#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Barış'ı sevindiren olay

Galatasaray, deplasmanda Hamburg ile 1-1 berabere kalarak avantajlı bir skorla maçı tamamladı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Barış Özbek, hakemden yana çok rahatsız olduklarını ve kırmızı kartın haksız yere verildiğini ifade etti.

Barış Özbek, "Bu akşam çok iyi savaştık. Hakemden yana çok rahatsızdık. Emre'ye verdiği kırmızı kart yanlıştı. Petric topu ayağından açmıştı ve Emre'ye çarptı ama hakem kırmızı kart verdi. Haksızlık yapıldığını hakeme söyledim ama bir şey farketmedi. 10 kişi kalınca oyundan düştük. İkinci maç için iyi bir skor aldık, fakat Emre'ye üzüldük. Maçı tek sarı kartla tamamlayan oyuncular vardı. Onlara ikinci sarı kart bir türlü çıkmadı." dedi.

Futbol Smart'ta yapılan röportajda ikinci kez sarı kart gördüğünü ve cezalı duruma düştüğünü ifade eden Barış Özbek, daha sonra spikerin cezalı olmadığını ve sadece Lincoln'ün sınırda olmasını söyleyince şaşkınlığını gizleyemedi. Bu karara çok sevindiğini belirten Barış, rövanşta iyi bir skorla turu geçeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Sporx.com

Barış'ın cezalı olmaması çok iyi.

Gerçekten savaşması ve futboluyla beni mest etti.

Çabuk sinirlenmesi biraz kötü de olsa onu Gattusa ya benzeten diğer bir yanı da bu galiba:D:D

Ben eğer böyle devam ederse ve kendini geliştirirse Gattuso kadar olacağını tahmin ediyorum sonuçta genç bir oyuncu olduğunu unutmayalım

Bu maçta çok faul yapıldı ona sinirlenmesinde haklıydı biraz aslında

Onun olduğu maçlar orta saha da yanında oynayan oyuncular bile daha fazla koşuyor.

Barış da futbol zekası dediğimiz olay yok. Akıllı paslar veremiyor sadece koşuyor, dün az daha atılacaktı.

Beklemediğim kadar iyiydi.En azından saçma sapan isabetsiz paslarını azaltmış.İyide mücadele etti..

Begenmediginiz adam, Avrupada suanki hali ile en cok is yapacak oyuncudur suanki kadromuzda, her Antrenör ister böyle bir futbolcuyu.

beni iyi ve kötü oynamasıyla şaşırtandır. kendisinin sadece orta sahanın ortasında oynayıp, top kapıp yanındaki adama pas vermesi gerekir. başka şeyler yapmaya kalkıştığı zaman olmuyor.

Gattuso'dan ünlü olacak bu çocuk!

Pas özürlü. Ama çok çalışıyor.

Baris kendine laf atanlari utandirmaya devam ediyo. Aynen devam.

Çok mücadeleci ve çok güzel toplar kapıyor paslarını geliştirirse tam süper olacak

Bir tane arkadaş vardı ortalarda yok bu aralar.Barış güzel oynuyor diye kahroluyor heralde :)

Hamburg öaçında tam 7 top kapmış..Takımda 1.

Harıkasın Barış..

Yarın ortasahanın dinamosu olacak!

keske turk milli takiminda oynasa, memodan baska yoooooookkkkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt