#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Maclari adam gibi izleyin!!! ön yargilarinizi atin!! baris'in attigi her pasi saydirmayin adama yoksa hepiniz bozulacaksiniz!!! en az 80% lik bir pas yüzdesine sahip oldugunun garantisini veririm.

yahu Elano bütün mac Braga karsisinda ezildi, kac tane top kaybetti, top caldigini görmedim, iki tane uzun top atti diye kral ilan ediyorsunuz. Baris'in verdigi olaganüstü mücadeleyi görmezden geliyorsunuz. bu cocuktaki fizik/kondisyon kac oyuncuda var?? gecen sene bordeaux macinda o zencilerle nasil savastigini hala hatirliyorum. ölümüne daliyor bütün ikili mücadelelere. box to box oyuncu budur iste. Elano gibi ayagini uzatip göstermelik savunma yapan adam degil.

söz veriyorum. bir dahaki macta Baris'in attigi bütün paslari sayacagim. buraya aktaririm bilgileri. iyi aksamlar.

Barışın ne zararı var? Kadroda dursun işte çık oyna dediğin zaman çıkıyor oynuyor, bazen gayet iyi de oynadığı oluyor. Sağ öne koyuyosun oynuyor, ortaya koyuyosun oynuyor, sağ bek diyosun oynuyor. Eee ne istiyoruz biz bu adamdan?

Maclari adam gibi izleyin!!! ön yargilarinizi atin!! baris'in attigi her pasi saydirmayin adama yoksa hepiniz bozulacaksiniz!!! en az 80% lik bir pas yüzdesine sahip oldugunun garantisini veririm.

yahu Elano bütün mac Braga karsisinda ezildi, kac tane top kaybetti, top caldigini görmedim, iki tane uzun top atti diye kral ilan ediyorsunuz. Baris'in verdigi olaganüstü mücadeleyi görmezden geliyorsunuz. bu cocuktaki fizik/kondisyon kac oyuncuda var?? gecen sene bordeaux macinda o zencilerle nasil savastigini hala hatirliyorum. ölümüne daliyor bütün ikili mücadelelere. box to box oyuncu budur iste. Elano gibi ayagini uzatip göstermelik savunma yapan adam degil.

söz veriyorum. bir dahaki macta Baris'in attigi bütün paslari sayacagim. buraya aktaririm bilgileri. iyi aksamlar.

Barış için söylediklerine katılıyorum. Ama Elano hakkında söylediklerin çok yanlış ve gereksiz.

Barışın ne zararı var? Kadroda dursun işte çık oyna dediğin zaman çıkıyor oynuyor, bazen gayet iyi de oynadığı oluyor. Sağ öne koyuyosun oynuyor, ortaya koyuyosun oynuyor, sağ bek diyosun oynuyor. Eee ne istiyoruz biz bu adamdan?

almanci diye cekemiyorlar abi. baska ne olcak.

Kontrolsüz gücün güç olmadığını ve pas atabilmesini.:rolleyes:

Bazı arkadaşların Barışla ilgili sorunları geçmişten geliyor çocukluk zamanından :evilsmile:

almanci diye cekemiyorlar abi. baska ne olcak.

Niye Almancı diye çekemesinler Fatih? Hamit Altıntop'da Almancı ama çoğu Galatasaraylı seviyor Hamit'i ancak Barış ne kaliteli pas atabiliyor ne kaliteli top oynayabiliyor çok koşuyor ancak bu kosularında öyle aman aman bir top aldıgı da yok

Kontrolsüz gücün güç olmadığını ve pas atabilmesini.:rolleyes:

Tabiki eksikleri çok, özellikle mental kapasitesi zayıf bir arkadaş ama bizim için faydalı ve hatta gerekli olduğunu düşünüyorum. Özellikle fizik kondisyon açısından takımın sabri ile birlikte en iyisidir bence

Barış ile ilgili sorunlarımızı sıralayım

-Pas özürlüsü

-Oyun zekası denen birşey yok

-Yetenekleri çok kısıtlı

-Şutlarıda çok kötü

Mücadele gücü var sadece oda olmasa halı sahada oynadığın bir elemanı koy aynı şey

Barış, bazılarına bir türlü yaranamasa da çok gerekli bir futbolcu. 11 kadife ayakla başarılı olunmaz. Barış gibi savaşçılar da lazım.

-Pas özürlüsü

-Yetenekleri çok kısıtlı

-Şutlarıda çok kötü

Mücadele gücü var sadece oda olmasa halı sahada oynadığın bir elemanı koy aynı şey

+

-Pas özürlüsü

-Yetenekleri çok kısıtlı

-Şutlarıda çok kötü

lampardı getirin izleyelim o zaman:rolleyes:

İlla Lampard'a gerek yok ne alaka? Barış'ın yerine sadece Lampard'mı var Arda Elano yada Emre Çolak'ta bu takımın futbolcusu hem Galatasaray Chelsea'den cok büyük bir klüptür Chelsea Abrahamovic sayesinde yıldızları almış ve büyük takım olarak 5-10 senelik mazisi olan bir klüptür önceden westham ayarında bir takımdı ama Galatasaray'ı bir ara 5-0 mı ne yenmişlerdi Flo diye iyi bi topcuları vardı

Adam çıkıp topunu oynuyor, çalımını atıp şut çekiyor.Adamın günahını almayın..

Ne bileyim sahada bi joyu görüyorum bi giovaniyi görüyorum bi elanoyu bi kewellı görüyorum bunların kendi aralarında yaptığı paslaşmaları verkaçları görüyorum ve barışın bunlara katılacak yeteneğinin olmadığınıda görüyorum.Yani cidden çok sırıtıyor yıldızların yanında.İyi niyetinden mücadelesinden şüphem yok ama dediğim gibi bariz kalite farkı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt