#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

senden şömineye atacak odun olmaz kimse kusura bakmasın...

yeter artık düş bu takımın yakasından yeteneksiz...

Seninle bir yerde karşılaşıp da suratına tükürmeyen adam değildir.

faul kullanmasini bilmiyor ve biz bu adami takimda goruyoruz bu adam kus beyinli. ozurlu insanlar vardir onlarin bile kafasi daha cok calisir yemin ederim

Cana çıkıyor ve bu adam oyunda kalıyorsa yazık bize.

Dogru dedin, Cana yediriyo Baris ise atiyo. Ne yazik ki ne yazik. O geri pasi Baris atsaydi bu baslik inlerdi :)

2.golde topu eliyle dürten kim?

Cana mı?

O top her harukarde icerideydi, kendini kandirma. Mac eksigi diye birsey var. Bu mac eksigi denen sey teknigi zayif oyuncularda daha fazla ortaya cikar ve goze batar. Hade bi tane yedirdi diyelim, e sonra gitti bi tanede atti.

Doğrusu da bu değilmi zaten.? Bu adamdan umudu olan varmı?

Daha iyisi gelene kadar elbette ki umutluyum.

1 tane mucize gol attı diye barışı övmeyin Allah aşkına ya lütfen.

O top her harukarde icerideydi, kendini kandirma. Mac eksigi diye birsey var. Bu mac eksigi denen sey teknigi zayif oyuncularda daha fazla ortaya cikar ve goze batar. Hade bi tane yedirdi diyelim, e sonra gitti bi tanede atti.

Daha iyisi gelene kadar elbette ki umutluyum.

Barış'ın rakibe faul yapmadan kazandığı bir tane pozisyonu hatırlıyor musun?

Genel konuşuyorum ben pek hatırlamıyorum dan dun futbol anlayışı G.Saray'ın orta sahasını bu kadar amatör yaptı,saha berbat olabilir,sen G.Saraysın ve orta sahana bak maç boyu 3-4 hücum pası göremedik ya bu ne kadar komik duruma düştüğümüzü gösteriyor,biliyorsun sende yetersiz olmadığını Ayhan'da berbattı,Mustafa Sarp iyi ki yoktu,Cana'da top kaybetti ama gene futbolu bilen tek adam içlerinde gene Cana'dır,Cana varken Barış'ın çıkması bence mağlubiyeti kabullenmekten başka birşey değil,diyeceksin ki gol attı,ama gole sebebiyette verdi ne artısı var ne eksisi,Cana'da yüzde yüzlük gol çıkardı tek pozisyon önemli değil,genelde ne verdiği önemli,sadece Barış için konuşmuyorum,Ayhan'ı,Barış'ı,Sarp'ı satılacaklar listesine koy,kimler talip olur Bank Asya ekipleri ve ligimizde küme düşmemeye oynayan takımlar.

Barış'ın rakibe faul yapmadan kazandığı bir tane pozisyonu hatırlıyor musun?

Genel konuşuyorum ben pek hatırlamıyorum dan dun futbol anlayışı G.Saray'ın orta sahasını bu kadar amatör yaptı,saha berbat olabilir,sen G.Saraysın ve orta sahana bak maç boyu 3-4 hücum pası göremedik ya bu ne kadar komik duruma düştüğümüzü gösteriyor,biliyorsun sende yetersiz olmadığını Ayhan'da berbattı,Mustafa Sarp iyi ki yoktu,Cana'da top kaybetti ama gene futbolu bilen tek adam içlerinde gene Cana'dır,Cana varken Barış'ın çıkması bence mağlubiyeti kabullenmekten başka birşey değil,diyeceksin ki gol attı,ama gole sebebiyette verdi ne artısı var ne eksisi,Cana'da yüzde yüzlük gol çıkardı tek pozisyon önemli değil,genelde ne verdiği önemli,sadece Barış için konuşmuyorum,Ayhan'ı,Barış'ı,Sarp'ı satılacaklar listesine koy,kimler talip olur Bank Asya ekipleri ve ligimizde küme düşmemeye oynayan takımlar.

Kim talip olur olmaz bilmem. Bildigim su ki, mevcut kadroda bu zamana kadar izledigim kadari ile en iyi defansif vasifi olan orta saha oyuncusu Baris'tir. Ha Cana iyidir kotudur bir sey diyemem, gecmisini pek bilmemde. Ama simdiye kadar izlediklerim arasinda orta sahaya evvela Barisi yazar sonra etrafini doldururum.

Kim talip olur olmaz bilmem. Bildigim su ki, mevcut kadroda bu zamana kadar izledigim kadari ile en iyi defansif vasifi olan orta saha oyuncusu Baris'tir. Ha Cana iyidir kotudur bir sey diyemem, gecmisini pek bilmemde. Ama simdiye kadar izlediklerim arasinda orta sahaya evvela Barisi yazar sonra etrafini doldururum.

Futboldan soğuttun abi beni akşam akşam şu mesajınla.

Yerli C.Ronaldo.

Hamit alınana kadar Barış

Alınmazsa bence önce Sarp sonra yaş itibariyle Ayhan gider sonra Barış

Ha gönül 3ünün de gidip Nuri Hamit Gökhan İnleri görmek ister ama ne yaparsın mani mani.:D

[video=youtube;EZhQ7LVa6B0]https://www.youtube.com/watch?v=EZhQ7LVa6B0[/video]

İşin tuhaf yanı Misimoviç pas atar gollük pas gider Barış'ı bulur top,Kewell'a gelmez niye hep öldürücü toplar yeteneksiz adamlara geliyor çok tuhaf.

Attığı gol harici pek bir katkısı yoktu. Aslında oyundan çıkması gerekiyordu, günah keçisi oldu şimdi.

Dogru, oyun olarak iyi degildi bugun. Fakat ben Galatasaray'i ciddi anlamda 1993'de oynanan ve Rotariu'nun kaleye giderken camura saplanan topu ile elendigimiz Werder Bremen macindan beri takip ediyorum. Hatta kendime gore fanatikliginde ötesine gectim. Yani asagi yukari 17 senedir Galatasarayi bu sezon ki kadar pasif kalirken görmedim. Buna 2003-04 sezonuda dahil. Takim olarak iyi olmadigimiz bir macta yenilgiyi tek bir oyuncuya mal etmek komedi olur. Ama yine diyorum, o geri pasi atan Baris olsaydi inlerdi bu forum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt