geri donuyor agzinizi acmayin aman barisa gore daha karizmatik daha az sorumluluk aliyorya:)

gecelim bunlari

alttan almiyorum artik bu muhabbetleri

bende biliyorum buyuk ihtimalle her mac bu kadar oynayamayacagini barisin onemli olan taraftarin carpik mentalitesi

i know this game diyebilen biri kalkip 2 gun once takimin en saglam en iyi adami balta diyebilecek kadar basin oyuncagi olmussa bu iste sorun vardir

izlemeyin dinlemeyin basini kendiniz sahada olana gore yorum yapamayacaksaniz

bu kadar basit

FR hakandan kurtulmak icn bir tarafini yirtiyor elinde adam yok sag bekten sol bek yaratiyor:)

bunu gorememek icin korden ote olmak lazim

dedigim gibi 3 5 kisiye dogru yolu hosterecegime inaniyorum sivri yazar yazarak

ister kendini begenmis deyin ister ukala deyin bu yastan sonra komaz

6 - 7 aydir dediklerimin tersini dusunen taraftarla dolu forumu

yonlendiriyorlar istemedende olsa

hadi birazda ben yonlendireyim bakalim alcak gonullilugu birakip

ne dediysek o 1 senedir 200 konud sert cikmissam 199 u hakli cikti

bir tek kaleci konusnda hata yaptim bu adamlara guvenelim dedim ama iyi analiz edememisim hocalarinin hayrettinin yedegi oldugunu baska bir renkdas soylediginde dank etti

dedigim gibi ortami uA dakilere birkirsan yada hayatinda 3 mac seyretmis adamlara birakirsan olacagi budur

sen ver sinyalini kicini yirtan barisla yada bazen sabriyle dalga gecme bakalim once. sonra bak bakalim takimda prens kaliyormu

tamam hakan konusunda aynılarını söylüyorum bana niye patlıyosunki:asd:

Hakan Balta stopere gecer biz de rahatlariz.

Baris Ozbek gercekten cok kotu.

2.ligde oynar ancak.

Barış'ı beğenmem ama dün oyuna girmesiyle çok daha iyi oynadık,daha sert ve daha baskılı oynama başladık,aslında bu Barış'ile alakalı değil orta sahaya bir oyuncu fazla koyunca,daha çok dönen topları topladık.

Az önce Misimovic'in mac sonu röportajini izledim (almanyada yasiyorum). ve net olarak sunu anladim konusmalarindan: bu adam gitmek istiyor. muhabirin sordugu sorulara cok kacamak cevaplar verdi.

muhabir: 2. yarida iyi bir mac cikardiniz. teknik direktörün sizi ilerde ilk 11 de oynatacagini düsünüyormusunuz??

Misi: bilemicem. bence her oyuncunun yeri dolar.

muhabir: kalacak misiniz?

Misi: bilemiyorum. ilerki günlerde neyin ne olacagini görecegiz.

sizce??

Barış Özbek de hak verir aga

Oyuna girdikten sonra,top çalabilen bir orta sahanın faydasını gösterdi. Mustafa ve Ayhan ,top çalmadan bi haber oldukları için orta saha boş gibiydi.

Barış gibi kötü bir orta sah bile onlardan sonra çok daha verimli gözüktü, seken her topta, ceza sahanın etrafındaki her pozisyona girmeye çalışıyor,uzaktan izlemedi. Bunlar bile orta sahayı az çok toparlamaya yetti.

Bugün Bursaspor maçında gol atacak 60. dakikalarda içime doğdu :)

mücadele ediyor tamam iyi niyetli olabilir o da tamam ama kardeşim yeteneksiz işte adam.galatasaray ortasahasına böyle yeteneksiz bir adamı yakıştıramıyorum.(diğerleri;mustafa sarp, ayhan).

Bir pozisyonda top kornere çıktı, -biz kullanacağız korneri- Barış gidip yan hakeme itiraz ediyor. Futbolcu dediğinde birazda kafa olacak kafa, futbol zekasından yoksun adamlar bu takımda para kazanıyor ya daha ne diyim. Barış lütfen git Almanya 5. liginde top oyna, futbolu bırakınca dönerci falan aç ne biliyim yap bişeyler işte ama lütfen git.

Barış- Mustafa Sarp- Ayhan bu adamlar kötü değilki.2 maç 0 puan.İbb'nin O.s si bizden dahamı iyi?

Bir pozisyonda top kornere çıktı, -biz kullanacağız korneri- Barış gidip yan hakeme itiraz ediyor. Futbolcu dediğinde birazda kafa olacak kafa, futbol zekasından yoksun adamlar bu takımda para kazanıyor ya daha ne diyim. Barış lütfen git Almanya 5. liginde top oyna, futbolu bırakınca dönerci falan aç ne biliyim yap bişeyler işte ama lütfen git.

Penaltı diye gitti galiba orada :)

"Bal yapmayan arı" lafınının hiç bu kadar kötü anlama geldiğini, küfür ettirecek boyuta geleceğini hiç düşünmemiştim, seni tanıyana dek..

Fena değildi. Dönen topları almaya çalışıyor, devamlı pres yapıyor, top kapmaya çalışıyor ve öne oynamaya çalışıyor ama yetenekleri kısıtlı olduğu için bunları tam anlamıyla gerçekleştiremiyor. İyi niyetli oynuyor ama yetersiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt