#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Oyun zekasi desen sifir ama.

Hadi bir olsun.

Hucuma katilmasi iyi, ama deli dana gibi basiyor, bos basiyor. Cok kolay calim yiyor ve rakibin pas yapmasina izin veriyor. Onun disinda paslari vasat, arada sirada gereksiz hareketlere girmesi iyice vasat. Gelismesi lazim.

Dar alanda top kullanmada fazla etkili oldugu söylenemez dogru, ama o mevki'deki cogu oyuncu dar alanda top kullanmada etkisiz kalıyo. Bunun cözümü de gayet basit oynamak. Barıs'ın da tek yapması gereken sey, "showmen"lik'ten vaz gecip kendi futbolunu oynamak. Kenarda illa ki onu azarlıycak Kalli veya sırtını dayayan bir Skibbe mi olması gerekiyo, anlamadım gitti. Ama Barıs iyi oyuncudur, hatta Linderoth'dan sonra bu takımın en iyi ön liberosudur. Barıs'ın oynaması Elano, Arda, Keita, Kewell gibi adamların etkinligininde artması demektir. Unutulan degeri yakında tekrar anlasılır.

Baris iyi oynadi mi basimizin ustunde yeri var, ama oyununda duzeltmesi gereken yerler var. Oyuncularin su halinde orta uclu Elano-Ayhan-Linderoth, yedekleri de Baris sonra Sarp olmalidir bence. Bir daha, gucunu dengeli kullanip manyak gibi basmayacak, olculu ve dogru yerlere harcayacak gucunu. Topu da daha iyi kullanacak. Bunlari yaparsa banko oynar zaten.

Barışla ilgili yorum yaparken barış ın geçen sene avrupa kupalarında oynadığı oyunu göz önünde bulundurun lütfen. Belki başka bir olaydan dolayı kadroya giremiyor, belki de Rijkaard yeterli görmüyor. Ancak barış iyi oyuncudur.

Barışla ilgili yorum yaparken barış ın geçen sene avrupa kupalarında oynadığı oyunu göz önünde bulundurun lütfen. Belki başka bir olaydan dolayı kadroya giremiyor, belki de Rijkaard yeterli görmüyor. Ancak barış iyi oyuncudur.

Baris kendine oynuyor, gecen sene hamburg macinda 2 golde adami düsürse sari kart alicakta ama baris sari kart sinirinda oldugu icin yemedi faul yapmayi, aynisi mesela dün emre asik yapti adam gole giderken bi gecirdi sari kart. Barisin kadroda olmayisi benim cok memnun ediyor insAllah sezon ortasinda yollanir.

Acikcasi akillandi mi, Rijkaard ve Neeskensden birseyler ogrendi mi, görmek icin bi 2 mac oynasin istiyorum.

Hırs mırs geçen sezon felan iyiydi ama şimdi bu takımda elano keita baroş nonda kewell felan yanında hakkatten sönük kalıyor bu oyunla olmaz valla

Hırs falan yalan. "TSL'nin en kötü futbolcusu kim?" deseler. Düşünmeden Barış derim.

Serhat harbi abartiyorsun. Galatasaray icin yeterli degil, ilk 11 gormek istemiyoruz ama senin derdin baska. Nasil, nerden aklima geldi bilmiyorum ama sanki "arkadasini satan biri" gibi konusuyorsun Baris hakkinda. )))))

Baris arkadasin miydi?)))))

Serhatın barıs sevgisi öyle bir hal aldıki halı sahada olsa kadrouya almayacak.. :asd:

Her adem oglu guiza'dan daha iyidir,bu mantikla baris birinden daha iyi cikti,yok mu arttiran :D

Serhatın barıs sevgisi öyle bir hal aldıki halı sahada olsa kadrouya almayacak.. :asd:

Barış bir kere izlesin beni halı sahada da nasıl ön libero olunur gösteriyim.

-------------GK--------------

------RCB----------LCB------

--------------CM-------------

---RM------------------LM---

--------------ST-------------

İdeal halı saha kadrosu budur ve CM olarak oynarsam, rakipler bizden korksun. Genelde defansa geçmek istemiyor kimse diye LCB oynarım. En sevdiğim mevki RW. Sol ayaklı olduğumdan Messi gibi içeri girme şansım oluyor. Sağdan içeri girdiğimde de, o top kalenin sağ köşesiyle buluşur mutlaka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt