#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

LSD atıp foruma gelme. Barış'a süper dediğim bir mesajımı dahi bulursan forumdaki adımı Barış Özbek olarak değiştiririm.

Kim Gitsin? diye konu açmıştım, oraya yaptığın yorumları hatırlıyorum. "Faydalı bir adam, kalsın" falan diyordun. Süper demesen bile, olumlu düşüncelere sahiptin Barış hakkında.

Hayriiiiii

adszkn.jpg

Kim Gitsin? diye konu açmıştım, oraya yaptığın yorumları hatırlıyorum. "Faydalı bir adam, kalsın" falan diyordun. Süper demesen bile, olumlu düşüncelere sahiptin Barış hakkında.

Kusura bakma Serhat, senin gibi Çin'de hırka fabrikasında yangın çıkıp 50 çocuk ölse bile sorumlusunu Barış olarak görmediğim için adama nefret kusmamış olabilirim. Barış en fazla faydalı adam olur zaten, iyi futbolcu olduğunu söyleyen yok. Kalsın demişsem bile yedek olarak kalsın demişimdir, sağda ve ortada oynamasını sebep göstererek. Hatta öyle birşey dememiş de olabilirim. Büyük ihtimalle yazıyorsun.

Kusura bakma Serhat, senin gibi Çin'de hırka fabrikasında yangın çıkıp 50 çocuk ölse bile sorumlusunu Barış olarak görmediğim için adama nefret kusmamış olabilirim.

Ahahaha

Reyis bu benzetmeleri nasıl türetiyorsun allasen?:asd:Legen...wait for it...dary yeminle.:D

Kusura bakma Serhat, senin gibi Çin'de hırka fabrikasında yangın çıkıp 50 çocuk ölse bile sorumlusunu Barış olarak görmediğim için adama nefret kusmamış olabilirim. Barış en fazla faydalı adam olur zaten, iyi futbolcu olduğunu söyleyen yok. Kalsın demişsem bile yedek olarak kalsın demişimdir, sağda ve ortada oynamasını sebep göstererek. Hatta öyle birşey dememiş de olabilirim. Büyük ihtimalle yazıyorsun.

Büyüksün Hayri. :D

Eski Barıs'tan eser yok, öncelikle bunu kabul edin. Burada suan bu adama kusanlar zamanında Türk Gattuso efsanesi cıkranların ta kendileridir. Ki gercektende yararlıydı, ama bu futbolunada devam edicekse derhal yollasınlar. O yasta bir oyuncunun üzerine koyması gerekirken Rijkaard ile birlikte sürekli düsüs yasadı.

Eski Barıs'tan eser yok, öncelikle bunu kabul edin. Burada suan bu adama kusanlar zamanında Türk Gattuso efsanesi cıkranların ta kendileridir. Ki gercektende yararlıydı, ama bu futbolunada devam edicekse derhal yollasınlar. O yasta bir oyuncunun üzerine koyması gerekirken Rijkaard ile birlikte sürekli düsüs yasadı.

Müdür öyle diyorsa tamamdır..

Geldiginden beri diyoruz cocuk kazma halende kazmaligi devam ediyor sene sonu insallah gidersin.

sende baltaya topcu topalada valensiyada yildiz olur diyordun

su an nefes alabiliyormusun?

malum duvara bodoslama girince ilk carpan yer burun olur

su gs da baristan iyi yedek bulamazsin

barışın yerine mustafa sarpı bin kere tercih ederim. barış kadar para için bu takımda durduğunu belli eden bir ruhzuz görmedim ben. acıyorum canını dişine takıp oynayan oyunculara. akıttıkları bir damla terde bile hakkı var bu barış sahada koşmaktan başka ne katıyor takıma yaptığı press bile değil top kapamıyor çünki boşa debeleniyor. bir olumlu pasını görmedim maç boyunca.

Culio duvar pası atıyor buna Culio kaçıyo bu tabi şey oldugundan anlamıyor duvar pasını geriye dönüyo 2 kere yaptı bunu.Ben Barışı severdim fakat bununda iyice formu yerlere düştü.

Futbolcudan önce ADAM olması gerek. Ondan sonra belki futbolcu olabilirsin sevgili(!) Barış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt