#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Ne bileyim sahada bi joyu görüyorum bi giovaniyi görüyorum bi elanoyu bi kewellı görüyorum bunların kendi aralarında yaptığı paslaşmaları verkaçları görüyorum ve barışın bunlara katılacak yeteneğinin olmadığınıda görüyorum.Yani cidden çok sırıtıyor yıldızların yanında.İyi niyetinden mücadelesinden şüphem yok ama dediğim gibi bariz kalite farkı var.

Mental eksikleri çok yüksek çünkü Sabriyle çok benziyorlar Sabri düzeldi Barış da düzelir mi? Rijkaard'dan dolayı biraz daha sabretmemiz gerek.

Elano bir maç boyunca kaç top çalar?

Hacı artık günümüz futbolunda orta sahada mücadele 2. planda Xavi , Kaka gibi oyun zekan yüksek , tekniğin iyi , pas yüzden yüksek olacak

Bu özellikler Elano´da mevcut Örnek verdiğim seviyede oyuncu olmasada O seviyede oyuncu alamayız zaten ama o özellikte adam şart

Ne bileyim sahada bi joyu görüyorum bi giovaniyi görüyorum bi elanoyu bi kewellı görüyorum bunların kendi aralarında yaptığı paslaşmaları verkaçları görüyorum ve barışın bunlara katılacak yeteneğinin olmadığınıda görüyorum.Yani cidden çok sırıtıyor yıldızların yanında.İyi niyetinden mücadelesinden şüphem yok ama dediğim gibi bariz kalite farkı var.

Mustafa sarp ayhan topalda sırıtır o zaman_?

4-1-6 oynayalım o zaman..

Bu adamı beğenmeyen futbolu bilmiyordur bu kadar basit.Feldkamp oynattı skibbe oynattı bülent korkmaz oynattı bunlar adammı dediniz RİJKAARD oynattı..Siz kimsiniz ki bunların yanında haklı oluyosunuz?

Mustafa sarp ayhan topalda sırıtır o zaman_?

4-1-6 oynayalım o zaman..

Bu adamı beğenmeyen futbolu bilmiyordur bu kadar basit.Feldkamp oynattı skibbe oynattı bülent korkmaz oynattı bunlar adammı dediniz RİJKAARD oynattı..Siz kimsiniz ki bunların yanında haklı oluyosunuz?

Mustafa hariç diğerleride sırıtıyor zaten.Nabalım işte futbolu bilmiyorum kendimce yorum yapıyorum.

Kullanmasına kesinlikle lafım yok, tabiki büyük oyuncu da ama 3 tane elano ile 4-3-3 ün orta sahası olmaz.

Orası öyle. Ama bende sana şöyle bir soru sorayım. 3 tane Barış, Ayhan, Topal tarzında orta sahalardan oluşan bir takım mı yoksa 3 tane Elano'su olan bir takım mı daha başarılı olur?

Orası öyle. Ama bende sana şöyle bir soru sorayım. 3 tane Barış, Ayhan, Topal tarzında orta sahalardan oluşan bir takım mı yoksa 3 tane Elano'su olan bir takım mı daha başarılı olur?

İkiside olmaz..

Emre elano sarplı orta sayaı gördük denizli gibi dandik takım elini sallıyarak geçti orta sahayı..

En azından dediğin kadro daha sağlam olur.

İlla tek tip olmak zorunda değil..

Ortada bi çelişki yok mu?

Ya saydığım isimler futbolu bilmiyor ya siz..Siz Rijkaarddanda iyi biliyosanız ben birşey diyemem..

Onur adam gibi orta saha yokki Sarp ve Elano dışında Mecburiyetten oynatıyor . Ayhan ve Mehmet Topal dökülüyor , Arda kanattaki kadar etkili olamadı o bölgede

Elinde bir Gökhan İnler , Nuri olsa Barış´ı mı oynatır sence ?

Hacı artık günümüz futbolunda orta sahada mücadele 2. planda Xavi , Kaka gibi oyun zekan yüksek , tekniğin iyi , pas yüzden yüksek olacak

Bu özellikler Elano´da mevcut Örnek verdiğim seviyede oyuncu olmasada O seviyede oyuncu alamayız zaten ama o özellikte adam şart

Xavi, inista nın arkasında bile yaya toure gibi adam var, bizim elano tek, 2. adam bile yok. sonuç yanını barış, topal veya sarp la desteklemek lazım

İkiside olmaz..

Emre elano sarplı orta sayaı gördük denizli gibi dandik takım elini sallıyarak geçti orta sahayı..

En azından dediğin kadro daha sağlam olur.

İlla tek tip olmak zorunda değil..

Şu alıntın benim bahsetmek istediğim konu ile çok alakasız oldu Onur. Bende biliyorum tek tip olmak zorunda olmadığını.

Onur adam gibi orta saha yokki Sarp ve Elano dışında Mecburiyetten oynatıyor . Ayhan ve Mehmet Topal dökülüyor , Arda kanattaki kadar etkili olamadı o bölgede

Elinde bir Gökhan İnler , Nuri olsa Barış´ı mı oynatır sence ?

Bende onu diyorum elinde barıştan üstün bir elano var.

Arkadaşlar M.Topal,Barış,Servet,Ayhan satılsa Leo da gönderilse Jo ve Gio'nun bonservisleri alınsa

Ufuk

Sabri - Neill - Ali Turan - Evra tarzı ofansifde iş yapabilen topcu

Emana Appiah Tarzı Oyuncu

Elano

Keita - Santos - Arda

Jo

Tarzı bir takım bence çok kaliteli olabilir defansif açıdanda ofansif açıdanda

ikisi de cacık olur bence. ortaya karışık yapmak lazım, bize elanonun benzeri ama belki biraz daha defansif meziyetleri sağlam olanından lazım. Lucas Biglia:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt