#8 Gabriel Sara

ortasahanın sözlük tanımı gibi 1 player

Skor katkisi vermeye devam ediyor

Genel olarak iyi bir mac cikardi

Ilk yedigimiz gol de yaptigi top kaybi yakismadi,topu rahatlikla kontrol etmeliydi ama tuhaf bir sekilde calim denedi

Kaleci boku yüzünden asisti yalan oldu. Apoya yaptığı asist boka gitti

Bu adam sağ çaprazda topla buluştuğu her pozisyon gol tehlikesi yaratıyor. Ayak içiyle nefis orta kesiyor.

mertens yerine geçtiğinde veya mertens yerine daha genç bir 10 numara alındığında iddia ediyorum Türk futbol tarihinin en özel 5 performansından birini verecek

Umarım adamı harcamayız, çok özel futbolcu

Önce çok pahalı dedim ama çok iyi çıktı. Kim buldu bu adamı? Scout ekibi mi?

hala pahalı bakılabilir trasnferine (kaldı ki piyasaya baktığında ULTRA pahalı değil...İngiltereden topçu alıyorsun, genç adam vede + çok daha üzerinde fiyatlarda oyuncular konuşuluyordu. Şimdi bakınca ne Tominay ne Wendel düşünmek bile istemezdim bu adam yerine . Aynı etkiyi yaparlar mıydı, parasına bakıp yatarlar mıydı belli değil.

ama hem takıma oturdu, hem görevini kavradı - her maç gole katkısı var.

dün gene gol başlangıcı ve 2 direkt asist yaptı adam.

müthiş bir herif. Defansif hat biraz daha becerikli şekilde top çıkarsa çok daha iyi işler izleyeceğiz.

Stili Oğuz Çetin’e çok benziyor, çok akıllı bir oyuncu, uzun süredir defans arkasına böyle isabetli derin pas atan orta saha oyuncumuz olmamıştı

Dün de çok iyiydi. Son dakikalarda aldığı fauller ile de maçın bitmesine yardımcı olması ekstra bir katkıydı. Yoksa Kerem ile Nelsson son dakikalarda maçı vermek için ellerinde gelen hataları yaptılar.

Geri
Üst Alt