#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

İyi oynadı bugün kafayı soksaydı orada mükemmel olurdu

Bildigimiz Barış işte iyisiyle kotusuyle. Yani ilk geldigi gunde boyleydi şimdi de. Sorun su zaten, aynı bolgede hemen hemen aynı ozelliklere sahip ve ortalama-vasat kalitede fazla sayıda oyuncumuz var.

Kadro zenginligi denemez. Cunku yatay bir genişlik. 4 tane ortalama adam, 3 tane kaliteli adam etmiyor.

bu macta normalden daha iyiydi, paslari daha yerindeydi, iyi mücadele etti bence ugur kötü oynadi

Ben bile bu kadar kolay calim yemem.

Bu adam Çemişkezekspor'da falan oynar ancak. Ben böyle saçmalama görmedim resmen 25m den sol ayakla vole denedi şaka mısın sen yahu

Orta sahaya Mehmet T.-Elano nun yanına söyle Appiah gibi bir oyuncu olsa bu takım gelene gidene döşer okadar diyorum.

Vallahi billahi kötü oynamadı takmayın bu kadar kafaya.M.sarp oynadığı zaman bu kadar bozmuyor rakibi ileri geri koştu pozisyonlara girdi tvdeki yorumcuların çoğu da beğenmiş ernst gibi sağa sola yan pas mı yapsaydı diğer maçlara göre iyiydi

Bu maç çok iyi oynadı hem geriye hem ileriye yardım etti bence kendisine verilen görevi fazlasıyla yaptı

barış mustafadan daha teknik hatta daha gole yakın paslarıda hiç fena değil

bazen topla fazla oynuyor olsun yine de bu performansı ile ilk 11 oynar

Ah Barış şu çıktığın kafa toplarının 10 da 1'ini atsan olay bitçek. :)

barıs atcaktın o golu be varyaaa :D

Kötü değildi. Ama dengesiz müdahaleleriyle tanındığı için kırmızı kart görecek diye endişelendim.

Bu maç çok iyi oynadı hem geriye hem ileriye yardım etti bence kendisine verilen görevi fazlasıyla yaptı

barış mustafadan daha teknik hatta daha gole yakın paslarıda hiç fena değil

bazen topla fazla oynuyor olsun yine de bu performansı ile ilk 11 oynar

Yönetici olsam seni forumdan banlardım. :sopa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt