#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Baris ozbek tipindeki oyuncular her takima lazim, kendisi henuz cok genc bunu lutfen dikkatiniza cekin!

eksileri?:

Evet, bazi anlarda akilli davranmiyor. fazla etkili sut da atmiyor. ve bu sezon gecen sezona gore daha cok top kayibi ile birlikte fiziki durumdan daha zayif gozukuyor (ama bunu butun takimda gozetliyebiliyoruz)

artilari?:

Savasiyor, teknigi yeterli, taktik anlayisi yeterli, orta saha oyununu iki yonlu oynamasini cok iyi biliyor.

Baris bu takimin vaz gecilmez orta saha oyuncularindan olacak benim gozumde, henuz cok genc ve kendini gelistirdikce sadece savasan bir futbolcu olarak degil takimi sirtliyicak kadar iyi olacagini dusunuyorum (futbol oyunu bir zamanlar Ajaxta genc yasinda ilk onbire giren ve kendisine bulldog denilen Edgar Davidse benzetiyorum)

cok umitliyim kendisinden!

Baris ozbek tipindeki oyuncular her takima lazim, kendisi henuz cok genc bunu lutfen dikkatiniza cekin!

eksileri?:

Evet, bazi anlarda akilli davranmiyor. fazla etkili sut da atmiyor. ve bu sezon gecen sezona gore daha cok top kayibi ile birlikte fiziki durumdan daha zayif gozukuyor (ama bunu butun takimda gozetliyebiliyoruz)

artilari?:

Savasiyor, teknigi yeterli, taktik anlayisi yeterli, orta saha oyununu iki yonlu oynamasini cok iyi biliyor.

Baris bu takimin vaz gecilmez orta saha oyuncularindan olacak benim gozumde, henuz cok genc ve kendini gelistirdikce sadece savasan bir futbolcu olarak degil takimi sirtliyicak kadar iyi olacagini dusunuyorum (futbol oyunu bir zamanlar Ajaxta genc yasinda ilk onbire giren ve kendisine bulldog denilen Edgar Davidse benzetiyorum)

cok umitliyim kendisinden!

Aynen katılıyorum.

Desde su asiento en la tribuna también anotó en su libreta los nombres de Yoann Gourcuff, Arda Turan y Baris Özbek, aunque estos podrían salirse de los parámetros económicos que se prevén, ya que a día de hoy no se ha determinado una partida de dinero para realizar los fichajes del próximo curso, pero Fernando es consciente de que tampoco va a disponer de un cheque en blanco. (.....)

Valencia Barisi'da takip etmis

Şu adam Türk olmasa da gerçekten Alman olsa millet hasta olurdu ve Avrupa'dan çok daha fazla talibi olurdu.

İyi bir orta saha oyuncusu ama bazen çok artislik yapıyor. :)

Kocaeli maçında bir topuk haraketi yaparken yapamadı ve döndük gol yedik,bu maçta öyle fantazi yap istersen Barıs,nerden geldiğini unutma bu takımda o haraketleri Lincoln zaten yapıyor,sen defansını yapsana!

Desde su asiento en la tribuna también anotó en su libreta los nombres de Yoann Gourcuff, Arda Turan y Baris Özbek, aunque estos podrían salirse de los parámetros económicos que se prevén, ya que a día de hoy no se ha determinado una partida de dinero para realizar los fichajes del próximo curso, pero Fernando es consciente de que tampoco va a disponer de un cheque en blanco. (.....)

Valencia Barisi'da takip etmis

Bende kefilim bu habere :D

Daha birkac gün önce 5 tane Valenciali arkadasla konustumuk bu olayi.

Baris'i cok begenmislerdi ama Arda'yi pek iyi bulmamislardi.

Ayrica adamlara kalsa Servet'i kacirip Valencia'ya götürüp zorla orda oynattiracaklar :D

Bende kefilim bu habere :D

Daha birkac gün önce 5 tane Valenciali arkadasla konustumuk bu olayi.

Baris'i cok begenmislerdi ama Arda'yi pek iyi bulmamislardi.

Ayrica adamlara kalsa Servet'i kacirip Valencia'ya götürüp zorla orda oynattiracaklar :D

O adamları ben de gördüm, Mecidiyeköy civarında dolaşırken.

Hafif kır saçlı, uzun boylu, kumral gençlerdi...

Kıl olmuştum...

Pek sevimsiz tiplerdi. Kapkaççı sandım önce, sonra devam ettim yoluma.

O adamları ben de gördüm, Mecidiyeköy civarında dolaşırken.

Hafif kır saçlı, uzun boylu, kumral gençlerdi...

Kıl olmuştum...

Pek sevimsiz tiplerdi. Kapkaççı sandım önce, sonra devam ettim yoluma.

Vallaa benim bildigim kadariyla onlar Valencia'da kendi evlerinde izlediler maci :D

Bügünde 1 tane scout olacak diyorlardi macta..

Bir Bülent

Bir Suat yaratır Barış'tan ...

İnanılmaz oynadı Barış ! ...

Bir Bülent

Bir Suat yaratır Barış'tan ...

İnanılmaz oynadı Barış ! ...

Barıs mükemmeldi yorulmak nedir bilmeyen adam akıllı oynayınca inanılmaz faydalı oluyor!

çok fazla basit hata yapmasına rağmen defansif olarak çok iyi oynadı bugün, ilk golde ardaya çıkardığı top harikaydı..

Barıs sen oynayınca mükemmel bir oyuncu oluyorsun,evlat kaç tane ciğer var sende :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt