#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Ayağına biraz daha hakim olsa transfere gerek yok bu adam toplar orta sahayı :D

Ama Belediye maçı unutmamak gerek

Barış iyi topcu kim ne derse desin.. Biraz tekniğini geliştirse avrupada bile ortanın üstü takımlarda çok rahat oynar.. 90 dk koşuyor basıyor mücadele adına herşeyi yapıyor..

2 gün sonra cocuk kötü oynasın bank asya dersiniz.

Günlüj yaşıyoruz,ben burda barışa bi sövülmediğini gördüm herhalde,belkide sövülmüştür

bu adamdaki ciğer arda da olsa arda c.ronaldo yu geçerdi.

Her kadroda bulunması gereken bir futbolcu.

Serhat abi bugün foruma uğramaz.:D

barışı eleştirenler bugün baştacı yapmış:cool:

Top teknigini biraz daha gelistirirse iyi olur bügün gayet iyi oynadi

Kendini bilerek oynadığında takıma faydalı, ama rotasyon oyuncusu olmaktan ileri gidemez.

1. yari biraz iyidi,2 bos kaleye gol atti,1 assist yapti oda sans eseri bilerek orada canere

ortaladigini inanmiyorum :D

2. yari sahada hic yoktu. Herzamanki barisi izledik. bu takiminin topcusu degil.

Sahada hic yoktu demek biraz agir olmamis mi. Bu takimda herkez Baris ve Sabri gibi mucadele etse keske. Inaniyorumki o zaman daha rahat sampiyon oluruz.

1. yari biraz iyidi,2 bos kaleye gol atti,1 assist yapti oda sans eseri bilerek orada canere

2. yari sahada hic yoktu. Herzamanki barisi izledik. bu takiminin topcusu degil.

futboldan anlamiyorsun. belli ki daha izlemen gereken cok mac var. ama zamanla olacak isler.

bu takimdan Baris'i kisme kesemez. süper teknik bir oyuncu olmasa fizik kalite olarak ve altyapi olarak takimin cok üstünde bir oyuncu. her anlamda rahatlatiyor takimi dinamizmi ile. böyle devam baris.

kesinlikle katılıyorum, Barış ağzıyla kuş tutsa bu takımda oynayamaz

Barış beğenmeyenlere her maç kapağı takıyor ama hala yaranamıyor valla helal size :D

İlk geldiği günden bugüne çok yol katetti. Dinamizm'i kadar pozisyon sezgisi ve takipçiliğide oldukça iyi. Sadece bu maç için söylemiyorum gerek geçen sezondan bu yana attığı kafa golleri gerekse bugünde görüldüğü gibi dönen toplarda ki takipçiliği ve sezgisi ile gerçekten çok olumlu işler çıkarıyor.

Barış kısa pas sorununu aşarsa gerçek anlamda bir orta saha oyuncusu olur. Ayrıca belirtmek gerekirse kanatlarda da oldukça iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt