#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış orta sahadaki enerjimizdi ona laf atanları futbol cahili olarak görüyorum..Bu takımda ayhan oynuyorsa barış banko oynamalı..lütfen ayhanı dikkatli izleyinde top kapmadaki mücadelelerdeki acizliğini görün sonra barışa laf atın..

Dün Ayhanın Koca Maçta tek Bir olumlu Hareketini Söyleyin bana?

Kendi etrafında dönmekten başka yaptığı tek bir pozisyonu hatırlatın?

Sonra Gelip Barış'a laf atın

Bu adam Almanya ümit Milli takımında Banko Oynuyor

Hadi biz anlamıyoruz futboldan Almanlardamı anlamıyor?

Hadi Onuda Geçtim Sezon Öncesi Hazırlık maçlarında Fırtına Gibi Oynuyordu

Ligin Başında Sonradan Oyuna Girdiği Denizli maçında Bile Müthiş Bir şut çekip Sonrasında Golünüde atmıştı Sakatlanmasa Emin olun Şuan Çok farklı yerdeydik

Herneyse Herkes kendi Futbol Bilgisini ortaya koyuyor Gülüp Geçelim :)

kendini geliştirdiği takdirde,sebastian scheweins. kadar olacaktır...çok güveniyorum kendisine..gerçekten kaliteli bir kumaşı var..

Barış Sakatken

Önlibero Görevini Meira Yapıyodu Ayhan Arasıra İleri Çıkışlar Yapıyodu

Şimdi Barış İleri Çıkışlar Yapıyor Ayhan Önlibero Görevini Yapıyor.

re

arkadaslar ben barisa laf atmadim tamam baris kosuyor pres yapiyor ama teknigi biraz zayif ayhan dan 2.5 gomlek ustun bir oyuncu

Barışa kötü futbolcu diyenler bu maçtan sonra ne der merak ediyorum takımın en iyi oyuncusuydu Lincolnle birlikte

çok çalıştı çok top kaptı..

takdir ettim bugün kendisini ama biraz daha kendine güvenerek oynamalı her topu kewella ardaya lincolne atma hevesinde olmamalı daha çok şey bekliyorum kendisinden..

günün en başarılı 3 oyuncusundan biriydi.ama genel olarak Barış'ın pas yüzdesinde problem var.mücadele gücü çok yüksek,deli gibi savaşıyor topu almak için.bir de pas vermeyi öğrenirse vazgeçilmez olacaktır.bugünkü performansından ve katkısından dolayı tebrik ediyorum.

Maçtaki bence en etkili oyuncuydu nasıl bir ciğer var sende Barıs dakika 86 hala inanılmaz bir pres kaptığı topları saymaktan yoruldum gerçekten kaç kere tvyi öptüm :D helal olsun senin gibi oyuncuya böyle yürekten oynayanı görmek zor...!!!

Barış ve topalın olmasıyla beraber f.meira ve servetin defolarıda ortadan kalktı.

Barış'ın bize ne kadar yararlı bir futbolcu olduğu bir kez daha anlaşıldı. Orta sahada Mehmet Topalla birlikte takımımızın dinamosu oluyor.

İyiydi,fakat hala yeterli görmüyorum.Umarım kendini geliştirir ve bir Ayhan olmaz...

bu laf da 2. Dünya savaşı'nın almanya kanadındaki askeri dehası erwin rommel'den gelsin:

[sıze="2"]"insanlar temelde 4 özelliğe sahiptir; [sıze="3"]zeki veya aptal, hırslı veya tembel.[/sıze] [sıze="3"]aptal ve hırslı olanlar tehlikelidir, ben onlardan kurtulurum.[/sıze] aptal ve tembel olanlara önemsiz görevler veririm. Zeki ve hırslı olanlarını ekibime katarım. Zeki ve tembel olanları ise kumandan yaparım."[/sıze]

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt