#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

dediğiniz kadar kötü değildi , koştu mücadele etti, sag acık tarafında oynamasına rağmen taa defansın icine kadar geldi, ardanın golünde pası verdi , sahada ayakta duracak gücü var, aslında adamda gecebiliyor tek ve en büyük sorunu topa vuruşlarındaki güc oranı eksikliği vede bu yüzden yaptığı hatalar , kesinlikle takımdan gönderilmemeli,kendisini eksiklerini kapatıcı calışmalarla desteklerken yedekde iyi bir secen olur , birde anlamadığım barış takıntısı yahu utanın biraz hep birlikde iyi dediğiniz mustafa sarp bugün sahanın ayhan-aydınla birlikde en kötüsü idi birde barışa sallıyorsunuz...

dediğiniz kadar kötü değildi , koştu mücadele etti, sag acık tarafında oynamasına rağmen taa defansın icine kadar geldi, ardanın golünde pası verdi , sahada ayakta duracak gücü var, aslında adamda gecebiliyor tek ve en büyük sorunu topa vuruşlarındaki güc oranı eksikliği vede bu yüzden yaptığı hatalar , kesinlikle takımdan gönderilmemeli,kendisini eksiklerini kapatıcı calışmalarla desteklerken yedekde iyi bir secen olur , birde anlamadığım barış takıntısı yahu utanın biraz hep birlikde iyi dediğiniz mustafa sarp bugün sahanın ayhan-aydınla birlikde en kötüsü idi birde barışa sallıyorsunuz...

O pası Barış değil Sabri verdi.

Kesinlikle katılıyorum ama gol pası Sabri nindi. Bende bu maçta beğendim barışı bence gayet iyiydi.

Yahu bu Barış kime özeniyo anlamadım ki. Topu ayagında 5 sn tutmadan, pas atmamaya yemin etmiş sanki.. Hoş, iş işten gecip rakip defans yerine döndügünde attığı paslarda adamı bulmuyor. Bizim bi arkadaşın lafı vardı, ''pas mı veriyon gavura güllemi atıyon'' diye o geldi aklıma bugun. Zaten gönderilsin diye bi duaya cıkmadıgım kaldı. Sabriyle tartıştığı pozisyon da, daha bi sinir oldum kendisine. Bi de dikkat ettiniz mi bi pozisyon da sırtı dönük top alıp havaya dikti. O pozisyonda ne yapmaya çalıştığını anlayabilen var mı?

tek pas denen sey modern futbolda olmasza olmazlardan biridir. bilmiyorsaniz ögrenin. bugün barisin pas yüzdesi kötü diyen carpilir.

Rijkaard'ın Barış'a antrenmanlarda tek pas ve normal pas attırmayı öğretmesi lazım.Ayağı biraz dengesizdi.

Dediğimiz kadar değil, daha kötüydü. Mental olarak bu kadar eksik futbolcu az gördüm. Yaptığı pas hatalarına futbolcuların saha içi tepkilerine bakın anlarsınız. Arda eliyle "şöyle atsaydın" işareti falan yapıyor. Sabri bile çıldırdı bir ara Barış yüzünden. Saha içinde hep bir şeyler eksik kalıyor onun yüzünden.

tek pas denen sey modern futbolda olmasza olmazlardan biridir. bilmiyorsaniz ögrenin. bugün barisin pas yüzdesi kötü diyen carpilir.

Maçın tamamını izleyip de bu cümleyi kurduysan, diyecek laf bulamıyorum. Ben bi gçz doktoruna falan gidiyim. Barış tek pas mı yaptı :confused:

Dediğimiz kadar değil, daha kötüydü. Mental olarak bu kadar eksik futbolcu az gördüm. Yaptığı pas hatalarına futbolcuların saha içi tepkilerine bakın anlarsınız. Arda eliyle "şöyle atsaydın" işareti falan yapıyor. Sabri bile çıldırdı bir ara Barış yüzünden. Saha içinde hep bir şeyler eksik kalıyor onun yüzünden.

Gözlerimiz seni arıyordu yahu :D bir maç sonrası barışın konusunda görmeyince meraklandık :D Ha pardon sen galatasarayı bırakmıştın demi.Senin için arsenal vardı demi.

yıllardır sabır ettiğimiz sabrinin yarısı kadar barışa sabır edersek almanya altyapılı iki yönlü bir oyuncumuz olur... kafayı barışa takıp boşu boşuna enseyi karartmayın derim..

bence cok iyiydi bugun

unutmayin takimi begenme nedenimiz herkesin kosup alan daraltmasi

diger barisin oynadigi maclarda bunu goremiyoruz tabi cunku kendi basina press yapiyor

ama bugunku gibi yanindakilerde kosunca takim guvenilir bir hale geliyor

pas olayida bence cok buyuk bir sorun degil

haddini bilerek oynasin yeter bize

bence cok iyiydi bugun

unutmayin takimi begenme nedenimiz herkesin kosup alan daraltmasi

diger barisin oynadigi maclarda bunu goremiyoruz tabi cunku kendi basina press yapiyor

ama bugunku gibi yanindakilerde kosunca takim guvenilir bir hale geliyor

pas olayida bence cok buyuk bir sorun degil

haddini bilerek oynasin yeter bize

bravo,bir kac arkadasın bunları görmesi benide sevindiriyor..

Forumun %90nında Barış takıntısı oluşmuş adamın adı sekize inmez olmuş..

Kusura bakmayın ama çok tutarsız yorumlar yapılıyor

Hem herkes haddini bilsin deniliyor hemde kapasitesinin üstünde şeyler bekleniyor

Bu adamın da haddi koşmak pres yapmak alan daraltmak değilmi ?

Yapmıyor diyen çarpılır..

Pas yapanı da olsa Gs'de oynamazdı diyenler de biz değilmiyiz ?

Onu da yapmasın bi zahmet..:cool:

Gereksiz oyuncu, anadolu topcusu, amatör topcusu, yeri yok bu takimda.

Bence böyle adamlar her takıma lazım neden beğenilmiyor anlamış değilim?

İlla bilirileri gibi her pozisyonda çalıma girmesimi gerek?

Bence böyle adamlar her takıma lazım neden beğenilmiyor anlamış değilim?

İlla bilirileri gibi her pozisyonda çalıma girmesimi gerek?

Çalıma giremiyor zaten. Hareketi yapıyor ama adamın üstüne gitmiyor. Çocukken yapardık ilk öğrendiğimiz hareketleri.. Aynı onun gibi.. Oyunu yavaşlatıyor , kimseyle anlaşamıyor, verkaç yapamıyor. Ha bire koşacaksa , bu takımda koşacak bir sürü adam var A2 dahil.

Barış gibi Anadolu'da, Afrika'da ,Hindistan'da bir sürü var..

Terim'in de Milli Takıma almamasının nedeni , Alman Milli Takımını içten çökertmek olabilir. Üzerinde araştırmalar yapıyorum.

Barış'a çamur atanlar kaç defa halı saha da top koşturmuş sormak lazım.Oynasalar bile çok eminim Aydın gibi sahada dolaşıyorlardır.Demek istediğim,Barış gibi pres yapın bakalım maç boyu,nefes alcak hali kalmıyor insanın.

Sadece koşması değil. Fiziği kuvvetli, kafaya iyi çıkıyor vede bence yetenekli bir oyuncu ama biraz paslandı. Kalli dönemindeki şampiyonluğumuzun en iyi oyuncularındandı ne çabuk sildiniz bu adamı anlayamıyorum.

Bence üzerine gidilirse çok daha iyi olabilir Barış çünkü o potansiyel var..

Herkes hatalı pas falan diyor istatistikleri bulsak keşke, ben hatalı pasını falan hatırlamıyorum maçta bu adamın. Ayrıca gayette iyi oynadı neden kabullenilmiyor anlamış değilim.

Herkes Keita, Arda, Elano değil bu takıma savaşçılarda lazım..

Barış'a çamur atanlar kaç defa halı saha da top koşturmuş sormak lazım.Oynasalar bile çok eminim Aydın gibi sahada dolaşıyorlardır.Demek istediğim,Barış gibi pres yapın bakalım maç boyu,nefes alcak hali kalmıyor insanın.

Tamam yarın Edirne'ye kadar koşarım.

Sadece koşması değil. Fiziği kuvvetli, kafaya iyi çıkıyor vede bence yetenekli bir oyuncu ama biraz paslandı. Kalli dönemindeki şampiyonluğumuzun en iyi oyuncularındandı ne çabuk sildiniz bu adamı anlayamıyorum.

Bence üzerine gidilirse çok daha iyi olabilir Barış çünkü o potansiyel var..

Herkes hatalı pas falan diyor istatistikleri bulsak keşke, ben hatalı pasını falan hatırlamıyorum maçta bu adamın. Ayrıca gayette iyi oynadı neden kabullenilmiyor anlamış değilim.

Herkes Keita, Arda, Elano değil bu takıma savaşçılarda lazım..

Her savaşçı oyuncu top kullanamaz diye bi kaide yok. Bu dediklerini yapan , top da kullanan Mehmet ve Mustafa var elimizde. Barış zorunluluktan oynuyor. Bir orta saha alındığı takdirde şak diye kesilecek sizde biliyorsunuz. Kalli dönemi beni bağlamaz. Ben bugüne bakarım. Kalli döneminde Lincoln de iyi oynuyordu ama geri dönsün demiyoruz.

Yahu cocuk sagdan gelistirdiimiz en az ama gercekten en az 3 atagin icine etti be.

Mücadele, pres, kosu falan bunlari da kötü yapiyordu son aralar ama bugün bu konularda baya iyidi kanimca.

Ama sen Galatasarayda oyniyorsun ve kontra ataga kalktigin zaman ne yapicagini bilmiyorsun. Topu ayaginda tutup, pozisyonun icine edip, geri yada yan pas yapiyorsun. Millet dogal olarak cildiriyor böyle pozisyonlarda. Ofans anlaminda bir olumlu hareketini, pasini hatirlamiyorum yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt