Efehan Yıldız
10 Numara!
- 14 Şubat 2009
- 12.866
- 13
- 1.363
Cevap: #8 Barış Özbek
Barış İn Ayhan Out
Barış İn Ayhan Out
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslanım benim rakibin peşinden çantasını kaptırmış gibi kovalamasına bayılıyorum..
Genelde söverek kovalıyo ya yarıyor beni yaw=)
Genelde söverek kovalıyo ya yarıyor beni yaw=)
Guzel kardesim olay da tam orada. Sarp yanindakini daima bozan bir oyuncu. Cok uzaga gitme, Hertha Berlin macini bir aklina getir.
Kalede, De Sanctis. En geride, Emre G.-Meira-Servet-Hakan. Orta sahada, Baris-Mehmet Topal-Lincoln. En ileride Arda-Baros-Kewell. Bugun ki oynadigimiz sistemin farkli bir varyasyonu ve mukemmel isleyen bir takim. Bu sene tek fark Lincoln cikti Elano girdi ve Linderoth geri dondu. Yani orta saha kalite olarak bir kademe asagiya indi, sonra 2 kademe yukari cikti.
Baris-Topal-Tobi, Baris-Tobi-Elano veya Elano-Topal-Tobi, bu orta tandemlerin hepsi makine gibi isler. Yeter ki bir kac mac beraber forma bulsunlar. Ben sahsen Mehmet Topal'in Servet'in yaninda libero olarak degerlendirilmesinden yanayim.
Geçen sezonun son lig maçının kaydı varsa bir bakılsın. Barış sadece iyi bir presçi olmakla kalmıyor, eğer serbest bırakılırsa çok hücum zenginliği yaratan bir futbolcu. Teknik kapasitesi kısıtlı olduğu halde! Ne Sarp, ne de Mehmet yanında iyi değil. Barış'ın yanına tecrübeli ve tekniği yüksek ve hareketli bir isim gerek, Ayhan gibi. Ama Rijkaard haftalardır sakat Ayhan'ı bir maçla (fb maçı) bitirdi.
Takımda daha önce 2 defansif orta saha varken, şimdi 3 tane var. Rakiplerimiz de öncekilere göre çok daha kötü takımlar. Şu 2 maç hiçbirşeyin ispatı değil. Şu andaki sistem başarısını Barış'a mal etmeyelim. Kaldı ki, Mehmet Topal ve Mustafa Sarp, 2 maçtır(Sivas ve Bükreş) Barış'tan daha iyi oynuyorlar.
Bükreş maçında Barış mustafa sarptan daha iyiydi..
Barışın paslarına laf ediyorsun tamamda..Bu adamın her rakip atağında insan üstü mücadelesini nasıl görmezsin analamak mümkün değil..Mustafa sarpta m.topalda koşan oyuncular ama hiçbiri rakibi bu kadar yıldıramıyor..
Pasları zaten üst düzey olsa yeni gerarrd olurdu..![]()
Pasla ilgili bir eleştirim olsaydı bunları yazardın. Şu anda bahsettiğim bütün başarının Barış'ınmış gibi gösterilmesi. Eskiden 2 ön libero vardı, şimdi 3. Nasıl oluyor da, Barış geldi dertler bitti gibi bakılıyor olaya? Bir de tek ön liberolu sisteme döndük. Mehmet Topal'dan yararlanılmak isteniyorsa aynen de böyle oynanmalı. 2 maçtır da çok iyi olmasına rağmen, bir Barış'tır gidiyor. Anlamak mümkün değil.