#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Barış'a niye yeni konu açılmadı yahu, belli bir kriter mi var?

hatırlayın...bardo,hamburg hertha maçlarıda mustafa yoktu...barış vardı topal vardı ayhan vardı ve gayet güçlüydü kadro,özellikle hamburg'a talihsiz bir şekilde elendiğimiz senedeki avrupa maçlarını hepsinde cidden yararlı bir barış vardı...valla ben barış'ı mustafa dan çok seviyorum sizi bilmem

Bir de bu adamlardan hücum yönünde çok fazla birşey beklenmeyecek şimdi. Barış topu çalıp Misimovic'e Arda'ya verecek. Onlar oyunu kuracak. Şu anki sistemde aktif rol almaları gerekiyor ve maalesef bunu beceremiyorlar.

Barış Skibbe döneminde Lincoln'ün arkasını çok iyi süpürmüştü. Çünkü lincoln koşmayan, defansa gelmeyen bir adamdı. Misimovic de öyle. Barış'ın da en iyi yaptığı iş koşup, açık kapatmak top çalmak.

Söylediğin gibi Mehmet Topal-Barış ikilisi özellikle avrupa maçlarında çok başarılıydı. En güzel maçlar o ikisi sakatlıktan döndükten sonra oynandı.

Benfica-Hertha-Bordeaux hatta Hamburg.

Lincoln ile misimoviçin alakası yok.

hatırlayın...bardo,hamburg hertha maçlarıda mustafa yoktu...barış vardı topal vardı ayhan vardı ve gayet güçlüydü kadro,özellikle hamburg'a talihsiz bir şekilde elendiğimiz senedeki avrupa maçlarını hepsinde cidden yararlı bir barış vardı...valla ben barış'ı mustafa dan çok seviyorum sizi bilmem

Valla ben ikisini de sevmiyorum.

Guerrero golü atarken, yanında refakat eden Barış değil miydi? Çok rahat bir şut çekmesini sağlayan Barış değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.

Bir de bu adamlardan hücum yönünde çok fazla birşey beklenmeyecek şimdi. Barış topu çalıp Misimovic'e Arda'ya verecek. Onlar oyunu kuracak. Şu anki sistemde aktif rol almaları gerekiyor ve maalesef bunu beceremiyorlar.

Barış Skibbe döneminde Lincoln'ün arkasını çok iyi süpürmüştü. Çünkü lincoln koşmayan, defansa gelmeyen bir adamdı. Misimovic de öyle. Barış'ın da en iyi yaptığı iş koşup, açık kapatmak top çalmak.

Söylediğin gibi Mehmet Topal-Barış ikilisi özellikle avrupa maçlarında çok başarılıydı. En güzel maçlar o ikisi sakatlıktan döndükten sonra oynandı.

Benfica-Hertha-Bordeaux hatta Hamburg.

Lincoln geri gelmeyen oyuncu falan değildi.5-6 maçını bizzat statta izledim bizdeyken.Alex'e göre çok daha fazla geri geliyordu bundan emin olabilirsin.

aksine onu düşürmeye çalışıp düşürememiti barış yanlış mı hatırlıyorum? tek hata onda değil o golde

Barış'ı izlerseniz, top ayağındayken, kafasını kaldırmıyor. Hiç dikkat farkettiniz mi Barış'ın arapası attığını veya uzun pas attığını? Barış'ın çok çalışması lazım, fizik anlamda değil ama.

Barış'ı izlerseniz, top ayağındayken, kafasını kaldırmıyor. Hiç dikkat farkettiniz mi Barış'ın arapası attığını veya uzun pas attığını? Barış'ın çok çalışması lazım, fizik anlamda değil ama.

Barış 7/24 çalışsada kendisinden bir cacık olmaz.

Yetenek fukarası bir adam.

Sabri için Forrest Gump diyordum ama,

Asıl Forrest Gump, Barış'tır.

Bu takımın askerlerindendir Barış. Kadro genişliği için önemli bir misyonu var hala.

alternetif yaratmadıkça kalmasından yanayım herkesi satarsak kimi alacaz ayhanı barişi mustafayı serdarı alı turanı iyi satalımda kimi alıcaz yerlerine?

süper ligde o mevkide oynayan herhangi bi oyuncu en az onlar kadar oynar,ayhan ı ayırıyorum kısmen.

2.45'e bak.

[video=youtube;F_dHk5CW-7w]https://www.youtube.com/watch?v=F_dHk5CW-7w[/video]

Guerrero golü atarken, yanında refakat eden Barış değil miydi? Çok rahat bir şut çekmesini sağlayan Barış değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.

Dayro Moreno'ya asist yapip takimi Sampiyonlar Liginden eleyen Aykut degil miydi? Manisa macinda Simpson'u kacirip takimi son dakikalarda 1 puana mahkum eden Mustafa Sarp degil miydi? Yada sezonun hayati maclarindan Eskisehirspor deplasmaninda takimi atese atan Topal degil miydi? Sabri'nin bu duzeye gelene kadar yaptiklarini veya Hakan Balta'yi yazmama gerek var mi? Bunlarin hepsi senin toz kondurmadigin topcular.

Defansinda Harry Kewell oynamis takimin bir oyuncusunun gafini yazmak kolay is.

Gecen sezon kapagi yedin, ama hala akillanmadin anlasilan.

Bu adamı savunanlar hangi özelliğine bakarak savunuyor allah aşkına. 2. ligde görsem belki batmaz gözüme de STSL ye hele hele de Galatasaray'a hiç yakışmıyor. Barışı savunan insanlar Galatasaray tarihinde lütfen bir tane oyuncu söylesinler söyleyebiliyorlarsa o mevkide ondan kötü olan. Nokta

Adam koşuyor savaşıyor. Allah aşkına maçların 90 dakikasını izliyormusunuz? özetlerle oyuncu yorumlanmaz. aslında televizyondan izliyerek de yorumlanmaz ama neyse..

Adam koşuyor savaşıyor. Allah aşkına maçların 90 dakikasını izliyormusunuz? özetlerle oyuncu yorumlanmaz. aslında televizyondan izliyerek de yorumlanmaz ama neyse..

Yapmayın lütfen koşmak savaşmak yeterli midir Galatasaray'da oynamak için. Özetlerle oyuncu yorumlanmaz demişsiniz zaten özetlerde de gözükmüyor ki adam top ayağına gelir gelmez bitiyor bütün organizasyon. Ben pek stada gitmiyorum doğru ama maçların hepsini 90 dakka izliyorum tvden benim göremediğim bi şekilde topsuz oyun zekası var diyorsanız peki ama onu da hiç sanmıyorum.

Galatasaray topçusu değil kim ne derse desin..

Fizik gücü iyiymiş vs vs o masalları külahıma anlatın,eğer yabancı statüsünde olsaydı Barış ve ücreti yüklü olsaydı onu anında kapının önüne koyarlardı,ucuz etin yahnisini seviyor Türk yöneticiler..

En son Çanakkale cephemizi hatırlıyorum orada iş yapardı Barış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt