#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Mehmet Topal maçın en iyi adamı bizim adımıza.

Güldürme beni. 10 cm yanındaki adama bir pas atmak için 1 dk düşünen adam takımın temposunu düşürmekten başka hiçbirşey yapmıyor. Savunma desen evlere şenlik. Ben bu maç için değil genel olarak beğenmiyorum M.Topal'ı bu sezon. Katlediyor takımı.

bide Almanya mı Türkiye Milli Takımında mı oynucagıma karar vermedim diyosun.

hiç düşündün mü sen Milli Takımda oynayabilecegini :D

Serhat'a bayram hediyesi.. Barış ilk 11 de.

Keşke bana hediye olsaydı sadece ama böyle şeylerde yanılmam. Futbolu biliyorsan, biliyorsundur. Bursaspor'a ikram gibi bişey oldu Barış'ın oynaması. Maçtan önce Ertuğrul Sağlam'ı tesislerde görüntülemişler, "Barış oynarsa rahat bir galibiyet olur bizim için." falan demiş.

Kırmızı kartta ne ceza verildi ne uyarıldı açıklamayla daha büyük teki topladı.Toparlanacağını söyledi ama yok kardeşim fazla yüz verilmiş.

Elano'dan daha iyisin ki sahadasın bla bla bla,son derece komik bir oyuncu.Bugün casper'dı.

Barış bu takına yakışmıyor. Beğenmediği milli takımda sucu bile olamaz bir an önce yollanmalı sarp la birlikte.

Elime düştün işte. Yok Barış var diye atak yememişiz, yok bilmem ne! Kapak takma vakti geldi, kusura bakma.

Nerede hani rakiplerin atak yapamaması? Nerede hani o gol yemediğimiz maçlar? Boş konuşuyorsun demiştim o zamanlar. Şimdi de diyorum.

Milleti eline dusurmek icin firsat bekledigini biliyorum, ama firsat bu firsat degil. Bugun takim'da tek bir kisi bile iyi oynamadi, bunu inkar edersen cok komik duruma dusersin.

Ha birde, Sabri super oynadi dimi bugun? :asd: ALLAH'tan cezali gelecek mac. Ugur'un farkini herkez gorecek.

Duzenli forma giyiyo, sonra bir macta sacma bir hareketten takimini 10 kisi birakiyo, fakat 1 hafta sonra yine 11'de. Bu banko degil de ne? Seyi buldun seylisini ariyosun demezlermi adama :asd: Bosver sen, bugun hic bir oyuncu iyi degildi. Zira tekmeye kafa sokan biri vardi, onuda bilen biliyo.

Yok abicim bu adamlar çok düşük potansiyelde oyuncular. Biz bu adamlarla hiçbişey yapamayız.

Niye bu kadar tepki veriyorsunuz ?

Barış bu teknik 0 olan , pas ve şut özürlüsü , oyun zekası Sabri´den bile kötü olan ama sahada canını dişine takmasıyla , formasının hakkını vermesiyle takdir toplayan bir adam sadece Fazlasını beklemek saçmalıktan sapanlıktan başka birşey değil

Ayhan bu kadar kötü oynamasa , Linderoth sakat olmasa bu Barış kadroya bile giremez

Barış Galatasarayda oynayacak kapasitede bir oyuncu değil sene sonu kendine birkaç gömlek büyük gelmeyen bir takıma gitmesi onun için en hayırlısı olur

Kazandığımızda Barış'la kazandık diyenler nerede yahu ? :)

Yani Barışı tanımıyanda 3.lig topcusu sanacak teknik kapasitesi yok denecek kadar az sadece mücadele eden bir oyuncu sanacaklar.

Zaten öyle, deli danalar gibi kosmaktan baska hic bir ise yaramiyor.

Teknik 0

Sut isabeti 0

Pas isabeti 0

Oyun zekasi -100000000

InsAllah en kisa zamanda takimda kovulur.

Yani Barışı tanımıyanda 3.lig topcusu sanacak teknik kapasitesi yok denecek kadar az sadece mücadele eden bir oyuncu sanacaklar.

O kadar kötü değil tabi ama Galatasaray'da oynayacak kapasitede olmadığını düşünüyorum. Zorunluluktan olsa gerek.

Hay senin eline futbol topu vereni..

Maceraya kalkışmıyor. Aklı başına gelmiş basit oynuyor ve yararlı oluyor.

Bugün işini yaptı.Bunu bekliyoruz biz Barış'tan fazlasını değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt