#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

İyi falan oynamadı Barış. Bir sürü top kaybı yaptı, doğru dürüst top da kesmedi. Rakip orta sahayı çok çabuk geçti.

İyi falan oynamadı Barış. Bir sürü top kaybı yaptı, doğru dürüst top da kesmedi. Rakip orta sahayı çok çabuk geçti.

Toplam Şut : 2

İsabetli Şut : 2

Topla Buluşma : 51

Pas Yüzdesi : % 86

Top Çalma : 2

Yaptığı Faul : 2

Serdar Burak reisin getirdiği istatistik.

istatistige gerek yok yahu ben 2 hatali pas hatirliyorum

biri benide cildirtti

onun disinda hakanin acigini kapatmaya bakiyordu

sizden tek ricam 2. yariyi sakince izlemeniz

Her zaman söylüyorum, Barış 90 dakika oyuncusu değil bu takım için. İlk önce çok iyi bir orta sahan olacak, sonra maçlarda takımı dinlendirmek için maç garanti ise, 60-70'den sonra oyuna girip takıma sadece enerji verebilecek bir oyuncu.

yuzde 86 pas yudesi ilemi?:(

51 in yuzde 86 si 45 mi:)

Toplam Şut : 2

İsabetli Şut : 2

Topla Buluşma : 51

Pas Yüzdesi : % 86

Top Çalma : 2

Yaptığı Faul : 2

Serdar Burak reisin getirdiği istatistik.

O pasların yarısını Ayhan'a, yarısını Neill'e, az bir kısmını da hücum oyuncularına atmıştır. Bugün oyunu Neill kurdu, bunun farkında mısınız ? Cana'nın geçen hafta ki istatisiklerinden sonra, Barış'ın istatisikleri deve de kulak kalıyor.

O pasların yarısını Ayhan'a, yarısını Neill'e, az bir kısmını da hücum oyuncularına atmıştır. Bugün oyunu Neill kurdu, bunun farkında mısınız ? Cana'nın geçen hafta ki istatisiklerinden sonra, Barış'ın istatisikleri deve de kulak kalıyor.

e cana kadar oynamasini bekleyen yok

var mi?

Barış presin kitabını yazıyor sahada. Ahmet Kaydan Sarp'a destek için anket aç :D

Oyun kurucumuz Almanya'ya gitti.Hagi cevap versin buna ya da Ayhan Akman

Tabiki Barış öldürücü paslar atmadı ama bugun hücumdada iyi işler yaptı, golde atıyordu direkten dönmese.Genel olarak yetersiz bir oyuncu orası ayrı ama bugun kötü oynamadı.

Rakibin orta sahayı çabuk geçmesi sadece barış ve ayhanın suçu değil

Kötü oynasa ne olur ? İlk 11 de oynaması gereken oyuncu,cana yoksa

Tabiki Barış öldürücü paslar atmadı ama bugun hücumdada iyi işler yaptı, golde atıyordu direkten dönmese.Genel olarak yetersiz bir oyuncu orası ayrı ama bugun kötü oynamadı.

bak acin bu konudaki yorumlari

her mactan sonra ayni laflar kotu oyncu ama bugun iyiydi

her oynadigi mactan sonra:)

Ya arkadaşlar bu saplantıları bırakalım.Bir oyuncuya bir kere kötü dedikten sonra iyi oynayınca da iyi diyebilmelisiniz.Evet yetersiz olabilir ama bugün iyiydi yahu

Barış presin kitabını yazıyor sahada. Ahmet Kaydan Sarp'a destek için anket aç :D

Presin kitabıymış. Rakibe halı sahada basar gibi basıyor. Yeminle ben daha iyi pres yaparım bu Barış'tan. 100 km hızla rakip oyuncunun üstüne koşuyor, rakip oyuncu topu sağa çekip Barış'ı pazara yolluyor. Bu kadar kolay çalım yiyen orta saha olmaz.

Her zaman söylüyorum, Barış 90 dakika oyuncusu değil bu takım için. İlk önce çok iyi bir orta sahan olacak, sonra maçlarda takımı dinlendirmek için maç garanti ise, 60-70'den sonra oyuna girip takıma sadece enerji verebilecek bir oyuncu.

Yapma hacı ya.Takımdaki kondisyonu en yüksek adamların başında gelir.Bu adamdan 90 dk yı kaldıramıyosa kapatın kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt