#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Siz resmen gaza gelip Barışa sallıyosunuzbaşka bir şey değil bu adam 1.5 yıldır neredeyse kendi mevkisinde oynamıyor Rijkaard genelde hep sağ açık veya sağ iç olarak kullanıyor Barışı.

Barışın tek mevkisi var ortasahanın ortası.Kendi çapındada olsa 2 yönlü oynamaya çalışan bir oyuncu kendini geliştirse çok büyük bir yıldız olabilirdi ama geliştiremedi sıradan bir rotasyon oyuncusu oldu genede göbekte oynatıldığında katkı sağlayacağına inanıyorum.

Siz resmen gaza gelip Barışa sallıyosunuzbaşka bir şey değil bu adam 1.5 yıldır neredeyse kendi mevkisinde oynamıyor Rijkaard genelde hep sağ açık veya sağ iç olarak kullanıyor Barışı.

Barışın tek mevkisi var ortasahanın ortası.Kendi çapındada olsa 2 yönlü oynamaya çalışan bir oyuncu kendini geliştirse çok büyük bir yıldız olabilirdi ama geliştiremedi sıradan bir rotasyon oyuncusu oldu genede göbekte oynatıldığında katkı sağlayacağına inanıyorum.

Sağ iç neresi oluyor ? Orta sahanın ortası diye birşey mi var ? Orta sahanın tam ortası ya ön liberodur, ya ofansif orta saha dediğimiz forvete yakın olan mevkiidir.

Yerli Gerrard.

--------Cana---------

---Baris--------------

---------Mismo-------

^Bunun oldugu gun, takimin show yapacagi mac olur.

Başka böyle bir pası var mı acaba, hep aynı şeyi ısıtıp ısıtıp gösteriyorsun da ?

Alti ustu bir kere koymusumdur, ne bu heyecan?

Lincoln abisinden esinlendigi bir hareket, 0.12dk.

[video=youtube;OuWO5adiJu8]https://www.youtube.com/watch?v=OuWO5adiJu8[/video]

Benzerini bide Besiktas macinda yapmisti, 3.30dk.

[video=youtube;UXPGOJdhyyM]https://www.youtube.com/watch?v=UXPGOJdhyyM[/video]

Fener maclarinda dizleri titremeyen tek oyuncu ve istenmeyen adam konumunda, gercekten saka gibi.

Alti ustu bir kere koymusumdur, ne bu heyecan?

Lincoln abisinden esinlendigi bir hareket, 0.12dk.

[video=youtube;OuWO5adiJu8]https://www.youtube.com/watch?v=OuWO5adiJu8[/video]

Benzerini bide Besiktas macinda yapmisti, 3.30dk.

[video=youtube;UXPGOJdhyyM]https://www.youtube.com/watch?v=UXPGOJdhyyM[/video]

Fener maclarinda dizleri titremeyen tek oyuncu ve istenmeyen adam konumunda, gercekten saka gibi.

Çok iyi değil ama kötü de değil Barış. Mücadelesine, hırsına lafım yok ama oyun zekası, pas vs. iyi olsa çok iyi olurdu.

Barış mı? Kafa mı buluyorsunuz? Adam top oynamayı bilmiyor.

Barış'ın iyi olduğundan değil, M.Sarp ve Ayhan'dan biraz daha iyi olduğundan Barış'ı istiyoruz. Üçündede teknik falan yok ama Barış diğerlerinden daha iyi pres özelliğine sahip olduğu için ortasahada M.Sarp, Ayhan, Barış üçlüsünden ilk tercihim olur.

Barış

Cana-Misi

dizilişleri doğru yapalım rijkaard böyle yapar o dizilişi ;)

Eses maçında yaptığı pres gerçek presdir son pasları verememiş olabilir ama artık sadece top kapsın fiziği iyi olsun ki iyidir her zaman adamı geçirmesin öndekine pas atsın yeter..

Cana-barış

bu 2 orta saha diğerlerinin açığını kapatır ama bunu birinin görmesi lazım ama görmeyecek

Bazen taraftara kafayı yedirtir ama Sarp ve Ayhan'dan iyi olduğu kesin..

Seni cok özledim Baris. Yemin ediyorum "müthis ikilimiz" cok özletti seni bana.

gobekte oynarsa elli tane sarp eder(bu lafim rijkaard efendiye),kanatlarda oynarsa adami fitil eder( o yuzden oynayacaksa sadece gobekte oynasin).ben mustafa sarpi 18 'de gormek istemiyorum artik cok mu birsey istiyoruz gozunuzu seveyim yeter artik.

gobekte oynarsa elli tane sarp eder(bu lafim rijkaard efendiye),kanatlarda oynarsa adami fitil eder( o yuzden oynayacaksa sadece gobekte oynasin).ben mustafa sarpi 18 'de gormek istemiyorum artik cok mu birsey istiyoruz gozunuzu seveyim yeter artik.

Strunz, Feldkamp, Cevat, Skibbe, Bulent ve eninde sonunda Rijkaardinda degisilmezi olucak.

bu çocuk topa vurmasını biliyorsa, ben bidaha G.Saray maçı izlemicem. topla buluştuğu üç topu bizim oyuncularımıza verirse.kombinemi kırarım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt