#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Oynadığı her maçtan sonra böyle yorumlar göreceğiz herhalde. Bırakın işte bu adam iyi bir futbolcu değil. Öyle olsaydı Afrikalıların hepsi iyi olurdu.

Topal hep defans'da oynasin ya gøkhan'in ya da servet'in yanina.

Linde ve Sarp ya da Linde ve Baris ønlerinde.

Oynadığı her maçtan sonra böyle yorumlar göreceğiz herhalde. Bırakın işte bu adam iyi bir futbolcu değil. Öyle olsaydı Afrikalıların hepsi iyi olurdu.

Afrikalıların çoğu iyi zaten.. :D

Dünyanın üst düzey liglerinde olmak üzere çoğu oynuyor..

Ayrıca barusso geldi kadroya giremedi..Demekki Barış afrikalılardan iyimiş..

Ben senin genel olarak forumda dalga geçilsede futbolu bildiğini ve oyuncu tanıma kültürünün geniş olduğunu düşünüyorum..

Ancak Barış konusunda gözüne perde iniyor müthi bir önyargın var ne yapsa beğenmiyeceksin adamı..Mesela önceden saçma hareketler yapıyor dedin dün tek pas oynadı..Dirsek yediği pozisyon var eminim sen ona kendini yere attı felan demişindir..

Bir tane aydın a yüzde yüz gollük top bıraktı, bir tane ayhan'a yine gollük orta kesti bir de penaltı yaptırdı hakem vermedi. Onun dışında genelde tek top oynadı, top çaldı. 30 dan sonra asıl mevkiisinde oynamamış olmasına rağmen oldukça başarılıydı.

Helal olsun çok estetik bir pas ile Nonda'yı gol ile buluşturdu.

Kapılan her topta payıver sürekli basıyor rakibi bozuyor..Pasları isabetli golün asistide ona ait..

İlk yarı atılan gol 2. yarı ardaya gollük pas verdi..Mücadelesini söylemiyorum bile..

Daha ne yapsın..

1.o gollük pas mıydı yoksa topu kontrol etmek isterken topun arkaya düşüşü müydü tartışılır,Barış'tan fazla birşey beklemiyorum o yüzden Sarp'ı izliyorum Linderoth var bence 11 oyuncusu değil.

Yanlış işler müdürlüğü yaptı,mücadelesine birşey demiyorum ama doğru yerde doğru hamleyi yapmıyor.

Gol pası dışında Sabri'ye çıkardığı enfes bir tek top var. Basit oynadı sürekli kanatlara açtı topu şova kaçmadı. Topsuz alanda da fena değildi kanatlara geçip açmaya çalıştı koşularla vs. Bence kesinlikle başarılı bir maçtı Barış adına. Biraz daha rahat olabilse topla keşke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt