#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Geçen hafta gördüğü kırmızı kartın acısını bu maçta çektik

Yaptığı pres ve rakip kovalama ve top çalması takım için çok önemli olduğu bugün

yine anlaşıldı. Ama Rijkaard gelecek sefer onu mutlaka oynatmalı çünkü haksız şekilde yeri hiç garanti değil, takıma çok katkı sağladığı halde.

Barış olmazsa 3 önlibeorylada çıksan mundar olursun böyle.Barışın olduğu maçlarda hep az pozisyon verdik.

Ne demistik. Topal'in ilaci Baris, Baris'in ilaci Topal. üclü orta saha da bu iki ismin yeri banko. tartismam bile. dün yine orta sahamiz evlere senlikti. Topal da Baris'in yoklugunda cok kötü oynadi. Baris olmayinca dinamizm diye bir sey kalmiyor takimda.

Ayhan out barış in çok rahat ederiz.. topal Ayhan elano felaket topal Ayhan Barış (ayhandan ötürü sonuç kestirilemez) topal Barış linderoth perfect

barış olmayınca sahada ruh gibi oluyoruz ( son 10 dakika hariç tabii)

barış ın bank oynaması lazım, hatta bir an önce milli takıma kazandırılması lazım.

Barış, çok istekli ve çok koşan bir oyuncu. Rakip pas yaparken paso koşan bir oyuncu iyi güzel buraya kadar.

Ancak sorun şu ki ne Arda ne Elano ne Kewell hatta Aydın kadar bile topu kullanamıyor. Aslında ezbere oynamıyor. Düşünüyor ancak düşündüğünü uygulayacak yeteneğe sahip değil.

Top tekniği biraz daha iyi olsa takımın bankosu olurdu ama çok zayıf.

Dakika 25 olmadı ve Barış sahada. Ancak şu anda Manisa maçında verdiğimizden daha çok pozisyon verdik.

Barış, top tekniği çok zayıf üstelik belli ki alt yapı eğitimide inanılmaz zayıf.

Sağ beke koy, orta sahaya koy, sağ açığa koy. Hepsinde aynı futbolunu(!) oynamaya çalışıyor.

İyi niyetli ama yetmez. Yedekten öteye gidemez.

Herzamanki gibi kötüydü, bu takimda yeri yok bunun...

Yapma Meriç ne olur ya.

Bugüne kadar Barış mı vardı ki Ayhan kötü oynuyordu. Barış'la Ayhan kaç maç bir arada oynadı Allah'ını seversen.

Ayrıca şöyle her maça bir bahane bulmayalım artık. YEMEDİK arkadaş gol öyle ya da böyle YEMEDİK.

Bu takımlar atak yaptı diyorsun da ya o atakları biz yaptırtmadıysak. Barış'ın oynaması etkili olduysa.

Bu hakikaten bir dönem o bilmem kaç maçta şu kadar pozisyon verdi şu takıma vermedi o takım zayıftı gibi alflar söyleyenlerin yorumları gibi olmaya başladı. Gs'li olduğunu bilmesem ne diyor bu adam derdim.

Elime düştün işte. Yok Barış var diye atak yememişiz, yok bilmem ne! Kapak takma vakti geldi, kusura bakma.

Nerede hani rakiplerin atak yapamaması? Nerede hani o gol yemediğimiz maçlar? Boş konuşuyorsun demiştim o zamanlar. Şimdi de diyorum.

Elime düştün işte. Yok Barış var diye atak yememişiz, yok bilmem ne! Kapak takma vakti geldi, kusura bakma.

Nerede hani rakiplerin atak yapamaması? Nerede hani o gol yemediğimiz maçlar? Boş konuşuyorsun demiştim o zamanlar. Şimdi de diyorum.

Haklısın. Sahada herkes show yaptı. Barış döküldü.

Serhaddddd hoşgeldin koçum :D özlemiştir Barış seni :)

Mehmet Topal'ın bu halini gördükten sonra kimse Barış'a laf edemez.

Serhat surekli yazar durur boyle, maci falan da izlemez takar at gozlugunu sadece Baris'i izler. Anladik artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt