#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Adami begenmeyebilirsiniz de ne bu hakarete varan yorumlar. Kapasitesi sinirli olabilir, futbol zekasi olmayabilir ama bu adam Galatasarayin futbolcusu ve ben oynayip da mücadele etmedigi bir mac görmedim bugüne kadar. Ilk 11 oyuncusu kesinlikle degil ama kadro genisligi acisindan kalmasinda bir sakinca da yok. Sanki takimda Gerrard, Xavi var da bu adam kazmalikla suclaniyor.

Barış 4 maç yoktu işte. Orta saha kendinde değil miydi? Ya da ilk 6 haftalık seride falan Barış oynamıyordu neredeyse. O zamanlar da kendinde değil miydi orta saha? Ya da sezonun en iyi futbolunu oynadığımız Kasımpaşa maçında?

Takım olayına bir bütün olarak bakmalıyız. Takım kötü kurulursa Barış'da birşey yapamaz. Topal ve Sarp'ın aynı anda oynatıldığı maçta Barış'da birşey yapamaz.

Takım olayına bir bütün olarak bakmalıyız. Takım kötü kurulursa Barış'da birşey yapamaz. Topal ve Sarp'ın aynı anda oynatıldığı maçta Barış'da birşey yapamaz.

Sorumu yineliyorum. Orta saha, bu Barış'ın olmadığı tüm maçlarda kendinde değil miydi?

Evet Serhat oyleydi hatta Elano'nun oldugu maclarda daha da beterdi.

serkan çalık-barış özbek iyi adamlardi.2007-08 şampiyonluğunda emekleri fazladır.barış 2008-09dada zaman zaman iyi maçlar çıkardı barışın düşüşü bu sene oldu,ama bu sene takım komple düştü sistemden falan heralde bence barış elde tutulmalı

Takımda kalmalı. En etkili pres yapan futbolcumuz.

3 araba da Barış'ın 3'ü de satılık Acaba gidici mi ? R8'in amblemini B8 olarak değiştirmiş , koltuk başlıkları B8 , jant ortaları B8 . Acayip bir çocuk.

Kia > Sorento > 2.5 CRDi EX > BAYİİ:KİA SORENTO X FORCE BEYAZ 2.5 CRDİ EX FULL #24843132 - sahibinden.com

Chevrolet > Camaro > SS > ORJİNAL CAMARO SS RS 6.2HV8 #25391713 - sahibinden.com

Audi > R8 > 4.2 Quattro Tiptronic > İLKSAHİBİNDEN TÜRKİYE DE TEK ORJINAL TAM FULL #24244585 - sahibinden.com

ASY.net'ten.Frankfurt'a gideceginden bahsedilmis.Bence de arabalari satiyosa gidiyodur.Yalniz ne para donuyo be vay anasini.

Zalimligina zalimlik katmis

Elano'ya katlanamayanlar, bu Barış'a nasıl kalsın diyorlar anlamak mümkün değil.

Spiker Baris Özbek'in devre arasi neden oyundan çiktigini soyledimi?

bu kutsal formayı son giyişindi, iyice içinde kımıldanmışsındır umarız...

bir daha anca rüyanda görürsün o formayı...

artık galatasaray antrenmanlarını falan izlemeye gelirsin diye düşünüyorum senin gibi bir oyuncuya nasıl bu kadar şans verildi anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt