#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Bugün aslinda pek kötü degildi ama her mactan sonra barisa sallamayi huy edinmisim laf sokmadan duramiyorum ,Galatasaray tarihinin en yeteneksiz futbolcususun degil bizde tromsöde bile oynayamazsin :o

Barış nasıl iyi olur? Barış'ın yerine çok iyi bir adam alınır yabancı, o yorulur Barış 60. dakikadan sonra oyuna girer o zaman iyi olur. Gerçekten kimse kızmaz o zaman.

Oyun zekası çok düşük olmasına rağmen mücadelesi üst düzey bir futbolcu. Böyle futbolcuların belli bir istikrarı yoktur. Bir iyi oynarlar bir kötü oynarlar. Barış da dün iyiydi özellikle ilk yarıda. Amma velakin hepimiz biliyoruz ki ilerliyen maçlarda bizi kanser etmeye devam edecek.

Dün akşam gayet iyi oynadı aslında. Ama işte bir garantisi yokki 3 gün sonra takımı yakabilir de.

ya çok mücadele ediyo cidden üzülüyorum,çünkü biraz daha yetenekli olsa rahat oynar bizde,öne oynamaya çalışıyor,pres yapıyor,oynayamıyor ama işte,kısıtlı adamın yetenekleri,bu kadar yani maksimumu bu,dün fena değildi ama maksimumu o işte.

Çok iyi bir yedek olabilir, ama as oyuncu asla olmamalı Sarpla birlikte, hatta Ayhan bunlar sonradan oyuna girip idare edebilirler, ama asla as olamazlar bence, dün Arda' nın olduğu tarafa 3 tane top atıldı sağ tarafa bir tanesi bile ayağını bulmadı Arda'nın, Elano sonradan girdi adama pas veren yok yine.

Her Allahin gunu bu adama sallayip stres atanlari son 1 haftada goremez olduk, NEDEN ise! Taraftarda 2 sene evvelinin kokusunu aliyorum.

Sallayin arkadas, pas hatasi yapti deyin, 10 futbolcu calimlamaya calisti deyin, bunun yuzunden elendik deyin.

Bay geri pas..

İnanılması güçtür bu kadar geriye oynayıpta bu kadar çok pas hatası nasıl yapılır..

Essen'e döndü işte Galatasaray..

Ileriye oynasa haddini bilerek oynasin, geriye yana oynasa bay geri/yan pas. Tam komedi.

oyun gorusu 0 zeki bir futbolcu degil, orta sahanin her zaman zeki futbolculardan olmasi lazim

24 yaşına geldi. İşin özeti Galatasaray'ın futbolcusu olamadı. Olamayacak.

Süper ligin en kötü oyuncusu. Zimbabwe liginden bir zenci getirseler ve Baris'tan kötü çikarsa hiçbir sey bilmiyorum.

M.(aradona) Sarp'i izlerken daha cok kahkaha atiyosundur veya senin "yeni Jesus Navas" Aydin'i :2aloh1:

Dun gol atti. Geri vitesini gormustuk, simdi bide ileri vites bekliyorum senden.

Senmiydin bilmiyorum birisi diyordu,ben çok yetenekliyim çok iyi oyuncuyum diye,senide formamız altında izlemek isterdim gerçekten..Aydın konusuna gelince Rijkaard ile inanılmaz bir başlangıç yapmıştı Aydın ve hocaya çok güveniyordum,genç oyuncuları ileri seviyeye taşır sanıyordum,senin hiç yanıldığın olmadı mı?

Üstelik potansiyeli oldukça fazla olan bir oyuncuydu ardından gözden düştü..

Skibbe döneminde uefa maçlarında mükemmelden daha iyi oynayan bi hakan balta vardı.Veya milli maçlarda ilk oynadığı bosna norveç maçlarında hatasızdı.Euro 08 de de iyiydi..Önceden de ofansı kötüydü ama defans anlamında onun tarafında oynayan hiçbir sağ açık yıldız olmuyordu çok iyiydi;ama 2 senedir ki oyunu affedilemez..

Sivas maçında yenilen 2.gol hakan baltanın hediyesidir

Belgrad deplasmanında hakan baltanın yaptığı komik hata da maç 2-2 olacakken aykut 2 müthiş kurtarış yaptı

Karpaty maçlarında da 2 büyük hatadan gol yedik..4 ayrı maçta 4 tane amatörce hata yapılamaz

M.demirkol'un dediği gibi benim 2 sene öncesine kadar hakan balta var nasıl olsa deyip hiç sol bek sıkıntısı yaşamayız zannediyordum

Buna 500 tane uzun top atacaksın 450sini eliyle kontrol eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt