#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Bunlar da provakasyon beyler. Bunu da belirteyim. Verin cezamı çekeyim. Ama siz de çekin. Serhat'ın yaptığından daha ağır bunlar. Her zaman mazlumun yanındayız:)

Neden ki ben Barış'ı savunan bir insanım. Liverpool'da görmek isterim kendisini. :)

Barış - M.Topal ikilisini Liverpool'a koy sırıtmadan oynar.

Geçen sene deplasmandaki Hertha Berlin maçından sonra söyledim bunu :)

Bugün bir provakasyondur gidiyor :D umarım maçtan sonra provakatörler doluşmaz buraya maçı alırız inşallah

Xabi alonso nun tekniği, gattuso nun mücadeciliği = BARIŞ ÖZBEK

Barış teknik ise Takoz Recep dünyanın en teknik oyuncusu olur.

Barış aslında iyi bir önlibero'dur fakat o bölgede oynamadıpı için herkeste Barışla ilgilibir ön yargı oluştu geçen seneki Hertha Berlin, Beşiktaş, Bordeaux maçlarında gayet iyi oynamıştı.Fakat bu sene çoğu maçta sağ kanat oynatıldı.Birebirde etkili, hızlı ,yaratıcı, teknik kapasitesi yüksek, olmadığı için kanatlarda verimli olamıyor.

inş iyi oynarsın bugun ilk 11 de olmanı istemiyodum ama madem ilk 11 desin başarılar.

Arkadaslarla izlerken soyle dedim "Baris'i sari kart gordugu AN cikaricaksin, bir dakka bile tutmiycaksin oyunda" 30 saniye sonra elle aldi topu da hakem gormedi. :o

Aldigi toplari cok sacma sapan bir sekilde kullandi. Hele o önü bombosken topla depar atip yine sacma bir sekilde kaybetmesi yokmu. Büyük takim futbolcusu degil, kargoyla Almanya 3. ligine geri postalamak lazim:mad:

Abi adamın üzerine darbeli matkap gibi delip geçmeye gitmiyor mu çıldırıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt