#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

İyiydi harbiden sürekli koştu, paslar iyiydi. Ayhan'dan sonra ilaç ilaç. :D

Çıkarken gördüğü sarı kart gereksizdi. Hakem bilerek verdi.

Sabri,Barış,Mustafa bunlar fişek oyuncular.Koşarlar,topa kafalarını sokarlar.

Barış iyiydi bugün. Asistlik paslar attı mücadele etti. Rakibin direncini kırıp sonradan Tobi yada Ayhan'ın girmesi güzel olur bence.

Varan 1: gol yemedik.

Varan 2: pozisyon vermedik.

Topal'i es gecmeyin. o da cok iyi oynadi bugun. Daha dogrusu Baris onu tamamladi. Bastan beri diyorum Topal-Sarp olmaz, Ayhan hic biri ile olmaz. Topal'in ilaci Baris, Baris'in ilaci Topal'dir.

--Topal--

Baris-Tobi

Baris-Tobi-Elano

Her iki dizlisde makine gibi isler.

Ayhan ve Tobi yokken bu takima giremeyen Baris, onlar geri geldikten sonra hic giremez diyen futbol zenginlerine kapak olsun.

Rakip Sivas lan alt tarafı. Adamlar kalemize bile gelemedi. Bu kadar ezik bir takımla daha önce oynamadık desem yalan olmaz. Mustafa Sarp, Mehmet Topal ve Barış Özbek'in hepsinin iyi oynadığı bir maçta hiçbirşeyin anlaşılamayacağına eminim. Çok aldatıcı bir maç oynadık ve bu maça göre yorum yapmak saçma olur.

Bu arada bana kalırsa Mehmet Topal ve Mustafa Sarp daha iyiydiler Barış'a göre. Ama bu maç hiçbirşeyin ispatı değil.

Barış'a sallayanları görelim şimdi.

Teknik özelliği olan çalım atabilen bir yeteneğe sahip ön libero kaç takımda var acaba?

Rakip Sivas lan alt tarafı. Adamlar kalemize bile gelemedi. Bu kadar ezik bir takımla daha önce oynamadık desem yalan olmaz. Mustafa Sarp, Mehmet Topal ve Barış Özbek'in hepsinin iyi oynadığı bir maçta hiçbirşeyin anlaşılamayacağına eminim. Çok aldatıcı bir maç oynadık ve bu maça göre yorum yapmak saçma olur.

Bu arada bana kalırsa Mehmet Topal ve Mustafa Sarp daha iyiydiler Barış'a göre. Ama bu maç hiçbirşeyin ispatı değil.

Guzel kardesim, kabul et ve rahatla. Hem senin Sabri'nin de payi vardi golde :pasta: :asd:

Baris Linderoth, Elano, Topal uclusunden ikisi ile bir kac mac beraber oynasin yeter. Lig'de 5 macta 1 gol anca yeriz.

Guzel kardesim, kabul et ve rahatla. Hem senin Sabri'nin de payi vardi golde :pasta: :asd:

Baris Linderoth, Elano, Topal uclusunden ikisi ile bir kac mac beraber oynasin yeter. Lig'de 5 macta 1 gol anca yeriz.

burda bir fantastik 4'lü oluşmuş herhalde yanlışlıkla.:D 1 gol yeriz 2 gol atarız oh mis..:p

2 de gol attık mı oh miss.:p Şaka bir yana iyi oynadı bugün Barış...

İkinci yarı o da düştü biraz oyundan sabri gibi. İlk yarıya kıyasla söylüyorum çünkü ilk yarı hatasız oynamıştı. Bence verilen şansı iyi değerlendirdi. Kafasını kullanıyor daha fazla, tek pas yapıyor top bizdeyken. Top rakipteyken mustafa ile birlikte en iyi oyuncumuz zaten. Bir de hakan balta ya verdiği aşırtma bir pas vardı o da güzeldi, hoşuma gitti. Linderothvari bir pastı. Rekabet güzel, herkes daha iyi olmak için uğraşıyor.

Bu cocuk en üst düzeyde fizik kalite ve kondisyona sahip. Sivas'a da ters gelir avrupadaki herhangi bir rakibe de. cocuk vuruyor, kiriyor ve parcaliyor. tam bir Gattuso.

Ayhandan sonra kimi izlesem Ronaldo geliyo gözüme :D

Şaka bir tarafa kim ne derse desin iyi günündede söyledim kötü günündede Barış iyi futbolcu

Mustafa Sarp düşüncesinde oynamalı,Barış ve Mehmet Topal şunu düşünmeli...

1-Benim teknik kapasitem belli

2-Topu ileri uç elemanlarına vereyim risk almayayım.

İşte bunu kavradıkları an Barış ve Mehmet Topal çok yararlı olur.

Guzel kardesim olay da tam orada. Sarp yanindakini daima bozan bir oyuncu. Cok uzaga gitme, Hertha Berlin macini bir aklina getir.

Kalede, De Sanctis. En geride, Emre G.-Meira-Servet-Hakan. Orta sahada, Baris-Mehmet Topal-Lincoln. En ileride Arda-Baros-Kewell. Bugun ki oynadigimiz sistemin farkli bir varyasyonu ve mukemmel isleyen bir takim. Bu sene tek fark Lincoln cikti Elano girdi ve Linderoth geri dondu. Yani orta saha kalite olarak bir kademe asagiya indi, sonra 2 kademe yukari cikti.

Baris-Topal-Tobi, Baris-Tobi-Elano veya Elano-Topal-Tobi, bu orta tandemlerin hepsi makine gibi isler. Yeter ki bir kac mac beraber forma bulsunlar. Ben sahsen Mehmet Topal'in Servet'in yaninda libero olarak degerlendirilmesinden yanayim.

Guzel kardesim olay da tam orada. Sarp yanindakini daima bozan bir oyuncu. Cok uzaga gitme, Hertha Berlin macini bir aklina getir.

Kalede, De Sanctis. En geride, Emre G.-Meira-Servet-Hakan. Orta sahada, Baris-Mehmet Topal-Lincoln. En ileride Arda-Baros-Kewell. Bugun ki oynadigimiz sistemin farkli bir varyasyonu ve mukemmel isleyen bir takim. Bu sene tek fark Lincoln cikti Elano girdi ve Linderoth geri dondu. Yani orta saha kalite olarak bir kademe asagiya indi, sonra 2 kademe yukari cikti.

Baris-Topal-Tobi, Baris-Tobi-Elano veya Elano-Topal-Tobi, bu orta tandemlerin hepsi makine gibi isler. Yeter ki bir kac mac beraber forma bulsunlar. Ben sahsen Mehmet Topal'in Servet'in yaninda libero olarak degerlendirilmesinden yanayim.

Boşuna yırtınmadık FB maçına Barışla başlaması gerektiği konusunda bu adam için boşuna topicler açmadım.

Mevkisi gerçek anlamda asla sağ kanat değildir ama ona rağmen gene iyi iş yaptı.O tarz bi asistide Lincoln abimizden bile göremedim vala helal olsun.

Barış hırslı futbolcu daha iyi işler bekliyorum ondan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt