#8 Gabriel Sara

Mertens/osimhen ve sallai/baris degisikligini elestirmem

Iki oyuncu da sakatlandi ve tekrar 4-2-3-1’e dönüldü

Ama sara degisikligi rezalet idi

Yorulmus bile olsa topu ayaginda tutan pas dagitan ve asla saklanmayan bir oyuncu’yu baski yediginiz anlarda oyundan almak yanlis

Sara degisikligi ile mac gitti
Sara çıktıktan sonra takım başı kesil tavuk gibi oldu. Bu yüzden 1 tane daha ortasaha istedik ama alamadı yönetim. Sara ve torreira sakatlık olmadığı sürece hiçbir şekilde boxulmamalı gerektiğini gördük

Mertens/osimhen ve sallai/baris degisikligini elestirmem

Iki oyuncu da sakatlandi ve tekrar 4-2-3-1’e dönüldü

Ama sara degisikligi rezalet idi

Yorulmus bile olsa topu ayaginda tutan pas dagitan ve asla saklanmayan bir oyuncu’yu baski yediginiz anlarda oyundan almak yanlis

Sara degisikligi ile mac gitti
sara'yı dinlendircekse rfs maçında dinlendir zaten haftaya milli ara var adam milli takıma gitmiyor. ayrıca adam çok maç oynamaya alışık bi adam geçen yıl istastistikler gösteriyor

sara çıkınca takım atak bile yapamadı gidemedi karşı kaleye. torreirada olmayınca orta saha diye bişey kalmadı

Sara çıktıktan sonra takım başı kesil tavuk gibi oldu. Bu yüzden 1 tane daha ortasaha istedik ama alamadı yönetim. Sara ve torreira sakatlık olmadığı sürece hiçbir şekilde boxulmamalı gerektiğini gördük

Aynen öyle

Bu macta da ders olmustur torreira ve sara her mac oynamak zorunda

Aynisi sanchez icin de gecerli sakat olmadigi sürece oynamali

Sakatlik yasarsa ozaman farkli bir opsiyon düsünülür

devre arası 17ka veya çükümeka benzeri orta saha şart. her türlü takımında olan ama oynamayan topçuyu alırsın yarım sezon veya 1.5 yıl kiralık

Artık şu duran toplarda " yaklaşanı öperim" modunu aç.
Güncel form durumları itibariyle Mertens ve Kerem 'in yedek kaldığını göreceğimize inandığım için artık daha rahat edecektir o konuda

Hatta sadece duran topların başına geçmesini beklemiyorum, yakın sürede doğrudan takımın oyun aklı olarak da ağırlığını göstereceğini bekliyorum. Norwich'de olduğu gibi maç içinde 110-120 kere topla buluştuğu, kaleciden,forvetine kadar tüm takımın bağlantı oyuncusu olduğunu gördüğümüz bu yaptığından çok daha fazla skor katkısı yaptığı maçlarını izleyeceğiz

Elde 2 tane adam gibi orta saha var biri bu biri torreira zaten bir tanesi oyunda yok bu herifi ne diye daha alıyorsun 50 maçın oynandigi yerde 4k dk oynayan adam neden yorulsun lan

Bu sene şampiyon olalım seneyi Avrupa'yı önerseriz mantığı bence çok yanlış.Kadromuz kötü degil 1-2 takviyeyle Avrupa da daha iddialı konumada geliriz ligde zaten öyle veya böyle kafaya oynayacaz.Bu sene nasıl Avrupa da başarılı olacağımızın ya da ligde şampiyon olacağımızın garantisi yoksa seneye de Avrupa da başarılı olacağımızın garantisi olmayacak.

Demirbay şu maçı da tutamayacksa biz bu herifi niye besliyoruz hala .. Vursunlar kıçına tekmeyi gitsin devre arası zaten geçen sene 4-5 maç hariç ahım şahım bir katkısı da olmadı..
1 maç yaw 1 maç 3-1 lik maçı tutacakti sadece yıllarca Bundesliga tozu yutmus adam.. Biz Oliveira berkanla kadikoyden çıkmış takımız demirbay-berkanla maçı hediye ettik

Premier lig takımları boşuna kaçırmış bu adamı temposu, tekniği ve diriliği çok iyi ...

60-65 dk cok iyi çok tempolu oynuyor o dakikalardan sonra biraz oyundan düşüyor gibi daha normal oynamaya başlıyor.Bu oyun süresini artirabilirsek harika olur.

60-65 dk cok iyi çok tempolu oynuyor o dakikalardan sonra biraz oyundan düşüyor gibi daha normal oynamaya başlıyor.Bu oyun süresini artirabilirsek harika olur.
Bu dedigin biraz doğru ama takım olarak var bu sorun,sara yorulsa dahi hiç sorumluluktan kaçmıyor defansif acidan.mutlaka gidip adamıni tutuyo mesela

Geri
Üst Alt