#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Bence asil kahraman oydu. Ortasahayi tek basina halletti, zaten Ayhan pek gözükmedi bile.

M.Topal ciktiktan sonra daha defansif oynadi ve cokta basarili oldu. Sezon sonunda Türkiyenin belkide en cok istenilen futbolcusu olacak. Iki yönlü modern ortasaha oyuncusuna gereken cogu özellik var. Oyun zekasini ve Kreatif anlamda daha etkili olabilirse, ManU'ya aday olur :)

Kapida Fulham, Valencia, Deportivo + Alman takimlari olacaktir.

Helal olsun sana Barış.Gerçekten çok iyi bir oyuncu.

S. Serhat Türkel,

kardes merakimi mazur gor, bu cocuk hakkinda dusuncelerin hala degismedimi? :))

Dünki maçın 2 gizli kahramanından biri Barış, diğeride Ayhan'dı...

ben izlerken yoruldum demısdı gecen sene hıncal uluç barış için dün bu yorgunluğu hıssttım.bulent hocada yorulmus olacakkı oyundan aldı.

Futbol zekasını oyununa katınca gerçekten Avrupalı bir oyuncu konumuna gelebiliyor,en basiti topu kapınca macera aramadı hiç top kaybetmedi hep öne doğru Lincoln'e Kewell'a Arda'ya attı topu bu çok güzel bir düşünceydi,bitmeyen enerjisiyle o formayı hakeden oyunculardan Barıs'a yürekten bir alkış!

:005:

Gördünüzmü gattuso'yu sahalara dönmüş:eek: harikaydın barıs ama o hırsını biraz daha ölcülü kullan adama öyle bir mudahale yapısunki yuregim agzıma gelio:D

Baris Ozbek Hamburg macinda oynayacak mi arkadaslar?

Hamburg'da çok lazım olacak bize.

işte böyle basit oynasın cigerimi yesin , süpersin barış :D

Çok koşuyor koşarken korkuyorum artık lifi atacak diye bu kadar koşulmaz adam her yere yama.

Barış oynayınca orta saha dirençli oluyor. Kalli nin bize en faydalı yaptığı iş bu çocuğu bulmak oldu...

Bordeaux ve Konya maçlarında çok beğendim bravo Barıs böyle devam etmeni temenni ediyorum!

Kallinin en iyi icraatı boyle bir futbolcuyu almaya kalksak bu yasta hemde en az 10 mn € para isterler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt