Selçuk Ceylan
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.013
- 0
- 1.306
Maçın tekrarı Fransız bir kanal'dan izliyorum,fransız bir bayan yorumcu bazı renkdaşlarımız gibi Barış'ı Gattuso'ya benzetti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir. bugün ilk yarı iyiydi, evet. ama ikinci yarı yine vasattı. özellikle kafasının üstünden kaçırdığı topta 2'ye 1 yakalandık. Pantelic şut denese golü yemiştik. maçın ilk yarısındaki oyunundan dolayı, ara veriyorum laflarıma.
ayrıca Barış'tan çok Mehmet Topal iyiydi. gizli kahraman. Mehmet Topal'ın soğukkanlılığı ve daha defansif oyunu hem defansı rahatlattı, hem Lincoln ve Barış'ın rahat ilerlemesini sağladı. böyle alan kapatan oyuncu her takıma lazım.
bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir. bugün ilk yarı iyiydi, evet. ama ikinci yarı yine vasattı. özellikle kafasının üstünden kaçırdığı topta 2'ye 1 yakalandık. Pantelic şut denese golü yemiştik. maçın ilk yarısındaki oyunundan dolayı, ara veriyorum laflarıma.
ayrıca Barış'tan çok Mehmet Topal iyiydi. gizli kahraman. Mehmet Topal'ın soğukkanlılığı ve daha defansif oyunu hem defansı rahatlattı, hem Lincoln ve Barış'ın rahat ilerlemesini sağladı. böyle alan kapatan oyuncu her takıma lazım.
Gel itiraf et rahatla hadi... mehmet barıştan nasıl daha iyiydi sende biliyorsun lincolnden sonra barış sahanın iyisiydi..
Mehmet Topal'ın Barış'tan daha iyi oynadığını anlayabilecek futbol bilgin olduğunu düşünmüyorum. bu sebeple, Mehmet Topal'ın oyununu 90 dakika boyunca mükemmel şekilde oynadığını anlamanı beklemiyorum.
Maçın tekrarı Fransız bir kanal'dan izliyorum,fransız bir bayan yorumcu bazı renkdaşlarımız gibi Barış'ı Gattuso'ya benzetti.![]()
Maçın tekrarı Fransız bir kanal'dan izliyorum,fransız bir bayan yorumcu bazı renkdaşlarımız gibi Barış'ı Gattuso'ya benzetti.![]()