#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Barış´ın oynadığı yerde bu sistemde oyuncunun oyun zekası ve pas yüzdesi yüksek ve tekniği iyi olmalı hiçbiri yok Yemişim mücadelesini 2. planda bu Barıştan değil cacık ayran bile olmaz

Gelirken de yazdım, Almanya'nın iyi gurbetçileri gelmiyor, gelmek istemiyor. Serkan Çalık'ta, Barış Özbek'te asla G.Saray kapasitesinde oyuncular değildi. Barış fizik gucu sayesinde 2 sezon idare etti. Ama kesinlikle G.saray oyuncusu degil, bana göre.

Ömer Toprak, Taner Yalçın, Nuri, vb onların sınıfında degildi, hiç bir zaman olmadı zaten.

Yıılarca 2.lig (Bank Asya ligi) ve son yıllarda Erciyes ve Bursa'da oynayan aslında ortalama bir transfer olan M.Sarp, Topal-Sarp-Barış-Ayhan vasat 4'lusu içinde en iyi isim olarak öne çıkıyorsa, anlayın em yerli politikamızı hem de Barış'ın kalitesini...

Bu 4 adam için hiç de kasmazdım. M.Topal'a yurtdısından teklif varsa satardım, bu 4'lu kadar oynayabilecek cok yerli oyuncu var.

aslında haldun abinin yerli transferlerine de el atması lazım a.sezgin ikna edemiyor adamları yolla haldunu alsın gelsin türk topçuları barışa da ihtiyaç kalmaz

Ah ahh. Zamanında az bağırmadık buralarda. Şimdi herkes bizden oldu iyi mi..

m.topal-msarp-barış-ayhan hepsini gönderelim antepe murat ceylan gelsin

Asil Ayhan reis bir yere gidemez, futbol ustasi o.

Baris kendini gelistiremiyor tek artisi fizik gucu ve savunma yapabilmesi cokta iyi savunma yapamiyor

Asla ve asla Galatasarayda sag acik oyanayacak bir futbolcu degil.. teknigi.. oyun okuyusu...paslari vasatin altinda...Orta sahada Mustafa ve Mehmetten sonra anca sans bulabilir...sezon sonu gonderilsin veyerine yerli oyunun iki yonunude oynayabilen mumkunse yerli orta saha oyuncusu alinsin

2. yada 3.lig takımlarına karşı sağ kanat iyi işler yapabilir ama tsl takımlarına karşı hiçbirşey yapamıyor.Ne top sürebiliyor ne orta açabiliyor ne çalım atabiliyor nede zekası var.

Asist mücadele herşey iyi de şu saçma sapan hareket & şutları öldürüyor insanı

Bi ara topun üstünden atlar gibi bi hareketimsi bişey yapıp yanlışlıkla çalım attı sanırım..İlginç bir tip düğünümde olsa oynatmam.

:D

bugun cok ıyı oynadı bence ozelıkle sol caprazdan cektıgı sut ondan beklenmedık derecede etkılıyıcıydı.

Su dugunumde oynatmam esprisi kimden ciktiysa onu duelloya davet ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt