#8 Gabriel Sara

Brezilya Milli Takımı yarın aday kadroyu açıklıyormuş. Gabriel Sara olursa şaşırmayın derim

Brezilya Milli Takımına seçilmek demek değerine +10 Milyon € katmak demektir.

bir onceki mesajimin uzerine *bu vidyo nun eklenmis olmasi guzel oldu. tesekkurler sevgili alper .

*loop'un her turlusunu pasli veya ortali atma konusunda mesafe kisa & uzun, gobek hizasindan & boy uzeri yuksekten .< - bunlarin isabet ve efektifligi ,skora pozitif yansimasi baglaminda -nazarimda, mevcut dunya futbolunda bu denklem ozelligi olarak ilk yazacagim iki isimden biridir kendisi .

<- bu imza hareketlerini ,alinmasi gundemdeyken detay analiz mesajimda yazmamin uzerine, akabinde gelmesi netlesince, ozellikle bu yonunu daha geldigi ilk maclardan gostermesini bekliyordum. ancak o donemler mertens,kerem'ler vs topu kendisine birakmamasi handikap di. ki, o gunlerde de bu duruma ozellikle deginmistim hocaya yapici elestiri babinda .

kendisine dair ilk ve devamindaki nacizane mesajlarimda , taraftarlari ve hocayi ihya etme baglaminda ,oyuncunun genel zengin derinlikli kalitesi disinda, ozellikle bu nuanslar da (pas ve duran toplarda *imza dokunusu olan ->'' *versatile *loop *pas'' konusunda muthis kazanim yaptiracagini bold belirtirken, hoca nin kendisine bu baglamda net insiyatif vermesini de bekledigimi vurgulamistim . fb derbisiyle bu donguye gec olmadan donuldu .

kendisi halen nazarimda *potansiyelinin yuzde 60,65 civarini oynuyor . ederi de 40 ,50 m bir cizgiye dogru ilerliyor. ucu acik $ bu baglamda .

ilk gunde dedigim gibi, temennim uzun yillar kalmasi .

saygi ve selamlar .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Ozan Puki

Brezilya belki kendilerine bağlamak için 3 maçlığına kadroya alabilir ama hemen sevinmemek lazım. Mesele o 3 maçlık sınırı geçtikten sonra da kadroya almaları

Olum o değilde bu adama demirbay varken niye alındı demirbaydan iyi değil diyen kimdi la

Brezilya milli takimi menajer cöplügü oldugu icin basarili olamiyorlar

Hak eden degil menajeri iyi olan seciliyor

Eger sara’nin iyi bir menajeri varsa secilme sansi olabilir

Belki de milli takima gitmemesi bizim icin daha iyi olur,hedefi gerceklesene kadar performansi herzaman yüksek kalmis olur

Milli takim aday havuzuna secilmesi ayri bir olay resmi macta sahaya cikip oynamasi ayri bir olay

Resmi macta sahaya cikip oynarsa piyasasi x2 olur premier lig teklifleri gelir bakalim kalmasimi hayirli gitmesimi

Brezilya milli takımı eskisi gibi güçlü de prestijli de değil. herhangi birisi gidebilir, sara da çağrılabilir. çağrılsa da çağrılmasa da şaşırtmaz beni

4 sene sonra takımda hala Osimhen-G.Sara ikilisi olması senaryosunda kazanmış olacağımız başarıları düşleyelim biraz.

Geri
Üst Alt