#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

barıs senın ıcın okadar kısyle tartıstım ıyıdr falan dıye ama benı cok yanıltttın barıs....şimdi senın için butun ıyı nıyetlerımı bır bır yargılayıp idam edıyorum...yazık akıl var fıkır yok

Bu adamin Galatasaray'da oynamasi kulubun buyuk ayibidir!

vurdumduymaz falan degil bu adam, beceriksiz..

Ya yeter bıktım artık şu yorumlardan. Ne suçu var Barış'ın. Ne yaptı. Artık ağızlara sakız olmuş her maçtan sonra eleştirmek. YETER !!

Sorumluluk almaktan kaçan oyunculara antipatik bakıyorum çoğu zaman.Bu maçta da beni yanıltmadı maalesef..

Sinir krizi geçirdim bu akşam izlerken bu adamı. Ama Barış çıksa Ayhan girecek, öyle daha kötü. Yapcak birşey yok, sene sonuna kadar çekmeye mecburuz. :(

bu kadar ekmekle bu kadar köfte..

bedava alınan topçulardan hayır gelmez,mustafa sarpı ayrı tutuyodum önceleri bu adamdan ama onunda bundan bir farkı yok..

Bos kaleye nasil atamadi ya.

Ya yeter bıktım artık şu yorumlardan. Ne suçu var Barış'ın. Ne yaptı. Artık ağızlara sakız olmuş her maçtan sonra eleştirmek. YETER !!

Hiçbir şey yapmasın bütün maç yatsın eyvallah ama , o atamadığı gol yokmu hani gitti kör gibi yerde yatan oyunculara attı pes valla , antremanda böyle laubali vurmuyordur.

Yeteneksizsiniz

biz de bundan bahsediyoruz...;) hiç bişi yapmadı..hiç...müsait pozisyonda pas atmak yerine kahramanlık yaptı...ne zaman kurtulucaz bu adamdan merak ediyorum

Yine günah keçisi ilan edilmiş adam parasını hakkını veriyor mücadele ediyor top kapıyor siz birde xavi gibi top yapmasını bekliyorsunuz bunların hepsini 8.5 milyon euro bonservis ve yıllık 3.5 mn euro vertdiğimiz adamdan bekleyin.

Ulan biraz pas yapabilse,ne bileyim boşa çıksa,az da dikine oynasa müthiş bir adam olacak ama yok.Niye top ayağındayken bu kadar dengesiz anlamıyorum.

Bir pozisyon müthisti ya, rakip ceza sahasina yerlesmisik. Top Baris'da, o ne yapiyor defansa geri dönüyor. :o

Yine günah keçisi ilan edilmiş adam parasını hakkını veriyor mücadele ediyor top kapıyor siz birde xavi gibi top yapmasını bekliyorsunuz bunların hepsini 8.5 milyon euro bonservis ve yıllık 3.5 mn euro vertdiğimiz adamdan bekleyin.

Tamam mücadele ediyor da 90 dakika oynayıp 1 tane bile olumlu pas yapamayınca eleştiri alıyor doğal olarak. :o

ben taraftarım kardeş.enayimiyim ben ayda 50 tl verip tv den maçını izliyorum.bu takım barışa kaldıysa yazıklar olsun kulübe.inanamıyorum şu adam hakkında hala böyle yorumlar yapılabiliyor.yok kapasitesi o bilmemne.banane kardeşim kapasitesizse işi ne Galatasarayda.elano yu oyundan alıyor ya hoca.bunu oyunda tutuyor.bir tane olumlu hareketi varsa şu adamın skora yada defansa.ben izlemicem bidaha takımı söz.kapasitesiz adamların artık bu kadroda işi yok.ben elanoyu 90dk izlemek istiyorum sahada.olmadı verelim barış ı hipodroma koşsun.ordan bir at alalım giydirelim 8 numara.koşsun dursun.sonrada diyelimki hayır eleştirmeyin hakkını veriyor parasının koşuyor diyelim.

Her yenilgiden sonra suçlu nedense Barış oluyor,Elano ne yaptıysa 5 katını yaptı Barış.O yüzden önce Elanoya sonra Rijkaarda sonra Barışa laf söyleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt