#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

barış ayhan linderoth bu 3 gitsin başka birşey istemiyorum

Söz konusu olan Galatasaray ise her oyuncusu elit olmalı,amele dediğimiz kavramdan nefret ederim,herkes ameledir,herkes koşacak,herkes mücadele edecek takım oyunundan bahsediyoruz,yani o ne pres yapıyor onun için oynuyor diyorsak gerçekten tuttuğumuz takımın büyüklüğünü sorgulamamız gerek,Barış gibisini bulmak çok kolay,ben son 1 senedir gram ilerlediğini düşünmüyorum Barış'ın olduğu yerde sayan oyuncunun işi yok Galatasaray'da zaten futbolda ilerlemek için yetenekli olman gerek,bu da yoksa büyük takımda işin yok demektir.

ayağın topa değince

felaketim olurdu ağlardım

çok koşuyordun, bilirdim

itirazların vardı, duyardım

emo gibi bir oğlan, ipince

çok yetenekli(!) biriydi fikrimce

ne vakit top ayağına geçse

öleceğimden korkardım

felaketim olurdu, ağlardım.

Bu adam geliştiriyor kendisini

Keita'nın olmadığı zamanlarda bu tip maçlarda çok iş yapıyor. Kapasite filan hak getire ama çok çabalıyo, çok ısırıyor. İnşallah kendini biraz daha geliştirir ne diyelim..

Keita'nın olmadığı zamanlarda bu tip maçlarda çok iş yapıyor. Kapasite filan hak getire ama çok çabalıyo, çok ısırıyor. İnşallah kendini biraz daha geliştirir ne diyelim..

helal olsun sonunda barışın hakkını veren bi yorum

Barış iyi topcu kim ne derse desin.. Biraz tekniğini geliştirse avrupada bile ortanın üstü takımlarda çok rahat oynar.. 90 dk koşuyor basıyor mücadele adına herşeyi yapıyor..

Angola - Mali maçını izledim. Chara diye bir adam vardı. Kim diye baktım, adını ilk kez duyduğum bir takımın 28 yaşındaki bir oyuncusuymuş. Barış'ta ne varsa, fazlasıyla mevcut adamda. Ama işte 28 yaşında ve adı duyulmamış bir takımda oynuyor. Barış'ı 3. ligdeki takımdan transfer etmemiş olsak, şu anda 3. ligde devam ediyordu futbol hayatına.

3. ligden gelmiş olması neyin göstergesi ki? Tuncay da 2. ligden geldi, keza Mehmet Topal da.. Barışın oyununu beğenmiyor olabilirsiniz o ayrı ama geldiği takım veya lig onun oyunculuğu hakkında bir gösterge olmamalı bence.. Çok mu iyi oyuncu ? Tabiki değil ama elimizdeki kadroya bakarsak en kötü ihtimal iyi bir alternatif olur.. Ki daha çok yaşlı değil kendini geliştirir umuyorum.. Zaten çok iyi maçlar çıkardığı zamanlarda oldu Kalli ve Skibbe zamanında o yüzden bence takımda kalmalı ve forma için savaşmalı..

Barisi belki teknik olarak begenmeyebilirsiniz ve bu konuda elestirebilirsiniz. Fakat mucadele konusunda bence takimin 1 numarasidir ve bu konudada ovguyu hak ediyor. Umarim Sabri nasil Rijkaard ile kendini gelistirdiyse, Barista kendini ( ozellikle teknigini ) gelistirir. Boyle mucadele eden oyuncular hep bizde olmustur ve bence bunun kiymetinide bilmemiz lazim. Diger takimlarda takimi icin bu kadar mucadele eden bi oyuncu varmi Turkiyede?

Olması gereken yerlerdeydi bugün.Saçma sapan fazla şey yapma hırsıyla takıma zarar vermedi.Böyle istiyoruz Barış'ı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt