#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Barış beğenmeyenlere her maç kapağı takıyor ama hala yaranamıyor valla helal size :D

Evet kendisini Belediye MVP'si seçiyorum. Şu maçta bence iyi oynamadı. Denizli BLD. kimdir Allah aşkına..

İkinci yarı sıfırdı. İlk attıgı golde top ayağına geldi. İkincisinde iyi takip etti.

Çok mükemmel bir yedek olur bundan, dandik takımlara karşı resital yapar sadece.

Evet kendisini Belediye MVP'si seçiyorum. Şu maçta bence iyi oynamadı. Denizli BLD. kimdir Allah aşkına..

İkinci yarı sıfırdı. İlk attıgı golde top ayağına geldi. İkincisinde iyi takip etti.

Kaç maçtır gayet iyi oynuyor.. Takımın attığı 5 golden 3 ünde payı var daha ne olsun Allah aşkına.. Bazı oyuncuları aşırı yüceltiyorsunuz bazıları ne yapsa yine kötü.. Cidden anlamakta güçlük çekiyorum..

Son 1 aydır inanılmaz çalışıyor,kupa maçlarının Caner ile birlikte en iyisi..

2.yarı çok yararlanıcaz Barış'tan.

Kim ne derse desin iyi bir yedek çalışkan yan gelipte yatmıyor kimileri gibi

Zamanı gelince çıkıp savaşıyor iyi yada kötü bişeyler deniyor

Fiyatıyla kıyaslandığında daha iyisini bulucak varsa buyursun Kulübe önersin

Bayadır kısmet olmuyordu maca gitmek en son sivas macına gitmiştim 2-0 lık ondada barıs atmıstı benim gittigim maclara özel calısıyor bu eleman Rakip yoktu gerci sahada ama iyi calıstı

Burda zaten kimse demiyor Baris cok teknik bir futbolcu felan filan, ama cok mucadele ediyor ve rakibi zorluyor. Belediye macinda bile bu kadar mucadele eden oyuncu elestiriliyorsa, diyecek bir sozum yok. Mac ayrimi yapmadan mucadele eden ender futbolculardan biri...

"Bargain transfer" diye buna derler, yaklasik bedavaya gelmis ve kac mactir iyi oynuyor.

Kim ne derse desin, takimdaki yeri belli.

Oyununu beğenmiyorum cok atak yiyebiliyor boş anlarda pas hatası yapabiliyor iyi yedek olabilir

Topu ayağına aldığında kaybedeceğini çok belli ediyor,topa hükmetmesi çok zayıf.Çalım denemeleri genellikle hüsran,ama bugün yaptığı asist ve fırsatçı 2 golü takdire değerdi elbette hakkını yememek lazım ama genel oyun yapısı itibariyle benim kafamda ki 11'de olamaz,ama Rijkaard'a saygı duyuyoruz tabiki.

Şöyle bütün olarak düşündüğüm zaman yani geldiği ilk günden bu yana. Bana göre futbolunda hiç ilerme olmadı yani oynadığı oyuna extra birşeyler ekleyemedi. Varsa bilen birisi bana şu şu yönlerini geliştirdi diye anlatabilir mi?

Eklemesi mi gerekiyor? Eğer oynadığı oyun sana belirli bir seviyede yeterli geliyor ise olay tamamdır.. Hem bugün baktımda neredeyse pas hatası yok.. En çok eleştirilen yanı hatalı paslarıydı..

Gayet de akılcı paslar attı bazen, hele 2. yarı Arda yı pozisyona soktuğu pas bence gayet güzeldi.

Eklemesi mi gerekiyor? Eğer oynadığı oyun sana belirli bir seviyede yeterli geliyor ise olay tamamdır.. Hem bugün baktımda neredeyse pas hatası yok.. En çok eleştirilen yanı hatalı paslarıydı..

Gayet de akılcı paslar attı bazen, hele 2. yarı Arda yı pozisyona soktuğu pas bence gayet güzeldi.

Tabiki eklemesi gerekiyor. En büyük örnekte Sabridir.

Ben de sağ kanatta oynaması gerektiğini düşünüyordum ve Rijkaard da gördü bunu. Orta saha için çok çok zayıf bir adam. Defans yapmasını bilmiyor. Pas atmasını bilmiyor. Nerede duracağını bilmiyor. Daha önemlisi sürekli ileri çıkarak bölgesini boş bırakıyor. Böyle bir adamı orta sahada oynatarak ligde 5. olduk geçen sezon. Hee sağ açık için de yeterli bir adam değil benim görüşüme göre. Denizli Belediye'ye karşı boş kaleye iki gol atması hiç bir şeyin ispatı değildir.

Barış tamam pas özürlü ama iyi bir altarnatif bana göre.Kadronda olmazsa olmaz joker oyuncular vardır.Barışta onlardan biri.Sağ kanat sağ bek ve orta saha oynuyor ve adamda müthiş bir ciğer kapasitesi var...

Ben de sağ kanatta oynaması gerektiğini düşünüyordum ve Rijkaard da gördü bunu. Orta saha için çok çok zayıf bir adam. Defans yapmasını bilmiyor. Pas atmasını bilmiyor. Nerede duracağını bilmiyor. Daha önemlisi sürekli ileri çıkarak bölgesini boş bırakıyor. Böyle bir adamı orta sahada oynatarak ligde 5. olduk geçen sezon. Hee sağ açık için de yeterli bir adam değil benim görüşüme göre. Denizli Belediye'ye karşı boş kaleye iki gol atması hiç bir şeyin ispatı değildir.

Hocam yapma iyi oynadı işte.:D

Barış tamam pas özürlü ama iyi bir altarnatif bana göre.Kadronda olmazsa olmaz joker oyuncular vardır.Barışta onlardan biri.Sağ kanat sağ bek ve orta saha oynuyor ve adamda müthiş bir ciğer kapasitesi var...

Gerekirse forvette bile oynat, geldiği takımda zamanında forvet bile oynamış adam. Nerde sıkıntı var koy takır takır mücadelesini veriyor adam daha ne olsun..

Adam yine son dakikalara doğru pres yapıyordu.Maç genelinde de son derece yararlıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt