#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

o oynasa keşke öbürü olsaydı derdik, dandik orta sahalarımız hep

Sivas maçında Ayhan'la beraber orta sahada oynamalı Barış.

--------Topal---------------

Barış-------------------Ayhan

Sivas maçında Ayhan'la beraber orta sahada oynamalı Barış.

--------Topal---------------

Barış-------------------Ayhan

Elano'dan her türlü iyidir ancak çok defansif kadro. Topal ve Ayhan yan yana oynar, önlerinde de Giovani ya da Arda serbest orta saha oynar. İdeali budur.

topal

sarp barış

Sivassporla oynadığımız ilk maç bu düzendi top yüzü göstermemiştik adamlara..

Şimdi gol poziyonu mu buluyoruz.. ?

Ayrıca o maç kısırda değildi aklımda ardanın 3 net pozisyonu var mesela elano yaratıcılık sağlamıyor zaten..

İlk yarıdaki Fenerbahçe maçından sonra 5-6 maçta bu orta sahayla oynadık. İlk zamanlarda beğendik. Ligin üst sıralarındaki dişli takımlarla yapılan maçlarda sırıttı bu orta saha. Yaratıcı bir tane orta saha yok çünkü.

İlk yarıdaki Fenerbahçe maçından sonra 5-6 maçta bu orta sahayla oynadık. İlk zamanlarda beğendik. Ligin üst sıralarındaki dişli takımlarla yapılan maçlarda sırıttı bu orta saha. Yaratıcı bir tane orta saha yok çünkü.

İyide büyük maçlarda zaten pozisyon bulamıyoruz elano iki fener maçındada oynadı pozisyon yoktu.Bjk maçında oynadı yine pozisyon bulamadık ardanın kişisel becerisinden bir gol.

topal

sarp barış

Sivassporla oynadığımız ilk maç bu düzendi top yüzü göstermemiştik adamlara..

Üç tane defansif ön libero.:DTam senlik bir kadro olmuş bu.Aç Pes'i oyna bu ortasahayla.:asd:Sen bu ortasahayla anca Sivas'a top göstermezsin zaten.Vasat bir takıma karşı rakip kaleye bile gidemezsin bu düzenle.

Barış da, Elano da boş adamlar demektir bu. Mehmet, Mustafa, Ayhan 3'lüsünden 2'sinin önünde; Arda veya Giovani orta sahada oynarken hep daha iyiydik. En yakın örnek Kasımpaşa maçı.

Üç tane defansif ön libero.:DTam senlik bir kadro olmuş bu.Aç Pes'i oyna bu ortasahayla.:asd:Sen bu ortasahayla anca Sivas'a top göstermezsin zaten.Vasat bir takıma karşı rakip kaleye bile gidemezsin bu düzenle.

defansif ön libero dediğin adamların elanodan daha fazla asisti golü var.Elano kaleci o zaman.

M.sarp iki yönlüde oynayabiliyor zaten erciyeste önde oynuyordu hatta b.korkmaz onlardayken.Barışta ön libero değil.Tek ön libero m.topal..

Barış zaten bir halta yaramıyorsun git Aslantepe'de inşaat çalışmasına katıl bir faydan olur belki.

Trabzondan Selçuk veya Ceyhun'la takas yapmak lazım Barışı:)

Almanlarin hocasina etmedigi laf brakmamis, kendini Milli takima almiyor diye.

Löw baska lige gecmez isen isin zor demis Barisa. Baris "...ben avrupanin önde gelen takimlardan biri olan Galatasarayin ilk 11 oyuncusuyum. Ligi degistir de ne demek oluyor. Hata yaptim, keske tercihimi Türk milli takimdan yana kullansaydim. O zamanlar U-21 maclari vardi ve oynamayi cok istiyordum. Hata yaptim..."

Gibi cümleler kurmus.

defansif ön libero dediğin adamların elanodan daha fazla asisti golü var.Elano kaleci o zaman.

..

ya bak hep elano ya bi yerden laf sokmak için bişeyler söylüyosun,şimdi gol-asist yazmışsın bende şu hayranı olduğun paragözoğlu emre nin asist-golleriyle,sarp ın asist-golllerini karşılaştır sarp daha iyi o zaman, maç içindeki katkısı zart zurt diye kıvırma bide baya asist gollerden çatmışsın adama

En başta milli takımı seçmemesinden dolayı gıcık kaptım ama yanlış anlamayın bizde oynamıyor değil olayları yönetiş ve tutumu nedeniyle. Bu da şark akıllısı çıktı şimdi çark etmesine şaşmadım umarım bir an önce gider takımdan saçı tipi falan bile batıyor inanılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt