- 18 Temmuz 2009
- 82.057
- 239.696
- 5.263
Cevap: #8 Barış Özbek
Bence de Barış kalacak.
Bence de Barış kalacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yedek olarak bence de kalmalı.. zaten 300.000 euro civarında bir paraya oynuyor.. yedek olarak iyi bir alternatif olur bence.
Yedek olarak kalmalı.
Takımdan acilen gönderilmesi gerek. Bu adamın izlerken çok temiz bir top çaldığını görmüş değilim adamın her hareketi faul nerdeyse. Çok fazla aklıyla oynayan bir isimde değil sadece fizik gücü ile idare ediyor.
Ben her maç onu izlerken sinir krizi geçirmek zorunda mıyım kardeşim ya yeter kendimi paraladığım. Takım ve taraftarın huzuru için gitmesi lazım.
K.bakma ama bende Serveti,sarpı,elanoyu,joyu izlerken sinir krizi geçiriyorum.
Takımdaki en az parayı alan oyuncu nerdeyse.En çok yardıran oyuncu da kendisi.Ayhan ile Barıştan başkası yerlerde sürünüyormu top almak için.
Sizlere Lincoln gibi 2 hareket yapacak adam lazım.Ama artık zor bulursunuz
Senin gibilerin beklediği;Hacı Murattan Mercedes konforu beklemek.Takımdaki en çok parayı alan Elano kadar asist yapmış adam.Nerdeyse her maçta sonradan oyuna girmiş.En çok koşan oyuncu.Ne istediğinizi bilin,sonra yorum yapın.
Keşke sadece koşmakla futbol oynansa zira beygirde koşuyor fakat ne yazık ki sahalarda göremeyoruz kendisini. Ayrıca ben "elano,sarp,jo veya lincoln aldığı parayı sonuna kadar hakediyordu helal olsun ulan" mı dedim yok hayır öyle bir düşüncem veya görüşümde yok.
Barışın son kırmızı kart gördüğü maçtada ne kadar amatörce bir haraket yaptığını hepimiz gördük. Kendisi galatasarayın futbolcusu değildir kimse birbirini kandırmasın. Yahu bir top çalamazmı bu adam faul yapmadan?
Bu adamı tartışmak bile yersiz, 2 metreye top atamayan, her hareketi faul olan birisinden bahsediyoruz. Belki iyi niyeti ile koşuyor mücadele ediyor ama ne fayda akıl olmadığı sürece...
Barış kalıyor, siz isterseniz gidebilirsiniz.![]()
ne demek bu:confused: