#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

onlarin ekstrem pas yapmasina gerek yok

bence deplasman maclarinda sert superlig takimlarina karsi cana baris oynamali

ikinci yari ayhan yada elano girer

Barış zaten "Basit oyna" kuralını doğuştan kaybetmiş. Extrem işlere giriyor sürekli. Senin dediğin gibi basit oynasalar sorun kalmıyacak. Ama Barışta Cana da basit oynamaz. Barış hiç oynayamaz.

işallah ilk 11in değişilmezi olur. ben severim kendisini elinden geleni yapyor.işallah cananın yanında oynar bu sene

Barış Özbek.İyi futbolcu. :D

Barış Özbek - Cana ikilisi yan yana oynarsa bu takım pas yapamaz.

Barış aslında iyi pas yapıyordu eskiden.Sistemden galiba.

Barış Özbek - Cana ikilisi yan yana oynarsa bu takım pas yapamaz.

Cana - Ayhan ikilisi oynarsa bu takım mücadele anlamında sıkıntı yaşar. Ayhan eski gücü yok bu sıkıntı yaratıyor. Cana tek hamlelik bir oyuncu bu yüzden önünde oynayacak oyuncu hem süpürücü bir özelliği olacak hem de top kullanabilecek. Fakat böyle bir oyuncu takımımızda yok. Buna en yakın oyuncu da Barıştır.

Cana - Ayhan ikilisi oynarsa bu takım mücadele anlamında sıkıntı yaşar. Ayhan eski gücü yok bu sıkıntı yaratıyor. Cana tek hamlelik bir oyuncu bu yüzden önünde oynayacak oyuncu hem süpürücü bir özelliği olacak hem de top kullanabilecek. Fakat böyle bir oyuncu takımımızda yok. Buna en yakın oyuncu da Barıştır.

Ayhan ve Barış ı birleştirip, Ayrış diye bir futbolcu yaratsak aslında süper olurdu :D

Öteki taraftanda paslaşma anlamında sıkıntı yaratır. Ayhan-Barış-M.Sarp karar artık Rijkaardın.

Madem yabanc alamadınız.Ne yapıp edip şu Selçuğu alsaydık.Cana'nın yanına en iyi Ayhan gider ama oda artık yaşlandı.Barış orta sahaya enerji getirir ama pas yüzdesi düşük.Sarp zaten düşman başına

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor.:happynew:

Misimovic transferine en cok barisin birdaha ilk 11de baslamayacak olmasina seviniyorum :asd:

Misimovic'in gelmesiyle Barış'ın yeniden kıymete binebileceğini düşünüyorum. En çok o sevinmiştir kanımca.

bknz. Skibbe dönemi Lincoln-Barış

Sözleşmesini yeniler bu yönetim :D

Allah korusun..

Misimovic'in gelmesiyle Barış'ın yeniden kıymete bineceğini düşünüyorum. En çok o sevinmiştir kanımca.

bknz. Skibbe dönemi Lincoln-Barış

Aynı şeyi bende düşünüyorum.Bizimkiler şöyle ortada bir lider,bir 10 numara oynamadan yapamıyorlar.Barış-Topal mesela Herta maçında harikalardı.Mustafa'da geçen sene Arda formdayken çok iyiydi.Belki gene performansları artar.

Aynı şeyi bende düşünüyorum.Bizimkiler şöyle ortada bir lider,bir 10 numara oynamadan yapamıyorlar.Barış-Topal mesela Herta maçında harikalardı.Mustafa'da geçen sene Arda formdayken çok iyiydi.Belki gene performansları artar.

Bir de bu adamlardan hücum yönünde çok fazla birşey beklenmeyecek şimdi. Barış topu çalıp Misimovic'e Arda'ya verecek. Onlar oyunu kuracak. Şu anki sistemde aktif rol almaları gerekiyor ve maalesef bunu beceremiyorlar.

Barış Skibbe döneminde Lincoln'ün arkasını çok iyi süpürmüştü. Çünkü lincoln koşmayan, defansa gelmeyen bir adamdı. Misimovic de öyle. Barış'ın da en iyi yaptığı iş koşup, açık kapatmak top çalmak.

Söylediğin gibi Mehmet Topal-Barış ikilisi özellikle avrupa maçlarında çok başarılıydı. En güzel maçlar o ikisi sakatlıktan döndükten sonra oynandı.

Benfica-Hertha-Bordeaux hatta Hamburg.

Öteki taraftanda paslaşma anlamında sıkıntı yaratır. Ayhan-Barış-M.Sarp karar artık Rijkaardın.

İçeride oynanan Sivas gibi Manisa gibi Buca gibi maçlarda Ayhan'ın oynatılması mantıklıdır. Çünkü topun kontrolü zaten bizde olacak rakip defasa çekilecek. Haliyle orta sahada top kontrolü ve pas yeteneği daha iyi olan Ayhan'ın oynamalıdır. Fakat FB,BJK, Bursa gibi mücadele gücünün de önem kazandığı maçlarda Barış daha iyi seçenektir. Ayhan'ın bu tip maçlarda 60. dakikalarda falan oyuna girmesi daha makbuldür.

Devlet, stadyumda sigara içme yasağı getireceğine,

Stadyumlara Barış Özbek yasağı getirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt