Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri nin yeri neresi? KANAT
Barış ın? ORTASAHANIN ORTASI
Barış ın orta yapmak gibi bir görevi yok
amacı ortasahada rakibe alan bıraktırmayacak şekilde oynamak,
rakibin dengesini bozmak, top kazanmak ve kazandığı topu Lincolne ulaştırmak.
Bu şekilde oynadığı maçların hemen hemen hepsinde çok iyi performans sergiledi.
Ama zorunluluktan kanat şeklinde oynadığı maçlarda ise ister-istemez top eziyor, çünkü çizgi üstünde oynayabilen bir adam değil bu, topu çok iyi kullanamıyor ama asıl görevini yerine getirebiliyor mu? EVET.
Arda-Lincoln-Kewell gibi bir üçlünün arkasına Barış koşan, rakibi bozabilen bir adam her zaman şarttır. Ha keşke biraz daha teknik olsa, hiç beklemediğimiz bir anda derinlemesine pas çıkarmasını ben de isterim. ama Sabri ile kıyaslamak biraz tuhaf kaçıyor, Kanat adamı Sabri nin orta yapamaması garipsenir ama Barış için bu geçerli değildir.
Renkdaş Barış sağ KANAT,Sabri SAĞ BEK olaraktı asıl mevkileri ama simdi hangisi nerde artık bilemiyoruz Barış ön liberoda oynuyor Sabri bekmi kanatmı belli degil
Ama şuna katılıyorum barış orta sahada çok pres yapan birisi de şu var işte
Linderoth,M.Topal,Ayhan,Barış
bu adamların hepsinin mevkii aynı orta sahadan pres yapıp pas atma görevleri normalde M.Topal Libero,Ayhan'da orta sahadan top dagıtıcı olarak oynuyor barış mecburen sağ kanata geçiyor ordaki halini biliyoruz
Sabri yi de gözümüzde bu kadar kötü yapan bek oynaması oldu. Tamam Sabri süper bir adam değil, yetenek yok ama bu adam Kanat adamı, orta yapamasa da böyle bu, en azından çizgi üzerinde oynamayı becerebiliyor.
Sabri nin asıl yeri KANAT
Barış ın ORTASAHA
takımdaki sağ bek eksikliği aslında bütün takımın dengesini bozmuştur, Sabri beke kaydırıldı, Barış kanada geçti vs.
Ama dediğin gibi göbekteki alternatifler Mehmet Topal, Ayhan ve Barış.
Mehmet Topal kesilemiyeceğine göre Ayhan ve Barış birbirinin yedeği şekilde oynamalıydı, ama Skibbe ikisini de form durumlarından dolayı kesemedi. Sabri orta özürlü de olsa, kanatta Barış tan iyi oynardı,
kısacası bir sağ bek eksikliği bütün takımın dengesini bozdu, sol bekin de sakatlanması eklenince facia kaçınılmaz oldu.
Çok çalışkan ama bana futbol zekası az gibi geliyor.
Bu kadar eleştirilcek adam varken Barış'ı eleştirmek...
Abi bende anlamıyorum orta sahada en çok mücadele eden rakibi bozan adam hala eleştiriliyor..Yok oyun zekası yokmuş şu yokmuş..Kime göre yok? Pirloya göre yok..Ama ayhan m.topal m.güvene göre fazlasıyla var tartışmaya gerek bile yok..
Kaldıki adam daha mevkisinde oynayamıyor m.topal sağ açık oynasa nasıl oynardı..?
zekaya gerek yok . barış yaptığı pres ve mücadeleyle rakibi fazlasıyla bozan , pas hatasına zorlayan , iyi toplar kazanan bir oyuncu . çok da beğeniyorum . adam ölümüne oynuyor + yorulma yok adamda![]()
biraz oyunda akilli oynasa, olumune oynamasina gerek kalmayacak
biraz oyunda akilli oynasa, olumune oynamasina gerek kalmayacak