#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Evet cok kolay calim yiyor, hatta cok fazl da yiyor.

valla renkdaş ben gattusodan falan gecdim pasdanda gectim en azından bir kac oyuncu orta sahada biraz basıp press yapsın...

En çok koşan 5 oyuncu listesinde adı olmayan Elano'yu bu kadar savunup, o listede 33 yasına ragmen birinci olan ayhan'ı veya ilk 5te olan barıs'ı elestirirseniz. Biraz zor bulursunuz kosan orta sahayı. Elano son macta sadece gezdi. Pas yok (%64) , mucadele yok, sut yok... Hala Elano diye bir yeri yiyecek olanlar var. Rüya alemine ismine bakmayın, gerçekleri görün...

28lik elano yerine 23 luk barıs oynasın, ona sabredin. Ona sans verin. gerekirse 28 yasına kadar sans verin. bırakın bu yabancı hayranlıgını.

bu adamin oynadigi maclarda nerdeyse pozisyon vermiyoruz

ve her macta en az bir kez kaleciyle karsi karsiya

bende tutmuyorum ama gordugum bu

Barış her ne kadar teknik açıdan yetersiz de olsa,forma giydiği zaman takımın çehresi değişiyor.Sarp,Topal ve Ayhan gibi durağan ve ağır değil.Orta sahada mutlaka oynaması gerekiyor.Keita cezalı iken Barış Keitanın bölgesinde denendi ama orada başarısız oldu.En doğru yer orta sahadır Barış ve bizim takım için.

bu adamin oynadigi maclarda nerdeyse pozisyon vermiyoruz

ve her macta en az bir kez kaleciyle karsi karsiya

bende tutmuyorum ama gordugum bu

rakip takım herhalde pek önemsemiyor o yüzdendir... zaten son vuruşları da ortada... biri gol olursa artık o da o takımın şansına...

sağa sola 90 dakika boyunca koşuyor ayrıca her hareketi kart görecek kadar riskli...

Tekniği yetersiz ama takımın en çok koşan 3 futbolcusundan biri bence bu kadar ağır eleştirileri haketmiyor.

Vallahi formanın hakkını terleterek veriyor.Adamın teknik kapasitesi bu.Zaten Sabri ve Barış takımın pres canavarları :D

Galatasarayın gurbetçi yıldızı Barış Özbek babası Şinasi Özbek tarafından evliliğe zorlanıyor.

Barış'ın babası Şinasi Özbek'in oğlunu 16 yaşında akrabaları olduğu tahmin edilen bir kızla evliliğe zorladığı iddia edildi. Alman medya mensuplarından sızan haberlere göre ailesine özellikle de babasına son derece bağlı olan Barış'ın bu duruma ses çıkaramadığı sızan bilgiler arasında.

23 yaşındaki genç futbolcu bu evlilik için babasına "olmaz" dediği takdirde evlatlıktan reddedilme tehlikesiyle de karşı karşıya bulunuyor.

ÜNLÜ FUTBOLCU ZORLA EVLENDİRİLİYOR - SPOR - HABER - STARGAZETE.COM

Oha , evlenmedi diye evlatlıktan mı reddedecekler.

Formasından bu kadar uzak kalmasına rağmen performansı bence yine de iyi. Teknik açıdan fazla iyi olmadığı kesin ama bu bölgede oynayan oyuncuların hepsinin tekniğide üst düzey olması beklenemez zaten. Enrjisi ve ceza sahasına sürpriz girişleri ile sürekli faydalı olabilmektedir. Üzerinde ısrar edilirse daha çok istifade edilir.

Teşekkürler Kalli 3. ligden bu adamı getirip bu işkenceyi yaşattığın için !! Ama seneye gerçek yeri olan 3. lige dönecek inşallah

barış adına tekbir olumlu düşüncesi olanın futbol bilgisinden şüphe ederim.atlarda koşuyor.bir ata giydirelim 8 numara arkasına barış yazdıralım oynasın.hala akıllı hocamız bir bildiğim var diyerek oyunda tutuyor bu vatandaşı.elanoyu çıkarıyor

Yeter artik gitsin bu takimdan, sahada 1 tane yaziyla BIR tane olumlu hareketi yok. Sahada ruh gibi geziniyor oynadigi tüm maclarda, Aydin'a kizardim ama bu daha da vurdumduymaz.

bu adamin bugün hic umursamaz tavri beni cok kizdirdi. eger galatsaray'in oyuncu isen böyle vurdum duymaz olamazsin

ilk yarıda ofsayttan dolayı sayılmayan golümüzde, gözgöre göre ofsaytta dolaştın ne diyim sana

Cok kosan bir adam sadece, teknik felan kocaman bir 0. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Lan Kalli gider ayak bize bu kazığı attınya, seni asla unutmayacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt