#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Kırmızı kart görmesine lafım yok.Ben olsam aynısını ben de yapardım,tutamazdım kendimi.Ama futbolculuk olarak bu takımda oynamaması gereken bir futbolcu Barış.Zamanında Serhat'a karşı az savunmadım,avatarıma Almanya formalı resmini koydum ama hiç ilerleme kaydedemedi Barış.Kendisini geliştiremedi,yerinde saydı.Kendisini geliştirecek yaşı da geçti artık.En hayırlısı bu takımdan gönderilmesi olacaktır bence.

Kırmızı kart görmesine lafım yok.Ben olsam aynısını ben de yapardım,tutamazdım kendimi.Ama futbolculuk olarak bu takımda oynamaması gereken bir futbolcu Barış.Zamanında Serhat'a karşı az savunmadım,avatarıma Almanya formalı resmini koydum ama hiç ilerleme kaydedemedi Barış.Kendisini geliştiremedi,yerinde saydı.Kendisini geliştirecek yaşı da geçti artık.En hayırlısı bu takımdan gönderilmesi olacaktır bence.

Doğru yolu buldun sen de.

Ruhsuz oyuncular olacağına barış gibi bir adam olsun kadroda.

Dün onun gibi isteseydi takım kazanırdık.Barış olmasa zaten yenilecektik orda topu kendi kaptı verkaç yaptı golü attı.

seneye kalmalı bence ıyı bır yedek olur.. hırsı yeter koçum benım:dogrun:

Elano topiği niye kapalı yasak mı bu adamı eleştirmek?

İngiltere'de falan bir taraftara Barış Özbek ve Elano Blumer'i karşılaştırdığınızı söyleseniz millet size gözüyle güler.

İngiltere'de falan bir taraftara Barış Özbek ve Elano Blumer'i karşılaştırdığınızı söyleseniz millet size gözüyle güler.

en azindan baris bu duruma isyan ediyor takima zarar verse bile adam kendine yediremiyor peki neill gio haric digerleri napiyor

adamlar kac kisi barisa saldiriyor digerleri izliyor

barışla - elanoyu neden karşılaştıracakmışım yoksa barışa 8 milyon euro bonservis yıllık 3 milyon euroda kendinemi veriyoruz??? fayda - maliyet ilişkisine bakarsak elano barışın yanında cüce kalır (hiç olmassa son şampiyonluğumuzda büyük emeğe sahipdir)

Elano Blumer harika bir oyun sergiliyor demiyorum. Barış Özbek ise müthiş kötü bir futbolcudur da demiyorum.

Fakat demek istediğim şey şu. Diyelim ki seneye 2 adet orta saha transferi gerçekleşti.

Ön liberoya bir oyuncu. Orta sahaya bir oyuncu.

-----Diarra----

---X----Hamit-

Bu X bölgeye Elano'yu mu? Barış Özbek'i mi koyarsınız?

Ben olsam eskiden Ayhan'ı koyardım o ayrı bir mevzu.

Barış bir gol attı diye iş değişmiyor.

İşin özü şu.

Elano çok daha iyi oynayacağına inanıyorum ama şu an vasat üstü.

Ama Barış asla çok iyi oynayamaz, istikrarlı vasat.

Elano Blumer harika bir oyun sergiliyor demiyorum. Barış Özbek ise müthiş kötü bir futbolcudur da demiyorum.

Fakat demek istediğim şey şu. Diyelim ki seneye 2 adet orta saha transferi gerçekleşti.

-----Diarra----

---X----Hamit-

İşin özü şu.

Ben de ayhan'ı koyarım.

Elano ise SADECE ETIKET.

Elano'yu koysan da birşey yapamaz.

Barış'tan iyi etiketi var ama barıs'tan faydalı olamaz. Olmuyor goruyoruz.

Herkes yanında 2 adamla oynamıyor bu topu.

-----Diarra----

---X----Hamit-

İşin özü şu.

3. transfer yapılır. :D

Elanonun maliyeti belli katkısı belli barışla kıyaslanmaz doğru ama maliyet bakımından.

Dün beğenmiştim ama son dakikada yaptığın süper! hareket olmasa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt