#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

3 metre yanındaki adama pas atmasını bekliyorum. "Basit oyna" bunu becersin yeter. Ama doğuştan gelen yetenekleri kısıtlı işte. O özellikleri sonradan kazanamazsın.

Bugün elinden geldiğince pas yaptı bence. Ama dediğin gibi yetenekleri kısıtlı, bizim için iyi bir yedek olur.

Bugun begenmedim, zaten begendim maçı bir elin parmakaları kadardır 3 senede.

Barış'tan sağ açık olmaz. Aydın oynasın, Serdar oynasın ama Barış sag acık oynamasın lutfen.

Bugun begenmedim, zaten begendim maçı bir elin parmakaları kadardır 3 senede.

Barış'tan sağ açık olmaz. Aydın oynasın, Serdar oynasın ama Barış sag acık oynamasın lutfen.

Hiç bir yerde oynamasın daha faydalı olur. Gidip atletizm yapsın Galatasaray Atletizm Klübüne yatay geçiş yapsın. Bu gibi yeteneksiz futbolcular ile hücum futbolu olmaz. Sonra Rijkaard suçlu tabii!!

baris kossun topu kapsin aninda yanindaki adama versiin baska islere girdimi deli oluyorum ilk yarida bi pozisyonda topu kapti barosa verecegine gitti kendi kaleye gitmeye calisti kaptirdi topu cildirdim orda ince islere girmemesi daha iyi olur

Barış'ın oynayabileceği maksimum oyun bu zaten.

İlk yarıda presle kaptığı topu kullanma şekliyle kendini ifade etti yine..

Baros'a o pozisyonda atmadığı pas pozisyonu gözüme geliyorda neden bu adamdan nefret ettiğimi daha iyi anlıyorum.Kalitesiz bir adam.Herşeyi geçtim o pozisyonda pası verse 2-0 olacak. Bunu düşünemiyor.Olmayan yeteneği ile kahraman olmaya çalışıyor.Bu takıma kesinlikle yakışmıyor.

Önünde Lincoln oynadığında bu kadar basit top kaybetmiyordu.Hatta Herta maçında Mehmet ile mükemmel bir ikili oluşturmuşlardı.Belki Misimovic gibi önde kendini gösteren,topu her daim atabileceği bir adamla yeniden iyi performans gösterir.

barış bank asyada anca oynar. Süper ligde hiç bir takımda oynayamaz. Ayrıca şu takımda en bencil futbolculardan biridir. Bunu sırf geçen maçtaki kaptığı topu Baroşa atmaması için demiyorum hep farklı işlere girmeye çalışıyor kendi kendine oynamaya çalışıyor. Ulan sanki yetenek varda kıt zekanla yapmaya çalışıyorsun. Sabri bunun oynadığı maçlarda dikkat edin saçını başını yolucak duruma geliyor.

Önünde Lincoln oynadığında bu kadar basit top kaybetmiyordu.Hatta Herta maçında Mehmet ile mükemmel bir ikili oluşturmuşlardı.Belki Misimovic gibi önde kendini gösteren,topu her daim atabileceği bir adamla yeniden iyi performans gösterir.

İnşallah. Ekstra birşey beklemiyorum bu adamdan. Topu kapsın, önündeki Misimovic'e oynasın yeterli.

cana baris misi orta sahasi cok lig deplasamninda iyi isler yapar

misi ile cok iyi anlasacagina eminim ayni dili konusacakalr sonucta

2. yarının başında ki pozisyondan bahsediyorsan, orada topu göğsüyle almıştı.

Topu göğüsünde yumuşatırken iki elini göğsüne bu kadar bitişik tutmaması gerek,bu teknik zaten,eğer öyle yaparsa eliyle alma ihtimali çok fazla,G.Saray futbolcusu bunu bilmeli,3-4 kere eliyle kesti kırmızıyı nasıl görmedi bilmiyorum..

B_7767_04b.jpg

Napıyon sen Barış? :o

Barış'ın oynaması, Ayhan ya da Mustafa'nın sahada olmasında daha fazla katkı yapar. Umarım Barış düşünülüyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt