#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Mehmet, Mustafa dikkat edin ne kadar basıyor rakibe.. Barış onlardan fazla pres yapıyor + ben Barışın Mehmet kadar top kullanabildiğine inanıyorum Mehmet de bazen çok saçma pas hataları yapabiliyor. Sadece Mehmetin şutu var Barış da + olarak iyi kafaya çıkar. Barış rakibi direk yıpratır fiziki mücadeleye girer ama Mehmet o kadar değil hamleli oyuncudur. Yani tabi herkesin kendi görüşü ama ben abarttığınız kadar kötü olduğunu düşünmüyorum bu adamın.. Paslarını düzeltse süper bi topçu ayrıca. Ki bu maçta dediğim gibi fena değildi..

Lincoln konusunda gelince Lincoln kalli döneminde 5 hafta iyi oynadı hafızanızı bir yoklayın. Lincoln ü bitiren zaten kalli ve bülent korkmazdır. Ben Lincoln le ilgili çoğunuz gibi düşünmüyorum zaten. Onunla ilgili bir postum vardı okursanız anlarsınız o yüzden uzatmıyorum.

Herkesin kendi görüşü elbette ama bence bu adam bu kadar kolay harcanmamalı.

Terim'in de Milli Takıma almamasının nedeni , Alman Milli Takımını içten çökertmek olabilir. Üzerinde araştırmalar yapıyorum.

Galatasaray'da oynamasında da Aziz Yıldırım'ın parmağı varmış. :D

Barıs'ın sistemimizde yeri yok bence. Oyunu sadece fizigiyle oynuyor. Servet'teki teknigin yarısı bile yok bu adamda...

Mehmet, Mustafa dikkat edin ne kadar basıyor rakibe.. Barış onlardan fazla pres yapıyor + ben Barışın Mehmet kadar top kullanabildiğine inanıyorum Mehmet de bazen çok saçma pas hataları yapabiliyor. Sadece Mehmetin şutu var Barış da + olarak iyi kafaya çıkar. Barış rakibi direk yıpratır fiziki mücadeleye girer ama Mehmet o kadar değil hamleli oyuncudur. Yani tabi herkesin kendi görüşü ama ben abarttığınız kadar kötü olduğunu düşünmüyorum bu adamın.. Paslarını düzeltse süper bi topçu ayrıca. Ki bu maçta dediğim gibi fena değildi..

Lincoln konusunda gelince Lincoln kalli döneminde 5 hafta iyi oynadı hafızanızı bir yoklayın. Lincoln ü bitiren zaten kalli ve bülent korkmazdır. Ben Lincoln le ilgili çoğunuz gibi düşünmüyorum zaten. Onunla ilgili bir postum vardı okursanız anlarsınız o yüzden uzatmıyorum.

Herkesin kendi görüşü elbette ama bence bu adam bu kadar kolay harcanmamalı.

-se ,-sa dilek kipleriyle olacak işler değil bunlar Uğuralp. Bu adam yaklaşık 3 senedir burada. Ben tek bi gelişme görmüyorum.. Barış hep aynı Barış.. Bu saatten sonra da değişmez..

Takas da kullanalım. Barış+Aydın = Sercan+Volkan+3 milyon Euro.

Ayrıca şunuda söylemeden geçemicem Galatasaray ın attığı ilk gol nasıl gelişmiş bakın derim. Maç sırasında farketmedim özette gördüm ama gerçekten Barışın müthiş gayreti var.

Ayrıca şunuda söylemeden geçemicem Galatasaray ın attığı ilk gol nasıl gelişmiş bakın derim. Maç sırasında farketmedim özette gördüm ama gerçekten Barışın müthiş gayreti var.

İzledim nasıl geliştiğini. Rakip pas atıyor. Barış foul yapıyor, hakem vermiyor. Diğer rakipten topu Ayhan kayarak Barış'a veriyor. Barış da 6-7 metre önündeki Arda'ya atıyor topu. Gerisi gol.

Müthiş gayret böyle bir şey mi?

ben bu adamda hiçbir gelişme görmüyorum, serkanın dönmesini sabırsızlıkla bekliyorum

İzledim nasıl geliştiğini. Rakip pas atıyor. Barış foul yapıyor, hakem vermiyor. Diğer rakipten topu Ayhan kayarak Barış'a veriyor. Barış da 6-7 metre önündeki Arda'ya atıyor topu. Gerisi gol.

Müthiş gayret böyle bir şey mi?

Orada rakibi bozan topun kazanılması için rakibe basan uğrasan Barış ki hep aynı şeyi yapıyor. Başka ne bekliyordunuz 2 kişiyi çalımlayıp 90 ı görmesini mi?

Orada rakibi bozan topun kazanılması için rakibe basan uğrasan Barış ki hep aynı şeyi yapıyor. Başka ne bekliyordunuz 2 kişiyi çalımlayıp 90 ı görmesini mi?

Hakem orada foul verse, kim ne diyebilir? Topa müdahalesi yok. Rakibin ayağına vurmuş. Topun kazanılmasını sağlayan adam yanlış görmediysem Ayhan. Kayarak çok iyi almış topu.

Valla bakışınıza göre değişir.. Pas atan adamı bozan Barış topu kapan Ayhan bana göre. Faul olabilir mi olabilir elbette ama Barış hep böyle tatlı sert oynuyor ben bu yüzden seviyorum adamı. Bizim oyuncularımızın geneli rakibi zorlayacak şekilde kimseye girmiyor. Ama ligde okadar kasap varki birazda bizim oyuncularımız sert oynasın. Barış elbette kasap değil ama hiç bir zaman fiziki mücadeleden topa atlamaktan kaçmayan bir oyuncu bence bu güzel birşey.

Dediğim gibi Barışı beğenmeyebilirsiniz ama bunlarda benim görüşüm kendi yetenekleri çerçevesinde elinden geleni herzaman yapan bir oyuncu.

Valla bakışınıza göre değişir.. Pas atan adamı bozan Barış topu kapan Ayhan bana göre. Faul olabilir mi olabilir elbette ama Barış hep böyle tatlı sert oynuyor ben bu yüzden seviyorum adamı. Bizim oyuncularımızın geneli rakibi zorlayacak şekilde kimseye girmiyor. Ama ligde okadar kasap varki birazda bizim oyuncularımız sert oynasın. Barış elbette kasap değil ama hiç bir zaman fiziki mücadeleden topa atlamaktan kaçmayan bir oyuncu bence bu güzel birşey.

Dediğim gibi Barışı beğenmeyebilirsiniz ama bunlarda benim görüşüm kendi yetenekleri çerçevesinde elinden geleni herzaman yapan bir oyuncu.

Anahtar cümleyi söylemişsin. Ligimizdeki Emre Toraman'dan, İbrahim Dağaşan'dan falan fazlası yok, eksiği var.

Ayrıca elinden geleni yapması, onu kaliteli bir adam yapmaz. Zaten elinden gelen buysa, vay onun haline.

Anahtar cümleyi söylemişsin. Ligimizdeki Emre Toraman'dan, İbrahim Dağaşan'dan falan fazlası yok, eksiği var.

Ayrıca elinden geleni yapması, onu kaliteli bir adam yapmaz. Zaten elinden gelen buysa, vay onun haline.

ya bi git ya.gözünle oku yazılanları.

ya bi git ya.gözünle oku yazılanları.

Eğer hücum futbolu oynamak istiyorsak, hele ki bu sistemde, oyunun iki yönünü de oynayabilen ortasahalar lazım bize. Barış rakibi durdurduğu kadar, bizim ataklarımızı da durduruyor. Barış, bu yeteneğiyle, futbol oynamak isteyen değil, daha cok rakibi oynatmamak isteyen takımlarda başarılı olabilir. Elinden geleni yapması ayrı bir sey burda kimsenin Barış'ın mücadelesine veya hırsına bi şey soylediği de yok. O zaman seni-beni oynatsınlar, elimizden gelenden de fazlasını yapmak için uğraşırız.

baris ve arda dun sahada oyle bir oynadilar ki sanki yeniden futbola donduler uzun zaman sonra.

aferin ikisine de basta baris ozbeke

takimin en yonlu oyuncusu

sag acik oynadi hic siritmadi

tv den izlerken sanki Ayi gibi afederseniz, cok super fizigi var.

bravo

baris ve arda dun sahada oyle bir oynadilar ki sanki yeniden futbola donduler uzun zaman sonra.

aferin ikisine de basta baris ozbeke

takimin en yonlu oyuncusu

sag acik oynadi hic siritmadi

tv den izlerken sanki Ayi gibi afederseniz, cok super fizigi var.

bravo

Hadi ordan be sizde

Tuttuğunuz bir oyuncu diye savunmayın şimdi burada adamı

Maçı dikkatli izleyenler Barış´ın Ayhan ve Aydın ile beraber sahanın en kötüsü olduğunu görürler Kullandığı birçok topu olumsuz değerlendirdi ve çok geriye oynuyor , oyun zekası çok kötü

Mücadele var eyvallah ama yeterli olmuyor maalesef bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt