#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Dogru, oyun olarak iyi degildi bugun. Fakat ben Galatasaray'i ciddi anlamda 1993'de oynanan ve Rotariu'nun kaleye giderken camura saplanan topu ile elendigimiz Werder Bremen macindan beri takip ediyorum. Hatta kendime göre fanatikliginde ötesine gectim ve asagi yukari 17 senedir Galatasarayi bu sezon ki kadar pasif kalirken görmedim. Buna 2003-04 sezonuda dahil. Takim olarak iyi olmadigimiz bir macta yenilgiyi tek bir oyuncuya mal etmek komedi olur. Ama yine diyorum, o geri pasi atan Baris olsaydi inlerdi bu forum.

Yapabileceği bu zaten en fazla.

Dogru, oyun olarak iyi degildi bugun. Fakat ben Galatasaray'i ciddi anlamda 1993'de oynanan ve Rotariu'nun kaleye giderken camura saplanan topu ile elendigimiz Werder Bremen macindan beri takip ediyorum. Hatta kendime göre fanatikliginde ötesine gectim ve asagi yukari 17 senedir Galatasarayi bu sezon ki kadar pasif kalirken görmedim. Buna 2003-04 sezonuda dahil. Takim olarak iyi olmadigimiz bir macta yenilgiyi tek bir oyuncuya mal etmek komedi olur. Ama yine diyorum, o geri pasi atan Baris olsaydi inlerdi bu forum.

kesinlikle

keske herkes bu cocuk kadar limitlerini zorlayarak oynasa

yedek as demeden:(

İki deplasmandır garip şeyler oluyor. Orta saha oyuncularımız çalım atıp, şut çekiyor. Hayırdır inşallah. :D

Takımda ne kadar gereksiz adam varsa gol atıyor

Zaten başımıza ne geliyorsa bu yüzden geliyor.

Topu ayağına aldığında bişeyler yapabilse müthiş bir oyuncu olucak ama yeteneği yok işte. :)

Onun dışında her zaman elinden geleni yapmaya çalışmıştır bu yüzden saygım var kendisine.Zorla oynatmıyor heralde kendisi oyuncu yok takımda.

akşam halısaha maçımız var gelir misin barış yedek olarak???

ayhanı sarpını servetinide baltanıda al git sizi görmek istemiyorum

Hagi insAllah bu herife topa vurmasini ögretir.

Barış yine 60. dakikadan sonra fln girerse enerji veriyor yararlı olabilir. Yani kısaca iyi bir son 30 dakika yedek oyuncusu. Ama biz adamı en büyük maçlarda ilk 11'de kullanıyoruz orası ayrı. :D

Severt hakan balta gibi ruhsuzlkar varken Barışa laf sölemek abese iştigaldir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt