#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

tamam en çok barış koşmuş en iyisi oymuş sahanın ben en az koştu sanıyordum özür dilerim.

Top kapma ve top kaybı istatistiklerine bakarız yarın görürüz barış iyiydi..

Allah seni bildiği gibi yapsın Barış.. Deli ettin bugün beni.. Sahada görmek istediğim son oyuncusun.

Barış gibi adamı orta sahada banko oynatıyoruz ya bize müstehak her malubiyet.

Dibindeki el kaldıran adama pas vermiyerek, önündeki adama basmayıp adam topu geri verince de kendi alanını boşaltıp deli gibi gereksiz yere koşturarak, kocaman kale yerine yerde yatan kaleciye topu vurarak yine bu akşam kendinden nefret ettirdi...

10 km 1000 km 1000000 km koşsa kaç yazar allahaşkına.

Suc sende degil suc seni futbolcu yapanda....

böyle maçlarda bulduğunu atacaksın.yerde aynı hizada yatan 3 adamın üzerine abanmak nasıl bir mantıkdır çözemedim.etrafında en kötü 2 saniyelik zamanlama hatasına bile sahip olsa rahatça topa vuracak boşluk vardı.ya tut topu kenara çek önünü boşalt öyle vur yada sakince köşeye bırak çok mu zor bi futbolcu için bunlar, mevkiin ne olursa olsun.

barışın şimdiye kadar oynanan maclarda 4 gol 5 asisti var imiş

bay elanonun ise 6 gol 3 asisti varmış..

artı ikisinin koşması,yapdığı press vede top kazanclarıda göz önüne alınınca demekki bu barış cok iyi oyuncuymuş yahu (tabi elanonunda hakkını yemiyelim oda dünya capında)

barışın şimdiye kadar oynanan maclarda 4 gol 5 asisti var imiş

bay elanonun ise 6 gol 3 asisti varmış..

artı ikisinin koşması,yapdığı press vede top kazanclarıda göz önüne alınınca demekki bu barış cok iyi oyuncuymuş yahu (tabi elanonunda hakkını yemiyelim oda dünya capında)

Barış koşmuyor ki. Bu maçta bile Elano'dan az koşmuş.

tekrar söylüyorum.o zaman takıma bir at alalım 8 numara giydirelim koşsun dursun sahada.sonrada istatislik tablosu gelsin.en çok koşan 8 numara oldu densin.sizde yine aynı yorumu yapın takımın en çok koşanı oldu daha ne yapsın :) yazık vallahi.

@Arda

Barış'a yorum yapmadım Elano'dan bile az koşmuş dedi onu düzelttim.

futbolcu diil mi bu adam koşacak tabi,köpek gibi koşacak,milyon dolarlar kazanıyorlar ise her biri canını dişine takıp koşacak,ama sadece koşmakla olmuyo,inamoto da koşuyodu zamanında,topa nasıl vurduğunda nereye gidiceğini kestiremiyor bu adam,kağıt kalem ver sağ ayağının iç üstüyle vur top nereye gider çiz de ,kem küm bakar kalır

yok ben bugün iyice taktım kafaya barış ı.savunanlada sonuna kadar tartışırım.adam elanoyla barışı kıyas a sokuyor arkadaş.barış kiim elano kim.barışın bu takımda işi nedir.yemin ediyorum diyarbakırsporda bile oynayamaz bu adam.amatör ligin vazgeçilmezi olur.toprak sahada çok koşar mücadele eder.burası Galatasaray.yazıklar olsun elano yu çıkarıyor adam barış ı oyunda tutuyor.yabancı sayısı artıyorsa.dos santosu çıkarırsın yada keitayı.çünkü 4 3 3 ü bozmuyorsun.baros jo 4 3 3 te oynayamazki yanyana.

7 metrelik kalede bomboş pozisyonda topu kalecinin üstüne vurması beni çıldırttı.

Rezil herif,katletti maçı.Bu adamı bugün postalasan takımdan gideceği yer yine Alman 3.ligi olur.Nasıl topçu diye aldıysak bunu?

Rezil herif,katletti maçı.Bu adamı bugün postalasan takımdan gideceği yer yine Alman 3.ligi olur.Nasıl topçu diye aldıysak bunu?

Seni yada ben kendimi öneriyorum bu adam yerine. Daha iyi oynamazmıyız ? Ben oynarım bilader.

Bu adama birsey diyemiyorum. Sözüm onu Galatasaraya alana, Galatasarayda tutana ve ilk 11 de oynatanlara, yaziklar olsun size.

Galatasaray gibi bir takimin orta sahasi, Sarpa, Barisa emanet, var mi böyle birsey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt