#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

bu adamin asil yeri sag acik olamaz! bügün Mustafa Sarp'in ihtiyaci vardi Baris'a

Çok kötü değildi ama mükemmelde değildi ama Barış bu maçta iyi oynadığı halde eleştiriliyor.

Mükemmelden kastın nedir?

iyiden nedir?

Ben barışı severim hepte savunmuşumdur ama bu maçta bana göre vasat oynadı skora etki ettimi evt etti ama daha iyisini yapabilir

tabi bu benim düşüncem bi başkasına göre 3. lig topçusudur

Mükemmelden kastın nedir?

iyiden nedir?

Ben barışı severim hepte savunmuşumdur ama bu maçta bana göre vasat oynadı skora etki ettimi evt etti ama daha iyisini yapabilir

tabi bu benim düşüncem bi başkasına göre 3. lig topçusudur

Kapasitesi belli bir oyuncu Barış Özbek. Elimizde bir Essien yok Barış Özbek var. Bu adamın kapasitesi belli oynayabiliceği en iyi oyun bu ha belki biraz daha mücadele edebilirdi o kadar.

Barış bu maçta iyi oynadığını hangi futbol mantığıyla iddia edebilirsiniz ki?

Şöyle değerlendirmek lazım, kendi mevkiisinde olmamasına rağmen elinden geleni yaptı. Ama bana sorarsanız Barış bu takımın topçusu olamaz zaten.

aciyorum barisi napsa yararlanamiyor

bir zamanlar sabridede böyleydi

bügün gayet iyi oynadi bence asisstde yapti

Ya Barış iyi olsa nolur ya ? Ütopik mükemmel oynasa kaç yazar ?

Bu adamı sahada görmek işkence.

4_117_19112009201729.jpg

:asd:

Şuanki takımın kalitesine hiç yakışmıyor ama yinede oyuncumuz mecbur desteklemek zorundayız.

Şuanki takımın kalitesine hiç yakışmıyor ama yinede oyuncumuz mecbur desteklemek zorundayız.

Orta sahada elanodan başka top oynamasını bilen yok..

Ayhandan iyidir..

Sarpla aşağı yukarı denkler..

Getitrirsen emanayla hamiti o zaman yakışmaz..

Ayrıca gerek rijkaardın gerekse yönetimin barış hakkında sizin gibi düşündüğünü ummuyorum adam oynuyor işte her geledn teknik direktör oynattı demekki yanılan sizsiniz.

Futbolun en önemli bölgesi olan orta sahada hele bu sistemde mücadeleyi falan geçecen arkadaş onlar 2. planda Akıl ve teknik başta gelir bkz : Xavi , Kaka O seviyelerde oyuncuyu almamamız mümkün değildir ama o özellikleri olan oyuncular gerek Sadece Elano var bu özellikleri olan kadromuzda Barış falan bu takımın orta sahası olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt