#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Baris iyi oynamiyor ki, sadece gol atti.

isterse hattrick yapsın, bu takımda kesinlikle işi yok, zaten karşsında rakipte yok.

Fena degildi ilk yari, yalniz hala hali sahada basar gibi basiyor, adamin ustune tam hiz kosuyor adam kolayca topu yanindan geciriyor falan. Ama enerjisi iyi geldi takima.

Yetenekli bir adam olmayabilir ama enerjisi hakikatten önemli golden önce bodoslama girmesi topu bize kazandırdı ayhanında pasıyla golü yaptık.

Barış Özbek'i bir daha bu takımda görmek istemiyorum.

Sana ne desem , ne hakaret etsem kullandığım kelimedekilere ayıp olur.

Tanımsız.

Karaktersiz bu seneki 2. kırmızı kartı. İlkini Diyarbakır deplasmanında görmüştü. O maçtada yine kılpayı yırtmıştık. Attığı gol yaptığı salaklıkları kesinlikle örtmez. Gidicilerin en başında geliyor.

1 gool attı diye metiyeler düzenler şimdi ne düşünüyodur acaba ?

Barış topçuysa bende messiyim..

Ben sana ne diyem.

Sahanın en çok mücadele eden ayağa pas yapmaya çalışan oyuncuların başında geliyor.Zaten de gayet iyi pas yaptı bu maçta.Son dakikalarda kendisinin sakatlanacağını bile bile ayağını koydu kırmızı kartı yapmaması gereken bir hareketti ama ruhsuz oyunculardan daha iyidir o hareketi.

Sana ne desem , ne hakaret etsem kullandığım kelimedekilere ayıp olur.

Tanımsız.

Gol attı ondan mı la :evilsmile:

Kırmızı kart pozisyonunda yaptığı hareketi maç içinde Ayhan, Sabri, Servet, Topal ve Hakan Balta'da yaptı. Hatta Barış'ta yaptı. Son dakika da yaptığında ıskalayınca hakem farklı yorumladı. Rakibe vurdu diye yorumladı.

Onu bunu bırakın UEFA yolunda büyük bir puan kazandırdı bize. Şaka gibi ama gerçek :)

Barış olmasa 1-0 yeniliyoduk.Golü kim attı acaba?

2 dk kalmış maçın bitimine gol yemişin atılsan nolur atılmasan nolur.Kaldıki o hareketi golün verdiği baskıyla yaptığını düşünüyorum.Bu takımda kendisinden kat kat para alanlar yatarken o sahada elinden geleni yaptı yenilgiye isyan etti.

Sonuna kadar Barış ulan ne derseniz deyin.

Kırmızı kartı falan geçtim eğer o tekme rakibini bulsaydı... Bunun bir adı var ama söylemeye gerek yok. Çok kötü yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt