#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Birisi ayağına girdiği zaman çok güzel rol yapıyor.Barış'ın üstüne tanımıyorum kırmızı kart gösterttirmede şuan.GS'mizde 1 numara.

Takımda başta barış olmak üzere sabri,ayhan,hasan şaş,ümit ve bunlara son

zamanda arda da katıldı çok hakemle ugraşıyorlar ve bu bizi rakiplere karşı çok

itici gösteriyor,bu 1. sınıf futbolcuların böyle kendilerini yere atmalarını,hakemle

uğraşmalarını sevmiyorum çünkü bunun hiç bir korunacak yanı

yok,barış ın futbolculuğuna gelirsem müthiş bir azimle oynuyor ve orta sahada

müthiş bir savaşçı,böyle futbolculara çok ihtiyacımız var...

Abicim Sabri'yi bunların arasına katmamalısın..Çünkü o farklı,o hakemi aldatmaya çalışıyor tamam da, başarılı olsa bile kendide kırmızı kart görüyor.

Abicim Sabri'yi bunların arasına katmamalısın..Çünkü o farklı,o hakemi aldatmaya çalışıyor tamam da, başarılı olsa bile kendide kırmızı kart görüyor.

Bilirim ki Arif Erdem gibi bu işi yapan oyuncu gelmeyecek o ''Master Degree'' konumdaydı :D

Yere atma işinde en iyi Sergendir :p Dikkat ettinizmi bilmiyorum bütün düşüşleri hep aynı,sağ ayagını geride bırakır kendini dönerek yere atış biçimi var :D

Ama Barış öle degil olayın akışına göre abartılı bir şekilde atıyor :p İnandırıcı yani

Yigidi öldür hakkını ver cekti buldu getirdi helal kalli;)

Yere atma işinde en iyi Sergendir :p Dikkat ettinizmi bilmiyorum bütün düşüşleri hep aynı,sağ ayagını geride bırakır kendini dönerek yere atış biçimi var :D

Ama Barış öle degil olayın akışına göre abartılı bir şekilde atıyor :p İnandırıcı yani

Sergen eskidi,artık Lincoln var.Çok dikkat edin,Lincoln yere her düştüğünde hakem faul veriyor ama ağır çekimde izlenince aslında %50'den fazlasının faul olmadığı açık.İşte bu tekniğin ve profesyonelliğin örneğidir bence.Adam kendini öyle bir yere atıyor ki,zamanlamasını öyle iyi yapıyor ki,hakemin olayı çakması pek kolay olmuyor açıkçası.:)

Sergen eskidi,artık Lincoln var.Çok dikkat edin,Lincoln yere her düştüğünde hakem faul veriyor ama ağır çekimde izlenince aslında %50'den fazlasının faul olmadığı açık.İşte bu tekniğin ve profesyonelliğin örneğidir bence.Adam kendini öyle bir yere atıyor ki,zamanlamasını öyle iyi yapıyor ki,hakemin olayı çakması pek kolay olmuyor açıkçası.:)

Hakkaten Lincoln'ün bide o özelliği var.Adamda yok yok yaa. :D

Özelliğe bak çay demle...olmaz olsun öyle özellik...Kendini yere atan,hakemle

çok uğraşan futbolcuya karşıyım,bu kendi futbolcumuz olsa bile...

Kendini yere atandan kasıt faulu gösterme anlamında boş pozisyonda kendini yere atma olayını bizde benimsemiyorum,olay faulu hakeme göstermedir.

Mesala Ugur incamanın yaptıgı hareket penaltı ama Lincoln onu hakeme çok güzel gösterdi,orda başka bir oyuncu olsa dizlerinin üzerine düşerdi Barış olsa biraz abartırdı belkide hakem penaltı vermezdi ama Lincoln mükemmel gösterdi hakeme penaltı oldugunu ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt